Останете слънце безопасни с тези Топ 5 Lakme слънцезащитни продукти Стилове в живота

Lakme е козметична марка, която произвежда продукти за грижа за кожата и грижа за косата от J.R.D Tata от групата Tata. Това е индийска марка, основана през 1952 г. и оттогава е далече. От разнообразните си продукти, които се различават от червила до лосиони до моливи за кола до козметици, ето списък със слънцезащитни продукти, предлагани от Lakme. Нека да ги разгледаме накратко.

1. Lakme 9 до 5 Хидратиращ супер слънцезащитен крем + SPF 50 PA +++:

Lakme 9 to 5 Hydrating Super Sunscreen + SPF 50 PA+++

От серията 9 до 5 на Lakme, хидратиращ супер слънцезащитен крем със слънцезащитен фактор 50 PA +++, той предпазва кожата от вредни UVA и UVB лъчи. Слънцезащитните продукти са формулирани с витамини, които спомагат за намаляване на петна, фини линии, тъмни кръгове и изравняват тонуса на кожата и видимо осветяване. Той е обогатен с витамин B3 и Pro-витамин С и оставя кожата Ви хидратирана, овлажнена и подхранвана заедно със защитата й от слънчевите лъчи.

2. Лакме 9 до 5 матиращ супер слънцезащитен крем + SPF 50 PA +++:

Lakme 9 to 5 Mattifying Super Sunscreen +SPF 50 PA+++

Матиращото слънцезащитно покритие със слънцезащитен фактор 50 PA +++ от серията Lakme от 9 до 5 е специално проектирано за хора с мазна кожа, тъй като има ползи за контрола на маслото. Консистенцията на слънцезащитния лосион е кремообразна и бързо се абсорбира в кожата, без да има немаслено чувство. Тя не блести на кожата и дава матиран ефект. Той бори както UVA, така и UVB лъчите на слънцето и предпазва от слънчево изгаряне и тен. Това не запушва порите. Също така помага за изравняване на тонуса на кожата. Този слънцезащитен крем Lakme SPF 50 за мазна кожа е един от най-добрите на пазара.

3. Lakme Sun Expert + UV Лосион SPF 50 PA +++:

Lakme Sun Expert + UV Lotion SPF 50 PA+++

Lakme Sun Expert + UV Lotion SPF 50 PA +++ се доставя в епруветки от 50 ml и 100 ml и има слънцезащитен фактор 50 PA +++, който помага за предпазване на кожата от вредните UVA и UVB лъчи на слънцето и поддържа болестите в залив. Той също така подхранва кожата и я хидратира. Той се дерматологично тества и чувства светлина върху кожата, когато се прилага, тъй като лосионите се абсорбират дълбоко в себе си. Подходящ е за нормални и сухи видове кожа.

Виж повече:  Nivea Слънцезащитен Индия

4. Lakme Sun Expert Fairness + UV Лосион SPF 30 PA ++:

Lakme Sun Expert Fairness + UV Lotion SPF 30 PA++

Lakme Sun Expert Fairness + UV Лосион SPF 30 PA ++ със слънцезащитен фактор 30 PA +++ е слънцезащитно средство заедно с лосион за лоялност. Изравнява тонуса на кожата и освежава кожата, когато се прилага. Тя е по-подходяща за нормални и сухи видове кожа и се влива с хранителни вещества като екстракти от краставици и лимонена трева и е богата на витамини. Това се бори както с UVA, така и с UVB лъчите на слънцето и се чувства леко върху кожата, когато се прилага, поради своята формула за леко усещане. Предлага се в два варианта: слънцезащитен крем SPF 30 за мазна кожа и слънцезащитен крем SPF 30 за суха кожа

Виж повече:  Neutrogena Face Sunscreen

5. Лакме Сън Експертна справедливост + УВен крем SPF 24 PA ++:

Lakme Sun Expert Fairness + UV Lotion SPF 24 PA++

Експертната справедливост на езерото Sun + UV UV SPF 24 PA ++ е широкоспектърна формула със слънцезащитен фактор 24 PA ++, която предпазва кожата от UVA и UVB лъчи на слънцето. Този слънцезащитен крем се формулира със съставки като екстракти от краставици и лимонена трева, които спомагат за изглаждане на тона на кожата и накрая да я направят по-лека. Също така е богата на антиоксиданти и витамин В3, което предотвратява пигментацията, тъмните петна, тъмните кръгове, фините линии и други увреждания от слънцето. Подходящ е за нормални и сухи видове кожа и се предлага в контейнери от 60 ml, 120 ml и 200 ml.

Виж повече:  Слънцезащитни лосиони

Leave A Comment

7 + 1 =