Топ 8 овлажнители за гълъби | Стилове в живота

Dove е една от водещите марки в областта на козметиката и личната хигиена, популяризирана в международен план, която се грижи за голямо разнообразие от продукти за грижа за кожата и косата. Обикновено основното мото на Dove е да поддържате кожата или косата си, каквото и да е, меко и еластично. Всеки продукт на Dove се предлага с оптимална мекота за гарантиране на употребата и в днешната статия ще говорим за един такъв продукт от Dove, овлажнители. Овлажнителите могат да бъдат както за тялото ви, така и за лицето, обикновено в кремообразна консистенция, която подхранва и допълва кожата ви, като същевременно поддържа бебето меко. В тази статия ще се запишем всички известни овлажнители от компанията Dove и как те са от полза за вашата кожа.

1. Dove Essential Nutrition Body Lotion:

гълъб essential nourishment body milk lotion

Грижата за грижа за гълъбите е грижа за тялото ви толкова, колкото и вас. Това е може би причината, поради която този лосион за тяло, обогатен с етерични масла и комплекси от дълбока грижа, се грижи напълно за вашата кожа, като я хидратира, докато я подхранва добре от клетъчното ниво. Подходящ е за нормална кожа.

Начин на употреба: Нанесете гел за хидратиращ крем, където е необходимо, и го оставете да се абсорбира.

Съдържа вода, глицерин, палмитинова киселина и стеаринова киселина, каприлов / каприлов триглицерид, диметикон, гликол стеарат, PEG-100-стеарат, циклопентасилоксан, петролат, глицерил стеарат, Helianthus Annuus, слънчогледово масло. Тя е оценена на 4.4, с цена от 333 INR за 400ml.

2. Dove Summer Glow подхранващ лосион:

гълъб summer glow nourishing lotion

Лятният блясък за овлажняване от Dove е олекотен овлажнител, който подхранва и се грижи за кожата ви, като същевременно осигурява мека светлина за кожата ви, доста естествен слънчев целулит, който ще ви остави да се почувствате златист и мек като кожа през цялата година. Патентованият комплекс за дълбока грижа с етерични масла подмладява сухата умираща кожа, която я запълва с влага. Това е добър овлажнител за лице.

Начин на употреба: Нежно масажирайте това навсякъде и го оставете да изсъхне. Той е най-подходящ за хора с нормална и средна кожа.

Той съдържа аква (вода), глицерин, изопропил палмитат, стеаринова киселина, дихидроксиацетон, гликол стеарат, Peg-100 стеарат, диметикон, циклопентасилоксан, сред многото други съставки и се цени на 1299 INR за 250 ml. Той има рейтинг 4,3.

3. Деликатен чувствителен на кожата лицев лосион за лице:

гълъб sensitive skin face lotion

Без аромат и без бои, чувствителният лосион за влага от Dove е идеалното решение за чувствителна груба или сушена кожа, при която прилагането на този овлажняващ агент няма да причини кожно дразнене или странични реакции. Този гранулиран хидратиращ гел за суха кожа помага за хидратиране на кожата и за съживяване на частиците на кожата, което подхранва мрачната мъртва кожа.

Указания: Предназначена за суха кожа, използвайте този хидратиращ препарат за суха кожа с кръгова масажна структура и я оставяйте да изсъхне добре, преди да приложите талк.

Той е с рейтинг 4,4 и е на цена от $ 67 за 120ml. Тя има доброта на кожата, обогатяваща витамините и хранителните вещества, които ще помогнат за подхранването и успокояването на кожата. Той има рейтинг 4,4.

Виж повече: Неутрогени за овлажняване на лицето

4. Dove Shea масло масло крем за тяло:

гълъб Shea butter cream oil body lotion

Шийското масло е основната съставка в този овлажнител за тяло, който добавя на кожата ви благодат и блясък чрез омекотяване на грубия горен слой и дълбоко в себе си, за да подхранвате кожата си от клетъчното ниво. Този лосион за тяло с лека тежест напомпва сметаната от Shea масло, но поема бързо теглото си, като оставя кожата ви лепкава и освежена.

Начин на употреба: Нанесете лосион за тяло върху всички открити части на тялото, като внимателно масажирате. Най-добре е за всички видове кожа.

