Топ 18 ползи от Алое Вера гел за лице | Стилове в живота

Никога ли сте използвали гела от Алое Вера за лицето? Тези дни, алое Вера е една от жизнените съставки в редица билкови лекарства плюс козметика. Това ароматно растение се използва в различни форми като гел, добавки и сок. Програмата за красота и грижа за кожата са свързани с жени от векове насам. Само такава съставка, която е широко разпространена, но свръхестествена за здрава и блестяща кожа, е Алое Вера.

алое vera gel for face

Алое Вера Гел за лице:

1. Мазна лице:

мазен face girl

Алое Вера гел е превъзходно подмладяващо средство за мазна, в допълнение към мазна кожа. Сварете листата на Алое Вера във вода плюс след това ги замажете в паста. От друга страна, докажете, че отстранявате трън от листата по-рано, отколкото сте го балон. Смесете малко мед в него. Разстилайте пастата за 20 минути преди да я изплакнете. Тя може да работи чудо за мазна кожа, ако отидете след всяка седмица.

2. Отстраняване на тен:

тен removal

Почистването унищожава вашата естествена красота плюс не е прекрасна гледка. По този начин се смесват няколко капки лимонов сок в гела от Алое Вера. Потопете го леко на лицето си с шията. Оставете го за 15 минути. Измийте го с хладка вода, за да наблюдавате яркостта, която преминава върху кожата ви.

3. Елиминиране на мъртвата кожа:

алое vera gel juice

Алое Вера гел помага да озарявате и да развеселявате кожата си. Комбинирайте геловете с алое вера плюс краставици в твърда паста. Сложете овесена каша в това. Нанесете това на лицето си, като го изтъркате в сферични движения в продължение на 5 минути. След това оставете опаковката да се разтопи 10 минути. Почистете го, за да изхвърлите тези вредни мъртви клетки, както на лицето си.

Виж повече:  Как да направим красиво лице

4. Лекува акне:

Акне treat

Анти-възпалителната субстанция на Алое Вера подпомага дълбоко намаляване на акнето. Тя не третира изцяло акнето; От друга страна, тя намалява възпалението, както и руж на кожата на голямо ниво. пъпки. Сокът, в противен случай, може да бъде намазан директно върху кожата, за да излекува акнето. Също така за опаковка за лице, вари алое Вера листа във вода. Добавянето на няколко капки мед прави паста. Сложете го на лицето. Оставя се за 15 минути и след това се измива с чешмяна вода.

5. Пигментация:

Diff aloevera gels

Пигментациите заедно с лунички изплъзват вашето равенство. За да се върнете към чистата си кожа, създайте комбинация от гела от алое вера плюс розова вода. Поставете я на лицето си и го оставете за 15-20 минути. Преди да изплакнете опаковката, тихо я разтривайте за няколко минути. Чрез тази опаковка можете да наблюдавате пигментацията, пъпките и старостта на петна.

6. Осветяване на кожата:

Мека, както и блестяща кожа може да се постигне само чрез триене на гела от Алое Вера върху лицето. Алое Вера осветява кожата и спомага за облекчаване на слънцето и хипер пигментацията.

Виж повече:  Предимства на маслиновото масло за лице

7. Сухо лице:

сух face

Поставете паста от гела от алое вера, дати, краставици и извара. Поставете малко лимонов сок в него. Това е голямо домашно лекарство за сухата ви плюскала кожа. Почистете пастата на лицето си плюс шията; излезте от него за около 30 минути. Измийте го, за да наблюдавате по-хубав от вас.

8. Детоксикация:

Незабавно смесете гел от алое вера с манго пулп заедно с лимонов сок. Поставете го на лицето за 20 минути. Измийте го със студена вода. Това ще възстанови кожата ви и ще създаде ярка светлина.

9. Чувствителна кожа:

чувствителен Skin

В състояние имате чувствителна кожа; смесвайте няколко гелона от Алое Вера с краставици, розово масло и кисело мляко. Почиствайте тази паста на лицето и прането. Поддържа се за 15 минути. Измийте опаковката със студена вода. Това е полезен пакет за изхвърляне на кожни обриви, мръсотия и глина.

