Топ 7 Популярни стик на Bras и Носенето на съвети Стилове в живота

Новите модни изявления в червените килими ни оставят в страхопочитание. Не е изненадващо, че излизането от пистата често е доста очарователно, ние ги копираме сляпо, просто защото те са толкова нелепи. Сега много от новите модни тенденции в модата изискват да носите абстрактни рокли, някои от които са напълно гръб, а останалите просто имат наистина натъпкана линия на шията, която ви кара да оголите средната ребро докрай.

След това има такива, които искат страниците да се показват, докато покриват предната и задната част. Цялата точка на тази статия е да ви представим този революционен тип сутиен, наречен пръчка на сутиен, която има само предната част на вашата крива, покрита и без каишки или дори задната кука, което може да ви помогне да издърпате най-смелите визии лекота, знаейки в случай на злополука, сутиенът ви е там, за да ви подкрепи.

Как да носите пръчка на сутиен?

Пръчка On Bra 21

Носенето на сутиена е доста просто, въпреки че изглежда доста сложно, изглежда. Сега, преди да купите един, не забравяйте да знаете добре размера на чашата си, тъй като целият сутиен се основава само на чашите. Също така, никога не използвайте овлажнители или лосиони за тяло, тъй като това затруднява сцеплението. Уверете се, че сте изсъхнали, извадете пластмасата и прикрепете парчето в съответствие с кривата, като я изгладете като стикер. След като сте готови, можете или да ги хвърлите, или да ги измиете и да ги използвате отново.

Популярни стик на Bras:

Тук са нашите топ 7 популярни стик на сутиени, както следва ни.

1. Пълната чаша стик на сутиен:

Пръчка On Bra 1

Това е базовото ниво, което е особено подходящо за обратно свободен вид. Сутиена лесно се формова във вашите криви с пълен дисплей на чашите, които осигуряват необходимата опора с мека под тел, за да се натискате нагоре и да дадете кривата си блестяща структура.

2. Еднократният стик на сутиен:

пръчка on bras

Това са различни разновидности на стик за сутиени, когато тези сутиени са за еднократна употреба, че е един вид употреба със силно лепило, което държи парчето залепени за вашите криви. След като приключите с употребата, отлепете я и го изхвърлете. Не само те са гъвкави, но се променят в зависимост от вашата крива, осигурявайки необходимата подкрепа.

3. В дълбоко нарязани крила стик на сутиен:

Пръчка On Bra 4

Това е обикновена чаша за чаша на сутиен, която е направена и се формова във формата на крило, което ще ви осигури оптимално покритие отпред с лек намек за разцепване. Поддържайки гърба свободен, това осигурява меко натискане, докато чашките поддържат тежестта.

4. Силиконовата булчинска носеща пръчка на сутиен:

Пръчка On Bra 5

Пръчката върху сутиена също е в булчински диапазон, където пръчката върху чашите е красиво украсена, често с отпечатани шарки или дантели, давайки истинско хубаво интимно чувство за износване, докато чашите, базирани на силикон, просто се придържат към вашите криви, покриващи целия Вашата крива. След като го поставите, прикрепете я отпред. Това е един от най-добрите пръчки на силиконови сутиени.

5. Дълбоката дръжка на сутиен:

Дълбок plunge

Подходящ за тези дълбоко нарязани детски дрехи, където средната секция изисква показване. Този сутиен със сигурност ще компенсира подкрепата и покритието.

Виж повече: Най-добрата Push Up сутиен

6. Предни пасти стик На сутиен:

Пръчка On Bra 7

Това е друг смел ход, направен от много звезда, където само предната част на гърдите ви, предната част са добре покрити, докато останалите са на дисплея. Това обикновено са избрани за смели външен вид или дори за тези рискови рокли, където не искате една злополука да съсипе деня.

Виж повече: Кърмене Bras

7. С лентата за стик на сутиен:

Пръчка On Bra 8

Ако не сте спокойни спортни без страст и се страхувате от рисковете, този път можете да се откажете за тази пръчка по видове, които ще ви позволят да сортирате отворен гръб, без да се налага да се притеснявате, че няма ремъци.

Виж повече: Прозрачна сутиен с лента

Надявам се, че преди всичко невероятното придържане към сутиени, заедно с носенето на съвети, са полезни за вас. Тези стик на сутиени са на разположение на индийския пазар.

Leave A Comment

45 + = 51