Топ 10 ефективни сапуни за избелване на кожата за мъже и жени Стилове в живота

Сапуните за избелване на кожата са сапуните, които се използват за олекотяване на тонуса на кожата. Тези сапуни идват в опаковани както за мъже, така и за жени и съдържат някои съставки като кожинова киселина, арбутин, глутатион и т.н., всички от които са известни с свойствата си за избелване на кожата. Избелването на кожата наистина означава много неща. Някои от тях са направени за лечение на хипер-пигментация, тъмни петна, лунички, акне марки и т.н. Тези сапуни идват със съставки, които могат да намалят производството на меланин. Най-добрата част от тях е, че можете да ги използвате на тялото и лицето си.

С огромното замърсяване и прах, с които се сблъсквате всеки ден, наистина може да бъде трудно да се поддържа равномерен тен във вашето тяло. Това със сигурност се отразява на здравето на кожата, а най-лошата част се налага да се справи с неравен тон на кожата. В ситуации като тези, избелващите кожата сапуни са сигурни, че са благословени и винаги е добре да ги използвате ежедневно.

Наистина ли работят?

Отговорът е да и не! Сапуните за избелване на кожата също се наричат ​​изсветляване на кожата и т.н. и основната цел на тези сапуни е да ви дадат равномерен тен. По този начин те със сигурност работят и подобряват тонуса на кожата и в същото време не гарантират върхов резултат след използването им.

Но откъде знаеш, че избираш правилния? Ще ви кажем какво трябва да имате предвид при избора на най-добрия сапун за избелване на кожата в Индия.

1. Потърсете Съставките:

Не забравяйте да прочетете съставките на сапуна. Избягвайте сапуни, съдържащи хидрохинон и натриев лаурил. Натриевият лаурил ще изсуши кожата и по този начин ще направи кожата ви да остарее. Внимавайте за сапуни, които съдържат папая, кожинова киселина и глутатион. Те са съставки, които имат избелване на кожата и свойства против стареене. Те също така са богати на антиоксиданти и по този начин ви помагат да имате здрава кожа.

2. Универсален сапун за избелване на кожата:

няма такова нещо като сапун за всички видове кожа. Ако имате афро-американски цвят на кожата, винаги трябва да отидете за избелване на кожата сапун и продукти, които ще отговарят на този специфичен вид кожа. Дори ако производителят твърди, че е предназначен за всички видове кожа, помислете два пъти.

3. Сухота на кожата неволи:

Едно нещо, което тези сапуни могат да направят, е да изсушите кожата си. Това е частично вярно. И така, в идеалния случай можете да си купите сапуни, в които има алое Вера. Алое Вера има добри овлажняващи свойства и следователно ще запази кожата Ви хидратирана, като по този начин предотвратява изсушаването.

Билкови и не-билкови избелващо кожата сапуни за тъмна кожа:.

Ярката и ярка кожа е нещо, което всички ние обичаме. Простият начин да се постигне това е да се избере избелване на кожата сапуни, които не само да помогнат на кожата ви да блести, но и да позволи тя да излъчва яркостта, която кожата ви вече има. Обърнете внимание на някои от марките на избелващите кожата сапуни, които можете да разгледате.

1. Хималай билков бадем и розов сапун:

Топ 10 ефективни сапуни за избелване на кожата за мъже и жени Стилове в живота

Сапунът съдържа 100% натурални съставки като лимон, макови семена, бадеми, персийска роза, кокосово масло и кайсия. Тези съставки също имат свойства против стареене и по този начин не само поддържат кожата ви, но и поддържат здрава кожа. Използвайте това ежедневно вместо обикновената си кожа. Тя е на цена 121 INR за 125 грама, за опаковка от четири и е оценена на 4.2 на 5 звезди от потребителите.

