Топ 12 Водоустойчиви слънцезащитни продукти в Индия | Стилове в живота

Неговото време на годината отново, когато всички ние обичаме да пием любимите си коктейли до басейна. Но хей, суровото слънце? Излизането на слънце може да бъде кошмар за всеки човек, който има съзнание за красотата. Помислете за всичко, което тен, слънчево изгаряне и тъмни петна. Но какво ще кажеш за забавлението, което ти липсва? Поздравете да използвате водоустойчиви слънцезащитни продукти, вашите нови добри приятели. тези невероятно ефективни водоустойчиви слънцезащитни продукти, които могат да ви предпазят от суровото слънце и да ви дадат лъч на надежда дори и при горещо време.

Последни и известни Водоустойчиви слънцезащитни продукти в Индия:

Проверете тези популярни водоустойчиви слънцезащитни продукти за плуване, съставени само за вас:

1. Спрей за много ниска защита Avene - SPF 50 PA +:

Топ 12 Водоустойчиви слънцезащитни продукти в Индия | Стилове в живота

Това е водоустойчива формула за предпазване от слънце, която може да осигури дълга защита от суровото слънце. Тя е под формата на невидим спрей, който е доста лесен за прилагане. Не само се грижи за чувствителните проблеми с кожата, но и ви поднася мека очистена външност, за да ви подготви за дълъг летен ден.

2. Kaya Daily овлажняващ слънцезащитен крем SPF 30:

Топ 12 Водоустойчиви слънцезащитни продукти в Индия | Стилове в живота

Kaya Daily Moisturizing Sunscreen е лек кремообразен лосион, който е специално създаден за влажна кожа. Тя не прави кожата ви мазна и веднага се абсорбира. Тя е подходяща за нормална към суха кожа и е чудесно овлажняващо слънцезащитно средство, което поддържа кожата ви хидратирана и слънце безопасно в същото време.

3. Neutrogena мокри кожа Детски плаж & басейн слънцезащитни:

Топ 12 Водоустойчиви слънцезащитни продукти в Индия | Стилове в живота

Защо децата не се забавляват поради страх от слънце? Neutrogena, надеждна марка, специално проектирана за този водоустойчив слънцезащитен крем за деца, които обичат да се пръскат в басейна. Неговата хипоалергия и предпазва децата ви от слънчеви изгаряния, тен и обриви.

4. Neutrogena Ultra Sheer Сух-допир слънцезащитен крем SPF 50+:

Neutrogena Ultra Sheer Dry-touch Sunblock SPF 50+

Свръхчувственият слънцезащитен слънцезащитен фактор със слънцезащитен фактор 50+ от къщата на Neutrogena е вярна на неговото име. Тя е наистина лека и когато се прилага, тя става невидима върху кожата. Това е непрозрачно. Тъй като слънчевият блок е без мазнини и водонепроницаем, той се абсорбира дълбоко в кожата и не се разтрива лесно дори при много влажни условия. Това слънцезащитно тяло също е страхотно, преди да отиде да плува. Също така има лек и свеж аромат.

5. Азоларен гел-крем за ежедневна употреба SPF 30:

Ansolar Daily Use Gel-cream SPF 30

Ansolar ежедневна употреба на слънцезащитен крем със слънцезащитен фактор 30 е крем, основан на гел, който е по-подходящ за нормален и сух тип кожа заедно с мазна кожа и склонна към акне кожа. Друг вариант с SPF от 60 е наличен и на пазара. Гел кремът е несъдържащ мазнини, смесва се лесно в кожата и осигурява матово покритие незабавно. Тъй като е водонепропусклива и устойчива на пот, този слънцезащитен крем може да се използва преди плуване или други тежки физически дейности за предотвратяване на тен и други увреждания на кожата.

6. VLCC хидрофобен SPF 50 слънцезащитен лосион:

VLCC Hydrophobic SPF 50 Sunblock Lotion

VLCC хидрофобен слънцезащитен лосион със слънцезащитен фактор 50 е водоустойчив и изпотяващ лосион против забременяване, който не само предпазва кожата от вредни UVA и UVB лъчи, но също така ви позволява да останете на открито за дълго време. Този слънцезащитен лосион е подходящ за плуване, водни спортове и други продължителни дейности на открито. Той също така предпазва кожата от тен, дразнене и зачервяване.

