Топ 20 стилни бели ризи за мъже в модата Стилове в живота

Бялото е естествен цвят, който символизира чистота, осветление, чистота, искреност, смирение, защита, мекота, невинност, девственост и много други. Това е чист цвят, който винаги остава в тенденция, независимо от какъв е случаят. По същия начин, бели дрехи винаги са били любими за мъже през всеки сезон. Независимо дали става дума за обикновена обикновена или дизайнерска част, бялата риза за мъжете е най-доброто, което можете да носите, когато сте объркани за това какво да облечете. Те са подходящи за всеки щастлив, приключенски или тъжни повод да изразят истинските ви чувства за момента. Ето няколко малко избрани бели ризи за мъже, които биха запълнили гардероба на всеки мъж с елегантност.

Бяла риза за мъже с нови стилове:

Тук погледнете 20 най-добри бели ризи за мъже в тенденция на различни модели. Изберете любимата си и я вземете.

1. Обикновена бяла риза:

обикновен Linen white shirt

Една обикновена бяла риза в бельото е широко разпространена за летните пътувания. Полуремаркетата са с дълги ръкави, с тънък дизайн и джоб за дизайн. Може да се носи както на ежедневни дънки, така и на панталони за достоен поглед към събития и партита. Разхлабеното прилягане на ризата прави удобно и за мъжете със средно тяло.

2. Бяла риза с Full Sleeves:

пълен sleeves white shirt

Искате кратък поглед, за да посетите всяко редовно място! Тук има дизайн на бяла яка, която може да бъде перфектно съчетана с боксерки или обикновени панталони. Ризата също така има дължина до тазобедрената става, за да я държи отворена над панталоните от всякакъв цвят. Втулките са снабдени със средна дължина със сгъваем дизайн.

3. Дизайн на ръкава Бяла риза:

ръкав design white shirt

Нов поглед на бялата памучна риза има дизайн в края на ръкава и в областта на яката. Ризата съдържа миниатюрни дизайни, направени в кафяво и сиво в края на ръкава и в чантата. Бутоните на ризата също са с цвят, подобен на този на дизайна на ръкава, заедно с отвора на джоба.

4. Дизайнер Casual White риза:

дизайнер casual white shirt

Търсите нещо проектиране в бялата риза мъже дизайн за изключителна събитие! Опитайте с дизайна, който ще ви даде обрат в дизайна на ризи. На ризата е даден сгънат дизайн на яката и бутоните са заменени със затваряне на низ. Памучната риза е подходяща за фънки дънки за излет или модно събитие.

5. Проста официална бяла риза:

прост formal white shirt

Широко харесвана мода в дизайна на бели официални ризи е дизайнът на чековете. В бялата риза се дават средни проверки в сиви облицовки. В края на ръкавите се дава и малък сив дизайн на чековете, за да комплиментира дизайна на ризата. Тя най-добре отговаря на сиво или черно панталони за формален поглед в офисите.

Виж повече: Мъжка риза с деним

6. Портрет Бяла риза:

Портрет white shirt

Уникалният дизайн в дизайна на бялата риза е с портретен вид, който го прави подходящ за всяка походова страна или за сватба. В копринената риза е даден голям дизайн на чекмеджето на рамото в черно. За да придадете контраст, в ръкавите се дава и черна лента в края. Фитнесът на ризата е подходящ за мъжете с тънко тяло.

7. Dot Design Бяла риза:

точка design white shirt

Открит дизайн в белите мъжки ризи се дава отпечатъци от точки в черно. Точковата мода е много популярна за сватби и други подобни поводи за приличен външен вид. В ризата също е дадена яка рязани и джоба покритие в червено, за да го различават от обичайните тен проектирани ризи. Това е един от най-старите дизайни в ризи, на които е дадено ново докосване с джоб и ръкав.

8. Дракон печат бяла риза:

дракон print white shirt

Модерен дизайн за тънки готини мъже с марка бяла риза е на разположение в колекцията за пролетта. На ризата е даден дизайн на дракон отпечатъци в черно като едната страна с ръкави, за да му придават привлекателен външен вид. Изработена от памук, широко се носи на дънки или кожени панталони за кръчмарски партита. Дизайнът е широко разпространен от мъжете, които редовно посещават гилзите, за да видят изрязаното си тяло.

9. Фланелка за пеперуда в бяло:

цветен print white shirt

Най-добрата бяла риза, която придава приятно чувство през лятото, е направена от памук. Ризата също е украсена с цветни отпечатъци в кафяво и сиво. Малкият размер на ризата го прави идеален за носене на дънките. Това наистина е страхотен мач за извършване на плажове за горещо лято на шорти или капри дънки.