2. Vaadi Herbal Луксозен шафран сапун:

Топ 10 ефективни сапуни за избелване на кожата за мъже и жени Стилове в живота

Това е един от най-добрите избелващи сапуни за тъмна кожа. Съдържа козе мляко, шафран и други основни минерали. Те действат по пътя си към избелване на кожата и също така намаляват пигментацията и дефектите. Шафрона в него ще изсветли и освежи тонуса на кожата, докато козе мляко ще почисти кожата, като гарантира, че тя е добре овлажнена. Мекият аромат, който дава, е приятно и се оценява на 192 INR за опаковка по 6, всяка от които е 75 грама. Продуктът има общ рейтинг 3,9 на 5 звезди. Просто заменете обикновения си сапун с луксозен сапун Vaadi Herbal и използвайте ежедневно.

3. Хади Haldi Chandan сапун:

Топ 10 ефективни сапуни за избелване на кожата за мъже и жени Стилове в живота

Chandan в сапуна е добра охлаждаща течност за кожата ви и осигурява защита срещу замърсяване и прах. Сапунът също така контролира бръчките, помага при лечение на акне и дефекти. Най-добрата част от продукта е, че цената му е скромно, при 140 INR за пакет от 2, всеки от които е 125 грама. Той има общ рейтинг 4,1 на 5 звезди. Не забравяйте да използвате сапуна всеки ден, когато се къпете. Подходящ е за мъже и жени. Той е ръчно изработен, а етеричните масла в сапуна ще бъдат добър избор и за вашата кожа.

4. Vaadi Herbals Ароматен сапун от мърша:

Топ 10 ефективни сапуни за избелване на кожата за мъже и жени Стилове в живота

Ето още един продукт от Ваади. Те предлагат още един сапун за избелване на кожата, който съдържа витамин Е, антиоксиданти, които са свойства на бадемите. Те гарантират, че кожата Ви остава млада и здрава. Сапунът има мед в него и по този начин ще помогне за подмладяване на кожата, като същевременно я запазва хидратирана. Той обръща увреждане от слънцето и също така осветява черните белези на кожата на лицето ви. Тя може да се използва както от мъже, така и от жени. Той е с рейтинг 3.8 от 5 звезди и се оценява на 165 INR за 85 грама за опаковка от 6.

5. Сапун Ликас Папая:

Топ 10 ефективни сапуни за избелване на кожата за мъже и жени Стилове в живота

Сапунът е богат на папая. Папаята е естествена съставка, за която е известно, че намалява тонуса на кожата. При редовна употреба продуктът е известен като ефективен. Не забравяйте да замените редовния си сапун със сапуна Likas Papaya. Цената му е 1442 INR за 135 грама. Той има рейтинг 3,2 на 5 звезди.

6. Avon Natural Fairness Bar сапун:

Топ 10 ефективни сапуни за избелване на кожата за мъже и жени Стилове в живота

Естественият сапун Avon е комбинация от естествени съставки, които ще облекчат тонуса на кожата. Меките съставки ще почистят кожата ви, а кожата Ви ще се чувства гладка и мека. Той е предназначен и за хора с чувствителна кожа. Опитайте този сапун за освежаващо чувство при редовна употреба. Използвайте сапуна всеки ден в тялото си всеки ден, когато вадите. Тя е подходяща както за жени, така и за жени. Цената му е 350 INR за опаковка по 3, всяка от които е 500 грама.

7. Същност на природата Lacto Tan сапун:

Топ 10 ефективни сапуни за избелване на кожата за мъже и жени Стилове в живота

Този сапун е обогатен с мляко, мед и минерално масло. Млякото и меда, които сапунът съдържа помощ при детоксикация на кожата, премахва тен, детоксифицира кожата и намалява пигментацията. Доверете се на продукта за здрава кожа при редовна употреба. Използвайте ежедневно докато къпвате по цялото си тяло и усетете мекия аромат, който трае дълго време. Продуктът се оценява на 159 INR за 75 грама и има рейтинг 3,9 на 5 звезди.

