Различни цветове на Topaz скъпоценни камъни с имена и снимки

Скъпоценните камъни винаги са били привлекателни за проектирането на бижута. Сред тях Топаз е популярен скъпоценен камък. Топаз е раждането на Ноември. Високо достъпна, издръжлива и намерена в няколко цвята. По-дълбоко в цвета на топаз камъка, колкото повече е неговата стойност. Въпреки че топаз скъпоценни камъни, които са по-малко цвят са с ниска стойност и лесно достъпни.

топаз gemstones

Ноември Birthstone Topaz Ползи и значения:

Името на Топаз идва от санскрит тапас, което означава огън, който всъщност отговаря на оранжевия топазен камък. Следват различните типове топаз камъни, налични на пазара, и ползите от него.

1. Империалният скъпоценен камък Topaz:

имперски топаз

Сред няколкото топаза скъпоценни камъни, императорският Топаз е най-ценният и скъп скъпоценен камък. Макар че се вижда в два нюанса, основно е златисто жълто. Ако имате поглед към камъка през деня, тя изглежда оранжево розово със златен вид, докато в светлината на светлината на светлината се появява розово червено. Той символизира любовта, защитата, богатството и лечебната сила.

2. Скъпоценен скъпоценен камък Топаз:

благородни топаз-4

Този скъпоценен камък е много достъпен в Бразилия. Предлага се в кристално жълт цвят, широко се използва за изработване на скъпоценни бижута. Твърд скъпоценен камък, той е привлекателен и ценен от други скъпоценни скъпоценни камъни от топаз. Той символизира благородството, духовността, щедростта и силата.

3. Natural Blue Topaz скъпоценен камък:

синьо-топаз

Сините топази скъпоценни камъни не са истински скъпоценен камък. Те са получени след химически процес, чрез който те получават този невероятен цвят. Следователно те също са евтини. Различните нюанси в сини цветове, които се наблюдават в тях, са синьо синьо, синьо синьо, електрическо синьо, светло синьо, Лондонско синьо и т.н. Лъскавият и широко достъпен син камък символизира спокойствието, спокойствието, хармонията и отмора.

4. White Topaz скъпоценен камък:

бял топаз

Известен още като ледников топаз, той може да ви обърка с диамант. То е прозрачно и ясно. Той е силно достъпен в Екатеринбург и е най-чистият камък на разположение. Бижутата, когато са направени с ледников камък, създават уникален и зашеметяващ вид. Сребърният скъпоценен камък символизира чистотата, истината, позитивната енергия и духовността.

Виж повече: Емералд скъпоценни камъни

5. Smoky Topaz Gemstone:

опушен топаз-

Наричан е и като опушен кварц, той е широко достъпен на различни места. Цветни с оранжево и жълто, пушените топази не са истински, но могат да ви объркат, ако се пазят с действителните топазни камъни. Те са силно износени, за да избегнат или отстранят отрицателното въздействие или енергия. Димният камък носи добър късмет, просперитет и богатство, когато са надарени на близките ви.

6. Mystic Topaz Gemstone:

мистична-топаз

Сред всички видове Топаз мистикът Топаз е подобен на чистия топаз. Това е зодиакалния камък на Везни, Рак и Водолей. Смята се, че мистичният топаз трябва да се носи близо до кожата, тъй като осигурява силата на изцеление. Той символизира доброта, съпричастност и състрадание. Тя е силно надарена на скъпите хора, които искат да постигнат нещо страстно.

Виж повече: Ruby Stone Бижутерия

7. Азотичен топаз:

азотната-топаз

Цветен дъгов скъпоценен камък е важен от много години насам. Предлага се в няколко модела и дизайна. Той лесно може да бъде объркан с мистичния топаз, тъй като е доста подобен на него. То символизира истинското приятелство, целомъдрие, щастие и надежда. Тя дава кралски поглед, когато се сплетат в различни дизайни на бижута.

8. Topaz Purple Gemstone:

лилаво-топаз

Пурпурният скъпоценен камък топаз е често срещан скъпоценен камък на разположение по целия свят. Това е важен камък за вземане на решения. Когато е надарен, то носи късмет, богатство и енергията на молитва на приемника. Той също така символизира защитата, тъй като спира отрицателната енергия, която привлича човек.

Виж повече: Opal Gemstone Предимства

9. Цитрин Топаз или Браун Топаз за момичета:

цитрин-топаз-или-кафяво-топаз

Citrine топаз скъпоценни камъни се намират в три цвята. Едната със златисто оцветяване, бледо жълто и дълбоко оранжево. Този камък се казва, че е ценен и щастлив за момичетата през ноември. Тя се използва широко за проектиране на бижута за дами. Цитринът символизира любовта, приятелството, целомъдрието и женствеността.

Topaz скъпоценните камъни са модерни и съвсем на мода. Техните различни цветови нюанси ги правят по-привлекателни и привлекателни. Високо използваният топаз за бижута е син топаз.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

51 − 50 =