Виж повече: Маска за лице от нар

10. Алое Вера за овлажняване:

Алое Вера има много полезни свойства, ефективни за кожата. Днес тя се използва широко за продукти за красота. Продуктът носи необходимата влажност за кожата. Това е естествен процес на хидратиране на кожата. Можете да осигурите кислород на кожата си, като използвате алое вера. Освен това е много полезно за тези, които страдат от прекомерна сухота. Използвайте алое вера за укрепване на тъканите и поддържане на здрава кожа.

11. Алое Вера за предотвратяване на кожната инфекция на кожата:

Кожната инфекция е много често срещан проблем, от който страдате. Това общо се случва за замърсяване и замърсяване навън. Инфекцията на лицето е наистина много досадно. Така за превенцията можете редовно да използвате гела от алое вера. Тя е приложима за всички видове кожи. Маската на алое вера намалява сърбежа и зачервяването на засегнатата област.

12. Предотвратете Вашата кожа Възраст:

Бръчките са съвсем очевидни, когато остарявате. За да скриете линиите на лицето, алое вера е добра за целта. Гелът осигурява антиоксидантни елементи с витамин с, които се нуждаят от премахване на бръчките. Осигурявайки елементите, тя прави кожата блестяща и увеличава еластичността на кожата. Използвайте продукта, за да се насладите на гладка кожа.

13. Добавете блясък към лицето си:

Всеки обича да има бляскава кожа. Поради прекомерното замърсяване отвън става трудно да се поддържа. Трябва само да знаете как да използвате гела от алое вера върху лицето и кога да го използвате. Всеки път, когато имате свободно време, направете пакет от него и леко нанесете върху лицето си. Задръжте го за няколко минути и измийте с прясна вода. Можете да добавите мляко и мед с него за естествена справедливост.

14. Предимства на алое вера за слънце петна:

За офис посетителите продуктът е много полезен. Ултравиолетовите лъчи засягат много лошо кожата. Следователно за защита използвайте продукта веднъж на ден. Гелът ще ви даде облекчение от изцелението. Чрез създаването на епителиално ниво тя покрива кожата ви от изгаряне. През целия ден можете да имате нов стил.

15. Премахва Stretch Mar:

Страдате ли от стречинг? Ако наистина е ежедневен проблем, използвайте гела от алое вера. Може да мислите за използването на скъпи продукти за красота за тази цел. Но има ли някаква гаранция, че ще получите добър резултат. Винаги използвайте билков продукт, тъй като няма химикал. Ако знаете как да използвате гела от алое вера върху лицето, отидете за него. В рамките на няколко дни ще премахне белезите. Освен това кожата ви ще бъде блестяща, отколкото преди

16. Поддържане на здрава кожа:

Алое вера е богата на витамини, необходими за кожата. Освен това, гелът съдържа и съществени минерали, които осигуряват достатъчно хранене. Така, докато живеете без никакво колебание, можете да използвате гела. Освен козметиката, това е много по-добро за вашето здраве. Тъй като това е билков продукт, няма обсег на обриви.

17. Използвайте го за тонизиране:

Надявам се, че сте много запознати с тонизиращите продукти на пазара. След преминаване през трескава тонизираща програма наистина е много необходима. Това е начин да се грижи за кожата. Тонизиращ гел с алое вера премахва мръсотията и прави кожата ви свежа. Можете да използвате гела от алое вера за лицеви ползи през целия си живот. Сравнете с марковите продукти в голяма продажба. Хората са много доволни, след като са го използвали.

18. За лицев масаж:

Масажът е много важен поне веднъж на ден. Особено жените предпочитат масаж на продукти за красота за повече справедливост. Можете да опитате веднъж алое вера гел за лице масаж, отколкото тези химически продукти. Носенето на ефективни елементи прави кожата по-здрава с времето.

Гел от алое вера има много предимства за цялото тяло. Но за лицето има някои невероятно добри специални предимства. Опитайте да използвате гела от алое вера за лицето и да се радвате на благополучието му.

Изображения Източник: Shutter stock

Leave A Comment

60 + = 69