8. IHA Lumiderm Natural Hand Crafted Beauty Bar:

Топ 10 ефективни сапуни за избелване на кожата за мъже и жени Стилове в живота

Ето следващия добър избор! Това е добър почистващ препарат за кожата ви, а сапунът съдържа избелващи билки за кожа, които ще оставят кожата ви да изглежда лъчиста. Кожата също се овлажнява и мека. Шафроните, сладкото и куркума са отлични природни продукти, за които е известно, че засилват блясъка и тонуса на кожата. Цената му е 390 INR за опаковка от 3, всяка от които е 300 грама и има рейтинг 4,4 на 5 звезди.

9. Oriflame Silk Beauty White Glow:

Топ 10 ефективни сапуни за избелване на кожата за мъже и жени Стилове в живота

Знаем колко добре работи Орифлейм! Вероятно един от най-добрите за избелване на кожата, този сапун съдържа черешов цвят, бели моркови и копринени протеини. Те ще поддържат кожата ви хидратирана и мека. Те също така облекчават тонуса на кожата. Мекият аромат е допълнително предимство. Цената му е 239 INR за 75 грама и има рейтинг 4,2 на 5 звезди. Използвайте ежедневно и заменете редовния си сапун за къпане с това.

10. Хранителни билки Активен сапун с активен въглен с алое вера:

Топ 10 ефективни сапуни за избелване на кожата за мъже и жени Стилове в живота

това е частичен билков сапун, съдържащ въглен, който ефективно може да изтрие кожата ви от прах и мръсотия. Алое Вера в него ще запази кожата ви хидратирана, оставяйки кожата ви хидратирана и мека. Използвайте сапуна дневно, когато вадите вместо обикновения си сапун. Цената му е 189 INR за 75 грама и има рейтинг 4,2 на 5 звезди. Тя може да се използва както от мъже, така и от жени. Този избелващ сапун за суха кожа е добър избор за всички видове кожа.

Но освен тези, ето някои начини, по които можете да гарантирате, че кожата ви блести и свети.

1. Вода: Пии много вода. Пиенето на достатъчно вода ще гарантира, че тялото ви ще се отърве от токсините, като ви предпазва не само от хидратация, но и от вредните токсини, които могат да навредят на здравето на вашата кожа.

2. Плодове: Плодовете имат силата да дават естествена светлина на кожата ви. Папая върви в списъка! Вземете една купа папая дневно и вижте колко ярка е кожата ви. Можете също така да имате портокалов или лимонов сок от време на време. Тези цитрусови плодове са известни, за да облекчат тонуса на кожата, правейки я свети.

3. Face Packs: Друг начин да се гарантира, че имате блестяща кожа е да опитате пакети за лице. Отидете на простите, ако нямате време. Изпробвайте този елегантен.

  • Добавете лъжица мед към лъжица извара и разбъркайте добре.
  • Масажирайте това на врата и лицето си, оставяйки областта около очите.
  • Измийте с хладка вода след около 15 минути.

Направете това ежедневно и вижте, че кожата ви става по-ярка с всеки ден на отглеждане.

4. Сън: Спомнете си, че тайната на здравата кожа е да постигнете адекватен сън. Вашето качество на съня има значение повече от времето, когато спите. Добрият дълбок сън е задължителен за блестящата кожа. Спянето на стомаха ви е добър начин да намалите лицето си, а мускулите на лицето да станат по-строги, с по-добро кръвоснабдяване на лицето.

Има много неща, които избелването на кожата може да означава. В повечето случаи, когато изчистите лицето си от черните петна и акнето, можете да видите лицето си блестящо и блестящо. Ето защо, голяма част от избелващите сапуни на кожата правят това. Те работят по пътя си, като изчистват лицето ви от всякакви примеси, като ви дават по-ярък вид. Изпробвайте ги редовно и можете да видите кожата си по-светла и по-лека от всякога

Leave A Comment

+ 25 = 32