Топ 12 Манджи Warrier без грим Стилове в живота

Красотата е в очите на наблюдателя, който казват. И грим се казва, че подобрява тази красота. Но Манджу Уориър е една от най-успешните водещи жени в филмовата индустрия в Маяялам, която изнася един хит след друг. Дъщеря на финансова счетоводителка и съпруга, Манджу от нейните учебни дни е родена танцьорка и бавно талантите й се простираха до артистичния жанр, където тя дебютира в кариерата си на 16-годишна възраст. Под всичките глем и блясъка, актьорите винаги се заблуждават за безупречното си себе си, което ги кара да изглеждат по-различно, когато се събличат на обикновените хора. Като човешки, недостатъците са неразделна част от живота, но са недостатъците, които все още я карат да й струва ролята, без гримът е въпрос, който ще отговорим в тази статия.

Топ 12 снимки на Manju Warrier без грим

1. Nerdy Look:

Топ 12 Манджи Warrier без грим Стилове в живота

Манджу Уорриеър е избрал този груб, но сладък поглед към откриването на магазин в ОАЕ. Тя избра проста рамка за котки с естествена вълнообразна коса. Не изглежда ли великолепна? Кожата й изглежда безупречна и усмивката й вероятно е най-добрият грим, който тя носеше в този ден.

2. Момичето-Следваща врата:

Топ 12 Манджи Warrier без грим Стилове в живота

Този външен вид, който Манджу Уориър донс ви напомня за сладкото и спокойно момиче в съседство. Тя избере небрежна тениска и вълнообразна коса. Това, което обичаме за тази картина, е прасковата руж по бузите й, което разбира се е безплътен грим. Най-хубавата част от снимката? Почистият жест на ръката, който изглежда да каже "Yaay", за да я погледне.

3. Дивата:

Топ 12 Манджи Warrier без грим Стилове в живота

Godeses не се нуждаят от грим и Manju Warrier е истинска дива. Дори една проста черна курта изглежда стилна върху тази красота, която е благословена с невероятна кожа и да не забравя своята усмивка на милион долара. Това е любимият ни вид на Manju Warrier без грим.

4. Pose Perfection:

Манджу Warrier without makeup 4

Манджу Уорърър омайваше естествената си красота, без да се грижи за нея, с изпънатата си гръб на високо пони и тъмночервена тениска с V-образно гърло. Това, което изпъкваше от липсата на козметика, беше нейната лъчезарна усмивка, а момчето изглеждаше зашеметяващо!

5. Ден на събитието:

Манджу Warrier without makeup 5

Тази искрена, без грим фотография на Manju Warrier беше направена при встъпването в длъжност на "She Taxi" - такси, достъпно за жените по всяко време и навсякъде. Натиснат от репортер на "Таймс", този малък кутут изглежда прекрасен, както винаги.

Виж повече:  Лакшми Рай без грим

6. Красотата на коприната в лицето:

Манджу Warrier without makeup 1

Тази картина на Manju Warrier беше взето, когато тя се обърна към публиката си към фондацията за южната баня за мир. За пореден път, украсявайки и люлеейки се на не-гримьорния поглед, Манджу носи леко слънчев целунат естествен тен с очилата си подпряни в косата й и с усмивка, която е толкова оригинална, колкото и да идват.

7. Внезапен кандидат:

Манджу Warrier without makeup 7

Храната кара всички да се радват, че казват, а Манджу Уорриеър изглежда абсолютно доволен, като гледа табела с храна, която остава невидима в тази снимка. Тя спортува свободно вързано високо пони и не-грим, докато се взира с усмивка, гледайки обичайното й, прекрасно себе си.

Виж повече:  Амала Пауъл без изображение на грим

8. С Big B:

Манджу Warrier without makeup 8

Уловен по камерата по време на дискусията за рекламен изстрел, Манджу Уоррайър се вижда удобно до прочутия Амитаб Баччан, спортът на който не се грижи за героя, който играе. Не изглеждайки нищо друго освен измама, личността на Маную блести ярко в тази снимка.

9. Щастливо семейство:

Манджу Warrier without makeup 9

Всеки инч от този семеен портрет вика щастие и радост. Връщайки се назад, когато Манджу все още беше омъжена за актьора Дилейп, снимката е рядка с прекрасната й усмивка.

10. Издание на книгата:

Манджу Warrier without makeup 6

Седейки в ролята на утвърден автор и горд домакиня, тази картина на Маджу е била направена по време на подписването на книгата й "Саллапам". Очаровайки за просто, но елегантно облекло, тя въплъщава красота, увереност и благодат.

11. Минималист:

Манджу Warrier without makeup 2

Ключът към добрия грим е да изглеждате така, сякаш изобщо не носите никакъв грим. Това е минималният вид грим, който те казват, и както можете да кажете, на тази картина, младият Manju Warrier изглежда красноречив само с някои основни акценти.

12. Красотата в пепелта:

Манджу Warrier without makeup 3

Истинската сила и красота се разкриват в средата на много нещастие. Това е очевидно в тази картина на Manju Warrier, напускайки семейния съд след развода си от съпруга си Dileep. Облечен в обикновен монохромен сауеър камезе, традиционен бинди и без грим, вътрешната красота и сила на Маджу е от първостепенно значение.

Виж повече: Анджили без грим

Известна със своите безупречни актьорски и танцови умения, Manju Warrier изненадва изненадващата филмова индустрия в Маяялам, след като удари хит, след като удари след удара от дебюта си на 16-годишна възраст. С нейната простота и усмивка тя доказва на света, че свят на блясък не е само за блясък.
Има място да бъдеш себе си - свой собствен красив, великолепен, безсъзнателен.

Тя е идеален пример за по-младото поколение, което прекарва повече време пред огледалото, отколкото при полиране на уменията си. Тя е природна красота, която може да настрои сцената в огън с минималистичния си вид, разбивайки милион сърца, докато върви по рампата.

Leave A Comment

9 + 1 =