Топ 10 снимки на Селина Хайтли без грим | Стилове в живота

Боливудската бомба Shell Celina е една от най-красивите актриси във филмовата индустрия на Hind. Тази коса красота красота и мода модел има наистина съблазнително лице и красотата на лицето си вероятно надминава всички актриси на своето време. Сега тя не работи по филми и е заета да се забавлява със семейството си. Но тя все още държи великия поглед. Ето някои от най-добрите без грим снимки на тази индийска красота, която ще докаже колко красива е тя в действителност.

Селина Jaitley Без грим Снимки:

1. На летището:

Селина Jaitley Without Makeup

Селина създаде бръмча на летището в Нави Мумбай, докато тя показа естественото си удоволствие. За разлика от други актриси, тази жена няма нужда да се крие под продуктите на красотата и да не се наслаждава на недостатъците си в лицето. Тя мисли, че са част от нея и е доста уверена, за да покаже рядко срещаните си недостатъци в кожата, което е съвсем естествено.

2. Със съпруга си:

Селина Jaitley Without Makeup 2

Това е може би една от най-добрите Celina Jaitley без грим снимки на всички времена. Тя изглежда страхотно тук, дори и без да спортува естествената си красота и лицето й показва докосване на невинността и вътрешната й красота.

3. Вътрешната красота:

Селина Jaitley Without Makeup 3

Какво прави една дама или жена красива? Тя е естествената й красота и вътрешната красота, която идва от личността. Селина има и двете. Без съмнение, тя е естествено великолепна и нейните личности осъзнават присъствието си. Накратко, тя е красива във всичко.

Виж повече: Дия Мирза снимки без грим

4. Не се страхувай:

Селина Jaitley Without Makeup 4

Селина очевидно не се страхува от колебание да покаже естественото си лице пред хората. Тя има някои недостатъци на лицето. Но тя знае тайната, че е наясно с факта, че хората я познават заради работата си повече от привлекателността й.

5. Редки:

Топ 10 снимки на Селина Хайтли без грим | Стилове в живота

Това е рядка картина на Селина, без да има грим на лицето й. В тази картина, Селина изглежда изключително великолепна и нейната естествена красота прави истинските причини зад нейната привлекателност. Това е една от най-добрите Celina Jaitley без снимки на грим.

6. Цялото семейство:

Селина Jaitley Without Makeup 6

Селина е майка на две (близнаци), но все още изглежда наистина красива. Нейната естествена красота е останала с нея и дори когато тя е напуснала Боливуд, хората все още я помнят за нейното уникално показване на физика и горещина на екрана.

Виж повече: Амиша Пател без грим

7. Минимален грим:

Селина Jaitley Without Makeup 7

Селина бе забелязана на събитие след брака й. Тя показа естественото си съблазън и усмихнатата си усмивка. В онзи ден тя изглеждаше толкова красива, че хората се влюбиха в погледа й след сватбата. Тя е запазила естествената си красота, а минималният грим не я прави привлекателна тук. Нейната голяма личност го прави.

8. Семейни празници:

Селина Jaitley Without Makeup 8

Тази картина датира от незабравимото време, когато Селина прекарва страхотно време със семейството си, след като е родила близнаците си. Тя изглежда страхотно в тази картина и може да се каже, че е една от най-добрите Celina Jaitley без грим картини.

9. Индийската горещина:

Селина Jaitley Without Makeup 9

Celina представлява способността на индийските жени да изглеждат горещи, без дори да се опитват наистина трудно. Това е страхотна картина, която разкрива вътрешната и истинската красота на Селина. Картината е свързана със стар фотограф, който Селина провежда за себе си, преди да стъпи в Боливуд.

Виж повече: Сани Мирза без грим

10. Семейното изображение:

Селина Jaitley Without Makeup 10

Последно, но не на последно място, това е много добра картина на Селина, където изглежда, че се забавлява с децата си. Тя изглежда еднакво сладка като близнаците.

По-горе са някои от най-добрите моменти на Селина Джайтили без грим. Тези снимки вероятно са едни от най-добрите там.

В тази статия ние обсъдихме някои от най-добрите снимки на Селина без грим. Тя изглежда страхотно във всички от тях и изглежда наистина обича природата. Ето защо тя го показва толкова често. Селина не се нуждае от грим, за да изглежда интересна.

Източници на изображения 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

− 9 = 1