Топ 15 сватбени блузи блестящи дизайни Стилове в живота | progressivenewsdaily.info

Топ 15 сватбени блузи блестящи дизайни Стилове в живота

Независимо от чия сватба е, всеки път, когато сте поканени на някого, се оказва, че се борите с идеята какво да носите. По-лошо, ако избирате свой собствен костюм за деня на булката, имате нужда от всичко сортирани преди време. Ако сте зает, не можете да управлявате цялото магазинно подскачане и купуването на прозорци, това са най-добрите на наша страна, за да изберете и да стигнете до шивача с.

1. Блуза със Зари Работа:

сватба Blouse Embroidery Designs-Blouse with Zari Work 1

Когато приключите с търсенето на бродерия за блуза, това ще ви помогне. Погледни златните заари около куките и ръкавите. Тази блуза е добър избор, особено ако искате да се съсредоточите върху красотата на блузата си, а сарето само по себе си няма какво да ви предложи.

2. Блуза с бродерия на ръкава:

сватба Blouse Embroidery Designs-Blouse with Sleeve Embroidery 2

За бродерия дизайни блуза за нетните sarees, това е един прекрасен поглед с цялата бродерия каменна работа, което се случва в ръкава. Самата блуза в този случай трябва да бъде също толкова елегантна, колкото сарата, така че обикновено трябва да избирате тези блузи за сватбени събития или така.

3. Блуза с цветя:

сватба Blouse Embroidery Designs-Sheer Blouse with Floral Pattern 3

Ако вашият сари се хвали с перфектно подреден флорален външен вид, защо да има всичко това забавно сам по себе си? Погледнете и блузата със златен бистър материал, но сините цветове на нея явно крадат шоуто тук.

4. Яке стил блуза:

сватба Blouse Embroidery Designs-Jacket Style Blouse 4

О, добре, дизайнът на блуза за врата на нетната саре изглежда всъщност добър с почти всички дизайнерски сарй и стилът, с който може да ви даде, е невероятно. Тя е уникална по всякакъв начин и различна от блузите, които обикновено виждате наоколо.

5. Асиметрична блуза с ръкави Zari:

сватба Blouse Embroidery Designs-Asymmetrical Blouse with Zari Sleeves 5

Един добър избор на бижута ще ви накара да се откроите в сцената незабавно с този дизайн. Идеален за брачни покани, тази блуза е една от най-добрите в списъка.

6. Синя блуза с бродерия:

Син Blouse with Embroidery

Ако вашият сарий има набор от заари, тази блуза трябва да бъде чудесна възможност за вас. Тази блуза е идеална за ситуации, в които имате обикновена сара да носите и може да остави блузата да открадне шоуто.

7. Блуза с качулка Blue Halter:

сватба Blouse Embroidery Designs-Blue Halter Neck Blouse 7

Саренето само по себе си е еднакво красива, но трябва да акцентираме само върху блузата. Блузата, както можете да видите, е златиста на цвят и има синя граница, за да се похвали. В края на краищата, няма никакво отричане, че Катрина дърпа външния вид толкова добре.

8. Червена блуза с бродерия:

сватба Blouse Embroidery Designs-Red Embroidery Wedding Blouse 8

Дизайнът на бродираната блуза точно тук е червен и идеален за булката да бъде. Досега това, което предлагахме, са най-вече за хора, които обичат нискобюджетните дизайни, но тази, която е толкова добра в себе си и високо на каменната и зари. Ако искате по-женско докосване в блузата, което избирате, то не може да бъде по-добро от това като булчински поглед.

9. Златен кафяв блузка дизайн на гърба на шията с Zari:

сватба Blouse Embroidery Designs-Blouse Back Neck Design with Zari 9

Блузата с кафява ръкава, която виждате тук, е друга в списъка на бродерия за блуза. С неравномерен огледален дизайн и каменна облицовка около него, блузата е различна от тези, които обикновено виждате. Въпреки това, той все още успява да остави добро впечатление на окото и е добър избор.

10. Блейд блейз блестяща бродерия:

сватба Blouse Embroidery Designs-Black Velvet Embroidery Blouse 10

Ако любовта ви към кадифета е неудържима, защо да не я превъплъгвате в най-добрия с този дизайн на блуза? Черното излъчва най-голяма част от сребърната и златистата зари работа върху високата врата. Идеален за нетните сарйе, също така, уверете се, че носите дизайнерска сара, която не покрива красотата на блузата.

Виж повече: Сватбени копринени саркови блузи дизайни

11. Блуза на синьото пауново бродерия:

сватба Blouse Embroidery Designs-Blue Peacock Embroidery Blouse 11

Паунът се поставя умно на гърба и кралският син цвят на блузата прави по-лесно да се разбере. Тя е бродирана в блуза и идеална за булката в деня на приемането й. Ръкавите съдържат набор от паунови пера върху тях и успяват да добавят към очарованието на блузата.

12. Блуза с червена флорална бродерия:

сватба Blouse Embroidery Designs-Red Floral Embroidery Blouse 12

Златните рози на червената блуза са вид подробен контраст, който най-добре отговаря на булката с традиционното й облекло. Ако това е копринено саре, което избирате, нищо няма да е достатъчно като блузка от тази тук.

Виж повече: Сватбени блузи за обратно шията дизайни

13. Кет Бродерия Блуза:

сватба Blouse Embroidery Designs-Kutch Embroidery Blouse 13

Многоцветната блуза, която виждате тук, е по-скоро като сложна мрежа от конци и бродерии. Всяко кътче и ъгъл на блузата са буквално покрити със зари и безполезно да се каже, че е подходящо да изглежда добре.

14. Блуза с кадифе в синьо:

сватба Blouse Embroidery Designs-Velvet Embroidery Blouse in Blue 14

Блестящата кадифена блуза, която виждате тук, е син цвят този път и се отличава с флорален шаблон, който е добре подбран в блузата. Има латканки на низ, а рязането на блузата е много базово и квадратно, но все пак има привлекателен поглед към него.

Виж повече: Блуза дизайни за Sarees на сватба

15. Front Zar Zari Работа:

сватба Blouse Embroidery Designs-Front Neck Zari Work 15

Дантела има сама по себе си работа, като по този начин прави пълния ръкав да изглежда по-добре като цяло. Сареят, който трябва да се носи с това, ще бъде много женствен, затова блузата е в рекламата на модната индустрия в наши дни и поради всички основателни причини.

С това идва край на нашия дълъг списък с 15-те най-добри дизайни на булчински булчински блузи. Без значение колко ви харесва, супер прост или много сложен, бродерията, включена тук, ще гарантира, че всяка сватба, която посещавате, ще има окото на всички около вас, без дори да се опитвате твърде трудно.

Източници на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

68 − 60 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map