7. Biotique Bio Carrot Face and Body Sun Lotion SPF 40:

Biotique Bio Carrot Face and Body Sun Lotion SPF 40

Това тяло и слънце лосион от Biotique Bio Carrot гама идва със слънцезащитен фактор 40 и защитава кожата, както от UVA и UVB лъчи. Този слънцезащитен лосион е богат на хранителни вещества и е включен в чисто морково масло и екстракти от семена от моркови и кора от кора. Също така има екстракти от семена от дюли и алое вера, които успокояват кожата и я поддържат меки. Това е водоустойчив слънцезащитен крем и по този начин може да се прилага преди продължително излагане на слънце.

8. VLCC Sweat Free SPF 40 Слънцезащитен лосион:

VLCC Sweat Free SPF 40 Sunblock Lotion

Този лосион за слънцезащитен крем от свободната селекция на VLCC е със слънцезащитен фактор 40 и предпазва кожата от вредни UVA лъчи. Течността на лосиона е немаслена и по този начин се чувства гладка и гъвкава по кожата. Подходящ е за всички типове кожа и тъй като е водоустойчив или устойчив на изпотяване, този слънцезащитен лосион може да се нанася при влажни условия без сянка на съмнение, че той избледнява.

Виж повече:  Неотровен слънцезащитен лосион

9. Sebamed Слънцезащитно тяло SPF 50+ Много високо защитено слънцезащитно мляко:

Sebamed Sun Care SPF 50+ Very High Multi Protect Sun Lotion

Този многофункционален лосион за слънце със слънцезащитен фактор 50 от Sebamed е много популярен слънцезащитен лосион за чувствителна, суха и нормална кожа. Той е водонепропусклив и устойчив на изпотяване, което означава, че предотвратява изпотяване на кожата и я поддържа суха. Слънцезащитния лосион е обогатен с витамин Е и идва без никакъв аромат или парфюм. Когато се прилага, тя е много лека за кожата и се абсорбира лесно в кожата.

10. Банан лодка Ultra Protect SPF 30 Слънцезащитен лосион:

банан Boat Ultra Protect SPF 30 Sunscreen Lotion

Този слънцезащитен лосион с ултразвукова защита на Banana Boat идва със слънцезащитен фактор 30 и е подходящ за нормални и сухи видове кожа. Усеща се светлина върху кожата, но в случай на мазна кожа може да отнеме време, за да се абсорбира и да се почувства мазна. Тъй като е водоустойчива, тя остава за по-дълго време.

Виж повече:  Lakme Слънцезащитен крем за суха кожа

11. Lotus Herbals Safe Sun Sunblock Cream SPF 30:

лотос Herbals Safe Sun Sunblock Cream SPF 30

Този слънцезащитен крем със слънцезащитен фактор 30 от Lotus Herbals защитава кожата от вредни UVB лъчи и е подходящ за всички видове кожа. Той не е мазен и лесно се абсорбира в кожата. Този слънцезащитен крем е водонепроницаем и устойчив на изпотяване и по този начин може да се прилага преди да се потопят или да се излеят на слънце на ден.

12. Jovees Fairness Lotion Водоустойчив слънцезащитен крем SPF 25:

Jovees Fairness Lotion Water Resistant Sunscreen SPF 25

Jovees Fairness Lotion Слънцезащитен крем със слънцезащитен фактор 25 е водоустойчив и по този начин може да се нанася преди продължително излагане на слънчева светлина и водни дейности като плуване. Този слънцезащитен лосион е направен от естествени съставки като лайка, сандал, моркови, алое вера и др. И е подходящ за всички видове кожа.

Виж повече: Най-добър слънцезащитен лосион в Индия

Следващия път, когато планирате пътуване до плажа, не забравяйте да добавите водоустойчив слънцезащитен крем към чантата си от най-важното. Слънцезащитните продукти предпазват от редица кожни проблеми, причинени от суровите слънчеви лъчи. Инвестирането в правилната формула има значение за вашата кожа и е важно да прочетете внимателно етикета, преди да започнете да изпускате петрол или да носите бял призрак като гласове на лицето си.

Leave A Comment

77 − 72 =