Топ 7 дизайни на геометрични ранголи | Стилове в живота

Тези ранголи се държат за себе си неконвенционални. Това не е единственото общо нещо в тях. Лесно се правят и крайният резултат е абсолютно приятен. Ако има нещо различно, което искате да изпробвате и празнувате за вашите фестивали, дайте един от тези модели.

Красива геометрична Rangoli дизайни с снимки:

1. Diwali Square Rangoli:

геометричен Rangoli Designs - Diwali Square Rangoli

Това е толкова лесно, колкото и ден, тъй като всичко, което трябва да направите, е да изберете два ярки цвята и да направите 4 пресичащи се квадрата на алтернативни цветове, за да образуват по-голям. Покрийте центъра с два големи дия и свършите работата си. Да, това е толкова лесно!

2. Циркулярни цветя Gujarati Rangoli:

геометричен Rangoli Designs - Circular Floral Gujarati Rangoli

За да направите това, изберете ярки цветове като жълто и червено и започнете да правите кръглата обвивка за няколко цветя, всяка от които на голяма разстояние. След това направете венчелистчетата с помощта на линии като триъгълни или триъгълни шарки около кръга. Това е най-лесният от тази партида и най-добрият вариант, когато бързаме.

Виж повече: Етажни етажи Rangoli

3. Червената и бялата звезда Ранголи:

червено-бяло-звезден Rangoli

Изработена от най-смъртоносната комбинация от червено и бяло, този геометричен дизайн на ранголи не е нищо друго освен съвършенство. Винаги можете да добавяте повече цветове и завъртане на ранголи, ако искате тя да бъде по-ярка. Започнете с централна червена звезда и запълнете околното пространство с бели звезди, като всеки от тях е по-голям от предишния. На пресечните линии добавете червения цвят, за да изведете по-добър изглед за край.

4. Свързан пирамида Rangoli:

геометричен Rangoli Designs - Connected Pyramid Rangoli

По-скоро артистичен, този модел е пъстра и е подходящ за фестивали като Холи и Дивали. Направете черни граници и първо оформете 3D пирамида като скелет. След това поставете различни цветове в тях, докато вървите, и попълнете левите пространства, за да изглеждат като триъгълник.

Виж повече: Rangoli Райс дизайни

5. Square Arc Rangoli:

геометричен Rangoli Designs - Sqaure Arc Rangoli

Това е още един червено-бял ранголи, който е подходящ за ярко осветление и тъмни подове, където бялото ще изпъква. Започнете, като направите централен малък квадрат и направете стрели от всички страни. Завършете модела си, като направите по-голяма квадратна дъга, покриваща вътрешната геометрична ранголи.

6. Окръжен Om Rangoli:

геометричен Rangoli Designs - Circular Om Rangoli

Ако празнуваш Шиваратри, това няма да е много трудно и няма да те умори лесно дори и в твоя пост. След като направите централния "Ом" с жълто, синьо, червено и бяло, продължете и направете границата с ярки цветове и свършите работата си.

Виж повече: Ранголи с различни материали

7. Триъгълник Дивали Ранголи:

геометричен Rangoli Designs - Triangle Diwali Rangoli

За тази цел ще ви трябват ярки нюанси и умствена подготовка, за да начертаете много триъгълници, това е всичко. Начертайте триъгълниците във всякакви форми и цветове и след това ги заобикаляйте, за да подчертаете цвета. Крайният резултат ще ви остави удоволствие.

Така че, ако сте отегчени от обичайните редовни дизайни на ранголи, можете да украсите вашата зала или вашия вход с тези модели и да съберете всички похвали за вашето съвършенство.

Leave A Comment

13 − 11 =