Топ 10 татуировки в Мумбай | Стилове в живота | progressivenewsdaily.info

Топ 10 татуировки в Мумбай | Стилове в живота

Татуировките са много популярна форма на изкуство и тенденция и има различни магазини в Мумбай, които дават тези услуги, които да отговарят на вашия джоб.

Най-добрите татуировки в Мумбай:

По-долу са топ 10 татуировки в Мумбай, както следва.

1. Студио за татуировки чужденци в Мумбай:

татуировка design places in mumbai1

Това е много добре поддържано студио. Можете лесно да получите необходимите дизайни от тях. Това също е много популярно студио. Можете да получите племенни, момиче тип и няколко други разнообразие модели от магазина си. Тези хора също се специализират в персонализирани модели. Това се намира в Арам Нагар, Versova. Можете да получите повече информация за цените, които те таксуват, както и за проектите, които са направили от уебсайта си. Можете също така лично да ги изпратите по имейл, за да знаете за дизайна, който искате, както и за тези видове модели. Техният уебсайт е на http://alienstattoos.com/ .

2. Мастила N Игли:

татуировка design places in mumbai2

Това е популярен салон в Мумбай за проектиране на мастило. Можете да проверите разнообразието от тяхната страница. Можете също така лично да изпращате съобщения и да знаете от тях за цените на дизайна, както и за типа модел, който искате. Те обичайно правят няколко различни племенни и други стилни модели. Техният магазин се намира в близост до комплекса "Съндарван". Клиентите могат да се свържат с тях чрез страницата си за книги, която е на адрес https://www.facebook.com/inksandneedlestattoo?fref=photo

3. Body Canvas Studio в Мумбай:

татуировка design places in mumbai3

Това е добре известен салон, за да получите вашия татуировка дизайн от. Техните такси също са сравнително по-високи и можете да получите повече информация от техния уебсайт на http://www.mumbaitattoos.com/. Този магазин е направил дизайн на няколко боливудски и други известни личности, сред които Аамир Хан и Прийанка Чопра. Той е най-добрият художник за татуировки в Мумбай.

4. Татуизъм:

татуировка design places in mumbai4

Това е много популярно студио, което ви предлага няколко вида дизайни. Тези хора също могат да направят племенни проекти за вас. Тези хора също се специализират в японски и азиатски дизайн. Можете да получите повече информация от техния уебсайт на http://www.tattooism.in/. Това е една от най-добрите татуировки в Мумбай.

5. Татуировката на Бен:

татуировка-салони-в-Мумбай-5

Ако не ви харесва вида на стария ви дизайн, тези художници могат да ви дадат модел, подходящ за новите тенденции. Можете да получите и други персонализирани модели от този магазин. Можете да получите повече информация от този сайт http://places.wonobo.com/mumbai/bens-tattoo-lounge/1266962 .

Виж повече: Най-добър татуист художник в Ченай

6. Студио за татуировки на вещицата в Мумбай:

татуировка design places in mumbai6

Това добре познато студио е в Нави Мумбай. Можете да получите различни дизайни и персонализирани модели от тях. Можете да проверите техния уебсайт на http://www.witcharttattoo.com/. Това е най-доброто татуирово студио в Мумбай.

7. Tattoo студио на AL в Мумбай:

татуировка design places in mumbai7

Това студио е разположено в Бандра. Можете да получите разнообразие от дизайни от това място. Ако искате племенни или други полинезийски модели, тогава тези художници могат да ви дадат персонализирани модели. Този магазин има и художници, които могат да ви нарисуват персонализирани японски модели. Можете лично да ги изпратите по имейл, за да знаете за цените им. Можете също така да проверите техния дизайн и да получите друга информация от техния уебсайт на адрес http://alstattoostudio.com/ .

Виж повече: Татуиров център в Бангалор

8. Naughty Needles Tattoo Studio в Мумбай:

татуировка design places in mumbai8

Това е популярно дизайнерско място, което можете да проверите. Техният уеб сайт има информация и можете да разгледате тяхната галерия от дизайни. Основните художници са Akshay Raja и Vijay Shah. Техният уебсайт е на http://naughtyneedlestattoos.weebly.com/. Той е най-добрият татуист в Мумбай.

9. Студио за татуировки в Мумбай:

татуировка design places in mumbai9

Това е популярно студио с разнообразие от японски и древни модели за своите клиенти. Можете да получите повече информация от техния уебсайт на адрес http://www.hakimsaalim.com/. Той също е най-добрият художник за татуировки в Мумбай.

Виж повече: Tattoo Studios в Делхи

10. Tattoo Star колектив:

татуировка design places in mumbai10

Това е добре познато студио в Мумбай с творци, които могат да направят разнообразни дизайни според вашите комфортни способности. Можете да получите повече информация за цените им и да проектирате галериите от тяхната книга страница на адрес https://www.facebook.com/Tattoostarcollective/timeline. Това е една от популярните салони за татуировки в Мумбай.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

18 + = 27

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map