Топ 15 комплекти за сянка за очи на разположение в Индия | Стилове в живота

Много жени обичат да експериментират различни видове външен вид с различни нюанси на сенките на очите. За тях е по-достъпно да купуват цял ​​комплект, отколкото да купуват отделни случаи. По-долу са най-добрите 15 сенки за очи, които можете да купите в зависимост от вида цветове, които искате.

Красиви комплекти за сянка за очи Налични в Индия:

1. Е.L.F комплект за очи и устни Многоцветни:

око shadow kits

Това се продава от много известната компания, която е любима за много жени. Това е ценен комплект от разнообразни цветове, които можете да използвате, за да създадете различни стилове. Можете да носите това за деня и да изглеждате през нощта. Това е почти всички цветове от пастели до неонови, от които се нуждаете. Той има някои от различните тъмни цветове, които могат да се използват за потискане на ефекта. Те имат много лек блясък, който почти не се вижда. Това струва 2000 INR приблизително за 89.8 грама.

2. Maybelline Diamond Quad Shade - Меден Браун:

Maybelline Diamond Quad Shade Copper Brown

Това съдържа 4 цвята, както е споменато в името и това има много фини блясъци, които дават блестящ ефект. Можете да ги използвате лесно, защото те са много гладки, за да се прилагат. Това е умерено на цена 500 INR за 2,5 грама.

3. Maybelline Diamond Quad Shade - Ocean Blue:

Maybelline Diamond Quad Shade Ocean Blue

Това е още 4 цветни комплекта и това съдържа 4 нюанса на синьо. Можете да купите това за 500 INR приблизително за 2,5 грама.

4. Colorbar - Вземете комплекта Make Look:

Colorbar Get The Look Makeup Kit

Това съдържа 2 червени цветове и 4 изпечени цвята. Можете да носите това лесно, защото има и малко огледало и го прави лесно за повторно нанасяне, дори когато сте навън с приятелите си, за да пазарувате. Това идва за 1500 INR до 1700 INR приблизително.

5. ADS грим Multi Colored случай случай A8199:

ADS Makeup Multi Coloured Collection Case A8199

Това съдържа не само 24 красиви цвята, но и руж, компактни и устни цветове. Можете да използвате това за различни ефекти, било то за износване през деня или за нощно износване. Това също е добро нещо за парти. Когато искате да си купите единствена колекция, която има много разнообразие, тогава трябва да си купите това. Това идва само за 500 INR и е добро нещо за начинаещи, както и за студенти.

6. Сянка на крем луната Revlon:

Revlon luminance Cream Shadow

Това съдържа 4 цвята и можете да изберете някой от вариантите според вашите комфортни способности. Това струва около 500 INR. Това е добре за ежедневно износване, а също и за парти.

7. Комплект цветове ADS A8324:

ADS Color Series Set A8324

Това е с десет цвята. Този случай е на цена от приблизително 300 INR. Това е добре за начинаещи, тийнейджъри и колежани.

8. Орифлейм чист цветен комплект - гол и сив:

Орифлейм Pure Color Set Nude and Grey

Това е любима колекция от 8 цвята за много жени. Можете да опитате и други варианти. Всичко това се оценява на приблизително 500 INR за 4,8 грама. Това е добро и достъпно и не е скъпо на джоба. Това също е добре за редовна употреба и парти износване.

9. Цветова треска 18 Палитра от цветове:

цвят Fever 18 Colors palette

Това е с умерена цена и можете да получите 18 цвята, които са почти достатъчни за всички видове случаи. Можете да ги използвате за редовно износване, както и за партита. Можете да създадете почти всички типове ефекти с тях. Това е приблизително 1000 INR.

10. Iman-Chocolate Chocolate 9951:

Иман Hot Chocolates 9951

Това е нова гама, която е стартирана наскоро. Това е малък случай от два цвята, като и двете са в цветовете на кафяво и ръждиво кафяво и много шоколадови. Това е много приятно нещо сред няколко жени. Можете да създадете драматичен ефект, като използвате това. Това е на цена от 2000 INR приблизително за 1,42 грама.

Виж повече:  Най-добрата сянка на очите

11. Revlon Custom Eyes Shadow - Метален Chic:

Revlon Custom Eyes Shadow Metallic Chic

Можете да опитате да съхранявате това във вашата колекция, ако искате нещо, което може да ви даде различни видове ефекти, независимо дали става дума за ден, нощем или дори за ежедневно износване. Този конкретен случай има тъмносин, златен, прасковен, зелен и сребрист цвят. Те ви дават почти всички цветове, от които може да се нуждаете, за да се насладите. Това е умерено на цена от 700 INR до 800 INR приблизително за 5,67 грама.

12. Лореал Париж Цвят Riche Le Palette - P2:

Loreal Paris Color Riche Le Palette P2

Това е много харесван случай от 4 цвята и можете да си купите това за партийните ефекти време. Този случай съдържа 4 цвята като тъмно черно, кафяво, златисто и светло зелено. Това е много добро нещо, което трябва да имате във вашата колекция. Това е случай от 4 грама и струва 900 INR до 1000 INR
приблизително.

Виж повече: Очите на Кайал Брандс

13. L'Oreal Париж Цвят богат Le Palette-P3:

L Oreal Paris Color Rich Le Palette P3

Това съдържа 4 цвята, което има много блестящ ефект за тях. Това може да е добре, за да се създаде драма и те могат да бъдат комбинирани със сребърна облицовка. Това съдържа два вида цвят черен въглен, светло златист цвят на блясъка и океански зелен цвят. Дизайнът също е много красив и можете да закупите това за 900 INR до 1000 INR приблизително за 4 грама.

14. Amara Cosmetics Tropical Fusion:

Amara Cosmetics Tropical Fusion

Това е 4 цвята и това има цветовете, както можете да видите на снимката по-горе. Това са светло червеникаво-кафяв цвят, мъх влажен зелен цвят, син цвят и прасковен розов цвят. Можете да купите това, за да създадете почти всички видове ефекти. Това може да се комбинира със сребърен или златист, за да се създаде функция, подобна на ефекта. Можете да купите този 11 грама случай за 1200 INR до 1500 INR приблизително.

Виж повече:  Хималай Кайал

15. Lotus Pure Stay Electric Glaze:

лотос Pure Stay Electric Glaze

Това е много харесвано и любимо множество от много жени. Това съдържа 4 бляскави цвята и това са почти всички необходими цветове. Той има розов цвят, зеленикав цвят, виолетов цвят и светлокафяв цвят, за да създаде много драма и парти като стил. Това е за 8 грама и цената е от 670 INR до 700 INR приблизително.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 и 15

Leave A Comment

64 − 59 =