Той съдържа вода, глицерин, стеаринова киселина, каприлов / капринен триглицерид, диметикон, гликол стеарат, Peg-100 стеарат, петролатум, бутиросспермон парк, циклопентасилоксан сред многото други съставки. Той идва с цена от 155 INR за 420ml и е с рейтинг 4.6.

5. Dove Essential Nutrients Лице за лосион:

гълъб essential nutrients face lotion

Високата светлина на този хидратиращ крем е лекото докосване на перата, което се смесва с кожата, което ви оставя усещане за светлина и жизненост, докато слънцезащитната способност на този овлажнител ви помага да възстановите кожата си и да възстановите тенните си петна, като същевременно предпазите кожата от суровите UV лъчи.

Начин на употреба: Нанесете този хидратант за мазна кожа, преди да излезете и се чувствате защитени през целия ден, като внимателно масажирате в кръгообразно движение. Използвайте го на всеки два часа, или по-често, ако постоянно потят.

Съдържа активни съставки като октилметоксицинамат (5,5%), бутил метоксидибензоилметан (2,0%), октилсалицилат (3,0%), фенилбензимидазолсулфонова киселина (2,0%). Той има рейтинг 4,4

6. Dove Go Свеж хранителен крем за тяло:

гълъб go fresh nourishment body lotion

Спукването на свежестта се мехурче, докато пелеш кожата си с гълъба, стигайки до пресни овлажняващи средства. Същността на хладната краставица се смесва със екстракти от зелен чай, които осигуряват усещане за охлаждане, като никога не забравяте да подхранвате и грижите за кожата си, така че да спортувате гъвкавата кожа с освежено усещане.

Начин на употреба: Нанесете редовно гърнения хидратиращ лосион навсякъде по тялото си, преди да излезете.

Цената му е при 140 INR за 100 мл и съдържа вода, глицерин, палмитинова киселина и стеаринова киселина, гликол, стеарат, изопропил палмитат, диметикон, глицерил стеарат, триетаноламин, масло от семена от хелиантхуан, хидроксиетилцелулоза, изомеризирана, линолова киселина, млечна киселина , Калиев лактат, натриева РСА, урея. Той има рейтинг 4,4.

Виж повече: Вазелин за овлажняване на лицето

7. Двойно допълнително сухо кремообразно масло за тяло:

гълъб extra dry cream oil body lotion

Изключително сухият крем-маслен лосион за тяло от Dove е формулиран специално за грубата напукана суха кожа, която просто няма да ви послуша. Инфилтрирайки здравите слоеве на кожата си, този овлажнител на тялото прониква дълбоко в себе си, осигурявайки дълготрайна хидратация и лек аромат зад.

Начин на употреба: Нанесете лосиона на цялото тяло, за да се отървете от сухата кожа.

Цената му е 5433 INR за 13,5 унции и е оценена на 4,4.

8. Интензивен революционен лосион за тяло:

гълъб intense repairing body lotion

Работейки енергично върху повредена мъртва кожа, лосионът за интензивен ремонт на тялото влива мощни овлажнители, които бързо поглъщат остатъците от лосиона, така че остатъците от мазнини да не тежат на лицето ви, докато този лосион поправя и съживява вашата кожа. Този хидратиращ крем за гълъби прави чудеса за суха кожа.
Посока: Това действа като добър хидрататор за суха кожа за суха кожа и трябва да се нанася преди да се натопи на слънце.

Той съдържа аква, глицерин, стеаринова киселина, каприлов / каприев триглицерид, диметикон, гликол стеарат, PEG-100 стеарат, циклопентазилоксан, петролат, токоферилацетат, колаген аминокиселини, хибридно масло от Helianthus Annuus, изомеризирана линолова киселина, млечна киселина, калиев лактат и други съставки. Цената му е 317 INR за 650 мл.

Виж повече: Чист и ясен овлажнител

Нежелани реакции на гел хидратиращи кремове:

Внимавайте за всяко усещане за парене или ужилване на тялото или лицето, когато ги използвате. Някои продукти използват високоенергийни химикали, които може да не са добри за вашата кожа.

Другата честа нежелана реакция е проблемът с пигментацията.

Докато овлажнителите са изключително важни за вашата кожа, трябва също да отделите адекватно внимание на продукта, който използвате и качеството на продуктите, които те използват. Те са предназначени да поддържат кожата мека и еластична, като същевременно ефективно ги хидратират. Те също обещават да съживят кожата ви, като дават малко енергия и живот. Изпробвайте ги днес!

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

7 + 3 =