10. Bird печат бяла риза:

птица print white shirt

Любовта носи ризи, вдъхновени от печатната работа на птиците! Опитайте бяла риза, която е украсена със сиви оттенъци на орел. Ризата е изработена от памучен плат, който е подходящ за всякакви панталони или дънки, за посещение на сафари или зоопарк, както и за пътуване. Ризите се предлагат и в щампи на животни като котки, ягуари и др.

Виж повече: Плетени ризи за мъже

11. Облицовка Печат Бяла риза:

облицовка print white shirt

Най-добрият формален облик за всеки вид събитие, конференция или социална функция се грабва, когато се поставя върху бяла риза, която се оформя в черно. Ризата е отпечатана с дебели черни хоризонтални линии с различен вътрешен джоб и дизайн на ръкава. Когато сте придружени от черно панталони или панталони в черно, това ви кара да се чувствате освежени за ново начало.

12. Party Wear White Shirt:

страна wear white shirt

Искате да имате перфектен формален партиен облик! Ето обикновена бяла риза, специално разработена за парти. Ризата е с дълги ръкави и хоризонтална щипка за релефна облицовка. Това е перфектното облекло, което можете да носите в топлите стаи или добре организирано официално събитие.

13. Бяла риза с къса дължина:

Къс length white shirt

Младежите в наши дни търсят дизайни за къси ризи, които могат да се носят и на дънки, панталони и шорти. Бялата цветна риза със странични шарки също е широко избрано облекло за мъже на плажове или за професионални пътувания. Изработена от чист памук, най-добре е за лятно пот без леене.

14. Колана за бродерия Бяла риза:

яка embroidery white shirt

Брандирана бяла риза с дизайн на яка, която дава кралски поглед към социалните функции. На обикновената риза в бяло е дадена златна кръпка от рамото с няколко златни линии, прикрепени към нея. Заедно с него на яката на ризата се дава и червена бродерия с пластове яка в черни, бели и червени панделки.

15. Кашмири Работна бяла риза:

кашмирски work white shirt

Една обикновена бяла риза, когато е дадена, когато е дадена на флорален дизайн в кашмирския стил на работа, дава процъфтяващ дизайн за сватби или дори други редовни поводи. Червените, сините и зелените цветове дават богат дизайн, който да носят джинси или къси панталони.

Виж повече: Най-добрите ризи за мъже

16. Копринена бяла риза:

Коприна white shirt

Искате да имате стилен външен вид за всеки цъфтящ момент! Най-добрата бяла риза в коприна е тази, която може да ви помогне да влезете. Ризата е останала обикновена с дълги ръкави, но има черни цветни звезди, които започват от едното рамо и края на другата, покриваща задната част също. Слабата риза е главният избор на тийнейджърите за колеж партии.

17. Бяла риза с къс ръкав:

Къс sleeve white shirt

Тълкувана обикновена бяла риза с къси ръкави е най-доброто, направено за професионално настроение. Дължината на ризата е също толкова кратка, че ризата може да се носи над три четвърти, къси панталони или високи дънки на талията. В ръкава на ризата е дадена и сгъната граница, която привлича визията на мъжете, които ги правят да носят.

18. Две джобни бели ризи:

две pocket white shirt

Една бяла риза за мъже, изработена от чист памучен материал, е високо подбрана от модната съзнателна младост. На ежедневната риза се дават кафяви ленти на раменете и един от джобовете с копчета, притиснати върху нея. На останалата част от джоба е даден дизайн с цип, за да направи дизайна уникален. Освен това, късите ръкави са сгънати и също така са закачени.

19. Бяла риза за лице и задна част:

преден and back work white shirt

Една бяла памучна риза е изработена на първо място, като дава предните и задните малки дизайни с цветни отпечатъци. Ръкавиците на печатащата риза са оставили ясен, за да се подсилят. Покритият за кожата риза е най-подходящ както за случайни, така и за официални събития над без ръкави или якета без ръкави, за да се прибави към неговото благородство. Това е идеален мач за брачни функции.

20. Дълга бяла риза:

дълго white shirt

Любовта за възприемане на нови стилове в дрехите за подписване! Опитайте тази дълга бяла яка, която е с дълга дължина до коленете. Тя се носи от тийнейджърите, които се занимават с музика за гледане на банда. Свободната риза е подходяща за джъмпърен панталон или слаб панталон за правилното ставане. Дизайнът е вдъхновен от дизайна на курта.

бели ризи за мъже са дадени невероятни отпечатъци, които идват както в ръчно изработени, така и в машинно изработени дизайни. Те дават най-доброто телосложение със сини и черни дънки. Освен тези дизайни, ризите също са модифицирани с дължина мъдър и ръкави мъдри, за да му дадат модернизиран вид. Младежите предпочитат да носят дълги ризи на тесни джинси, вместо да носят панталони или панталони за случайни хора, които го правят комфортно по време на пътуване.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Leave A Comment

99 − = 98