Топ 10 справедливи кремове за мазна кожа в Индия | Стилове в живота

Имате ли мазна кожа? Мазната кожа може да е дразнеща. Щом познавате най-добрите кремове за мазна кожа, задачата в ръка е много проста. Мазната кожа може да влоши пъпки и черни глави. Още от справянето с справедливостта и помагайки да се отървете от пъпките, тези кремове са известни като ефективни при постоянна употреба. Пазарът съдържа списък на продуктите за някои от ефективните кремове за мазна кожа.

честност creams for oily skin

Справедливи кремове за мазна кожа:

Ето нашите 10 най-добри козметични кремове за мазна кожа в Индия, както следва.

1. Lotus Herbals White Glow:

честност cream for oily skin1

Този крем за мазна коса, предназначен за мазна кожа, прилича много на лосион, колкото и консистенцията, в резултат на това тя ще се напоява с кожата с висококачествената SPF веднага. Неговите нива на ПА ще отговарят на вашата мазна кожа всъщност добре. Пластмасовата помпа се използва по-лесно за използване. Това е целесъобразно.

2. Олей натурален бял дневен крем:

честност cream for oily skin2

Олей естествено бяло има екстракти от черни листа, които ще ви дадат два пъти по-ярка кожа, силно овлажнени. Той има тройна хранителна система от Vitamin Pro B5, B3 и E и забележимо олекотяване на тена след правилното и нормално използване. Тя включва SPF 24 и отговаря на всички обикновени плюс суха кожа.

Виж повече: Най-добър справедлив крем за мъже в Индия

3. Хималай Билков справедлив крем:

честност cream for oily skin3

Този крем против справедливост на петрола гарантира, че предлага справедливост само за около 4 седмици. Той също така е един от най-добрите аюрведа крем справедливост за мазна кожа. Уникалната естествена формула се абсорбира лесно в кожата и се смесва с аюрведа със собствена медицина без бели агенти и без вредни химикали. Предотвратява потъмняването на кожата. Хималайският Fairness Cream директно дава матов ефект, като същевременно освежава кожата. Кожата се чувства еластична, ако се използва върху текстурата на сухата кожа. Той също така премахва тъмните петна и изравнява кожата до известна степен и кремът съдържа слабо прахообразна устойчивост.

4. Revlon Touch и Glow:

честност cream for oily skin4

Този добър козметичен крем за мазна кожа се състои от ботанически екстракти над мулти-витамини, както и SPF 15, който е доста по-малко до желаното ниво. Това осигурява матиран край на мазна кожа и стимулира обновяването на клетките. Този крем за справедливост обикновено се използва както от мъже, така и от жени.

5. Garnier Skin Naturals Крем за справедливост на маслото:

честност cream for oily skin5

Това е най-добрият козметичен крем за мазна кожа през лятото, който се предлага в 20 ml, както и в епруветки от 40 ml. Той има технология за улавяне на нефт, съчетана с ефективността на излъскване на натуралната лимонова есенция, за да представи тази безсмъртна справедливост. Той остава активен до 5 часа след използването му върху кожата. Това обаче е много скъп продукт. Можете да използвате този крем през всеки сезон. Нормалната употреба ще спомогне за намаляване на кожата, като същевременно намали белезите от акне. Този крем има мус, наподобяващ консистенция плюс чувство на блясък на лицето.

6. Lakme Perfect Radiance Интензивен Избелващ Дневен Крем:

честност cream for oily skin6

Този крем за мазна кожа за козметика включва стимулиране на стягащите способности за възстановяване на баланса на кожата, затваряне на порите и почистване на отломки и масло от лицето. Това е много стимулиращо. Този крем е натоварен с витамин В3 и овлажнява кожата в реално време. Обикновено няма бял глас. Този крем за справедливост за мазна кожа изглажда тонуса на кожата, което прави кожата ви блестяща. Това е така, защото включва бял лотос, както и екстракт от лилии и те помагат да се елиминират тъмните петна, както и да се подпомогне управлението на петрола, като се постигне идеално излъчване.

Виж повече: Loreal Face Packs за естествена светлина на кожата

7. Справедлива и красива справедливост крем:

честност cream for oily skin7

Това е най-продаваният крем за справедливост в Индия. Прилагането два пъти дневно дневно се счита за ефективно. Той също така мирише добре. Тя е опакована в широк диапазон от цени и затова е подходяща за всеки бюджет. Този крем е от Индия и подходящ за всички типове кожа, в допълнение към употребата през всички сезони. Този ефективен крем за справедливост за мазна кожа няма алкохолна субстанция. Изпълнението се твърди, че е продукт номер едно в света, различен от този, който вероятно е от чистотата на потребителите. С пакетираните мултивитамини в тях, кремът със сигурност дава блестяща, освен това ярка кожа.

8. Крем за почистване и почистване:

честност cream for oily skin8

Този чист и ясен крем за справедливост е крем без мазнини, който не запушва порите, докато работи, за да ви даде розови справедливост, която трае 3 пъти по-дълго. Съдържа екстракт от череши и мултивитамини, които спомагат за незабавното осветяване и озаряване на кожата и предпазват от ултравиолетовите лъчи, за които е известно, че причиняват потъмняване на кожата. Този ефективен крем за справедливост за мазна кожа, уникалното чисто оризово масло в него помага да се контролира маслената секреция.

9. Езера Бяла красота красота Fairness:

честност cream for oily skin9

Кремът за красота с бели красиви езерца има провитамин В3, както и множествена UV защита. Този продукт изисква "най-накрая" - овлажнител за мълнии, който далеч не е просто да избелва кожата си. Почувствайте розово блясък на кожата си при продължителна употреба. Този мехлем не се смесва просто в кожата и блестящите задържа за известно време. Този крем дава неравен ефект върху лицето, който може да ви притеснява. Този мехлем е по-подходящ за употреба на ръце, както на лицето. Това също е скъп продукт.

Виж повече: Най-добър Fairness крем за суха кожа в Индия

10. Nivea Visage Искрящ блясък Възраст Контрол Дневна грижа Справедливост Крем:

честност cream for oily skin10

Този крем за мазна кожа Nivea е друг известен продукт за жени, който цели да запази кожата си еластична и овлажнена. Това намалява нивото на меланина и е подходящо за всички видове кожа. Бялата кристална технология е обогатена, за да даде идеален блясък на бонуса за кожата и се бори с примесите, както и с мръсотията, за да ви даде чиста, блестяща кожа. Този най-добър козметичен крем за мазна кожа е най-доброто създание за намаляване на признаците за акне. Той обхваща екстракт от женско биле за борба с тъмните петна и също така е дерматологично практикуван. Това щедро създание е максималното и надеждно.

Изброените по-горе са едни от най-добрите козметични продукти за мазна кожа. Всички те са безопасни за кожата. Но също така е възможно да се почувствате малко раздразнение при използването им. В тези случаи не забравяйте да спрете да ги използвате и намерете алтернатива, която най-добре ще отговаря на вашия тип кожа.

Leave A Comment

+ 65 = 66