Симптомите на бременността в първата седмица Стилове в живота

Независимо дали е някаква жена, една от основните причини за щастието идва под формата на бременност, когато усещането за раждане на нов живот поема първия приоритет. Красотата на притежаването на скъпоценен пакет от радост и нервите на родител, и че също така отговорен човек е нещо, което всеки човек преминава в някакъв момент от живота си. Ако сте сред щастливците, които планират семейство или дори ако не сте, важно е да откриете бременността възможно най-скоро. Това е единствено защото веднага щом зачетете най-важния приоритет е доброто здраве и безопасност на бебето.

симптоми of pregnancy at 1st week

Въпреки това, през първите няколко седмици от бременността, много жени не са в състояние да променят бременността си. Съществуват някои симптоми и признаци според експертите, които жената трябва да знае в този случай. Ръководството по-долу ще ви даде знаци, които да очаквате през първата седмица на бременността, за да ви помогнем в огромен начин.

Симптомите на бременността в първата седмица:

1. Хранителни проблеми:

Един от най-честите признаци и симптоми, свързани с бременността първата седмица е този на храносмилането. Започвайки от газове и подуване на запек, всичко може да се преживее през това време единствено поради прекаления натиск върху матката, както и върху прекомерната хормонална секреция. Всеки човек може да има различни храносмилателни реакции, но симптомите са стандартни.

Виж повече: 12 седмици бременна

2. Гадене и повръщане:

Обичайно известно като сутрешно гадене, гадене и повръщане са някои от признаците, през които човек преминава през първата седмица от бременността. Това може да се дължи на чувствителността към миризмата, както и на различните вътрешни функции. Като цяло, тенденциите на повръщане са съвсем общ признак при всички бременни жени през първата седмица.

3. Нежност в гърдите:

Гърдите стават нежни и болезнени през първата седмица на бременността. Това се дължи на хормоналните нива в организма, които вървят на върха. Наред с болезнеността, има известно количество болка, която ще бъде преживяна.

Виж повече: 19-та седмица на бебето за движение на бременност

4. Умора и умора:

Пълно усещане за умора заедно с умора е често срещан проблем сред жените през първата седмица на бременността. Тялото преминава през различни промени и има много телесни функции за адаптиране към растежа на бебето. Това прави тялото уморен и летаргичен.

5. Промени в настроението:

Сред първите няколко симптома, някои жени заявиха, че са имали големи промени в настроението не само през първата седмица на бременността, но и през първите 3 месеца. Промяната на настроението е нещо, което може да варира от истерично до прекалено емоционално и повече. Това е резултат от хормонална промяна.

Сee Повече: 18-та седмица на грижите за бременността

6. Пропуснати периоди:

Въпреки че цикълът на менструация е около 28 дни, много жени се подлагат на същото дори и след 35 дни. Така че, ако има пропуснат период, тогава може да се забави менструацията или иначе първата седмица от бременността ефективно. Това е един симптом, заедно с други споменати тук, който потвърждава бременността.

7. Хормонални промени:

Повечето от горепосочените симптоми за първата седмица на бременността са поради хормонални промени. Ако започнете да оплождате много или ако има важни хормонални секрети в тялото според определени тестове, това означава само, че може да сте бременна. Това е един от 100-те процента сигурни изстрела, които се появяват.

Това са някои от точките и признаците, с които ще можете да се свържете с Вас през първата седмица от бременността.

Leave A Comment

+ 48 = 56