Топ 11 играчки за бебета Стилове в живота

Връх Toys for Baby Boys

Играчките са най-подходящи за всички бебета, но объркването се крие в избора на най-подходящите бебешки играчки за момчета. Независимо дали сте подарък или за вашето собствено бебе, Ето най-новите играчки за вашето малко момченце.

1. Фигури:

Най-9-играчки-за-бебе-Boys-фигури.

Момчетата се радват да играят с различни човешки фигури. Екшън фигури са играчки, еквивалентни на кукла, за момченце. Бебетата са склонни да играят с фигури и да се отдадат на вярване, което е един от първите признаци на когнитивно развитие. Единственото нещо, което трябва да имате предвид при купуването на цифри, е да се уверите, че фигурите нямат малки части, които могат да бъдат погълнати.

2. Поплавайте дълги:

Връх 9 Toys for Baby Boys -Float a Longs

За да направите целия процес на къпане по-забавен и приятен, плаващите са най-добрите играчки за бебешки момчета. Те осигуряват като стимул за бебето да се наслаждава на процеса на почистване и да внуши чувство за хигиена също. Поплавъците включват надути топки, патици, риби и други стържещи животински форми.

Виж повече: Играчки за момиче Бебета

3. Музикални играчки:

Връх 9 Toys for Baby Boys - Musical Toys

Като се има предвид размерът на шума, който момчетата искат да направят, музикалните играчки са най-добрите играчки за бебета. Те могат да включват набор от дрънкалки, барабани, малки пиана и музикални клавиши. Звуковото стимулиране насърчава бебето да натиска различни клавиши и да произвежда разнообразна музика.

4. Teethers:

Връх 9 Toys for Baby Boys -Teethers

Оформени в автомобил, с патица и пръстеновидни дражета са сред най-популярните играчки за момченце. Тъй като новите зъби започват да растат, бебето има тенденция да хапе неща. Като такива, театърът осигурява много безопасна и регулирана възможност да намали това желание и да осигури здравословно развитие.

5. Суичове:

Връх 9 Toys for Baby Boys -Soothers

Бебешките момчета са склонни да бъдат свръхактивни и когато не успеят да упражняват каквато и да било дейност, те стават все по-мръсни и трудни за работа. За да се избегне такава ситуация, залъгалки предоставят отлична възможност за играчките за бебешки момчета. Смученето на залъгалки успокоява бебето и му позволява да насочи дейността си в нещо интересно, вместо да плаче и да прави шум.

6. Игрални зали:

Връх 9 Toys for Baby Boys -Play Gyms

В епоха, в която бебешките момчета пожелават физическа активност, но не са в състояние да пълзят или да седнат, игралните фитнес центрове служат като перфектно забавление за бебета. Различни играчки могат да бъдат оставени висящи от неговата дъга и меки играчки могат да се държат на бебешки постелки за бебето да се насладите.

Виж повече: Нови бебешки играчки

7. Стифиране на пръстените:

Връх 9 Toys for Baby Boys -Stacking Rings

Стикетиращите пръстени са първата стъпка към организираната и координирана моторна дейност за бебето. Те се състоят от набор от цветни пръстени с различни размери и единична пръчка, върху която те трябва да се подреждат според техния размер. Задачата е не само предизвикателна, но и психически стимулираща.

8. Ръчни Push Ride Ons:

Връх 9 Toys for Baby Boys -Manual Push Ride Ons

Бебешките момчета са склонни към високо ниво на мускулна активност и като такива, натискането на вози са най-добрите играчки за бебета. Те са като основни версии на циклите, без педали. Бебето седи на пътя и се движи напред, като се бута напред. Тази играчка също така насърчава бързото и адекватно моторно развитие на момчетата. Тази играчка ще помогне на бебето да упражнява краката си повече и да расте по-бързо.

9. Комплект цветни топки:

Връх 9 Toys for Baby Boys -Set of Coloured Balls

Хвърлянето, улавянето, хващането и ритането са първите няколко мускулни импулси и рефлекси, които бебето се развива. В експеримента си за проучване на околната среда, едно момче често хвърля играчките си, за да види реакцията, която предизвиква в пазителя. По този начин набор от меки, цветни топки е идеалният избор сред различните бебешки играчки за момчета. Това са едни от най-добрите играчки за бебешки момчета.

10. Комплект превозни средства:

Топ 11 играчки за бебета Стилове в живота

Момчетата обичат да играят с играчки и тези дървени комплекти коли, камиони и самолети им дават опита, от който се нуждаят. Играчките са здрави и колелата и витлата го правят забавно за вашето малко момче. Размерът на тези играчки е перфектен и абсолютно безопасен, без малки части.

11. Twisty Toy:

Топ 11 играчки за бебета Стилове в живота

Момчетата обичат да се обръщат и разбиват, само за да го изградят сами. Тази играчка с четири лапи носи абсолютна наслада за малките момчета и е абсолютно преносима. Можете да го носите с бебето в колата, количката или яслите. Бебетата се научават да изследват сетивата и тази тактилна играчка е идеална за бебета.

До момента сме обсъждали играчки, които са подходящи за бебета; нека сега да разгледаме няколко дейности, които можете да поемете с малката си.

1. Играйте ролка кола с вашето бебе:

Когато вашето малко дете е достатъчно дълго, за да седнете, можете да въведете играчки, които са достатъчно големи, за да ги държат. Момчетата, които са момчета, ще обичат коли. Можете да ги върнете и да ги насърчите да се върнат при вас. Това ще им помогне да разберат как трябва да се редуват, докато растат.

2. Обучете бебето си, за да подреждате нещата:

Това е брилянтна игра, която да научи вашето малко дете да подреди нещата наоколо. Можете да използвате пластмасови кутии или кухненски прибори, за да помогнете на вашето малко дете да събира нещата по систематичен начин. Това ще им помогне да научат повече за точността, формата и размерите.

3. Скочи, препъва и върти:

Искате ли вашето малко дете да стане по-любопитно за мистериозните колоритни бутилки, разположени наоколо? Тогава това е точната игра за малките ви момчета. Попълнете празни бутилки с цветни неща като пясък, мъниста, вода, копчета, ориз и т.н., и гледайте вашето малко дете да пълзи, за да вземете колоритните предмети.
Уверете се обаче, че капачките са запечатани по подходящ начин.

4. Препятствия:

Малките момчета обичат препятствията. Създайте безопасен курс за препятствия, използвайки възглавници и малки кутии, които не причиняват наранявания. Това е страхотна активност за момчетата за малки деца.

5. Хвани ме, ако можеш:

Преди да започнете, поставете бебето си в позиция, в която той може да пълзи, а след това кажете: "Ще те хвана" и ще се пропълзя до бебето ти за целувка. Това е страхотна дейност, която показва любовта и забавлението.

Виж повече: Играчки за новороденото бебе

Винаги прочетете препоръките на производителя за използването на играчките. Ако се притеснявате какво да купите, вашето търсене приключва тук. Тази статия ви дава най-добрите възможности за подаръци за малки момчета и изброява най-добрите детски играчки за бебешки момчета.

Играчките представляват основно парче от материалното детство на всяко бебе. Ето защо е важно да изберете правилното и правилно качество на детските играчки за вашето бебе! Загрижеността за здравето, материалът на играчките, източникът на покупката и надеждността на фирмата, произвеждаща играчките, са наистина важни съображения.

Leave A Comment

7 + 1 =