Най – новите и красиви Биг Maang Tikka дизайни Стилове в живота

Големият мангак е висящ висулка с коса, а понякога и със странични струни. Понякога висулката покрива половината от челото ви и понякога цялото. Големият мангак е за дами с голямо чело. Тя им е удобна. Големият манган тика особено изглежда чудесен с отворена коса. Големият tikka привлича вниманието на хората и ви дава смел поглед. Голям размер висулка в tikka се използва от дамите от древни времена. Мюсюлманските дами имат фантазия да носят голяма мангак тика.

Традиционни и стилни модели Maang Tikka в големи размери:

Нека трябва да погледнем топ 9 големи манга тика дизайни за жени в тенденция.

1. Многоцветен Big Maang Tikka:

голям maang tikka

Тази голяма maang tikka има висулка от многоцветни камъни. Има кръгъл висулка в златист цвят с червен и зелен цвят. На върха на висулка, няколко малки перли са прикрепени и по-долу, малки мъниста от бяло и синьо висят. Този висулка покрива цялото чело.

2. Голям Полумесец Капка Маан Тика:

полумесец Drop Big MaangTikka

Тази голяма бижутерия Tikka притежава полу-лунен дизайн, прикрепен с бели камъни от крушовидна форма. Под белия камък има висящи кръгли перли. Медальонът е свързан с каменни сгушени цветя и има висящ крушовиден камък с цвете.

3. Голям закръглен Маан Тика:

голям RoundedMaangTikka

Това е голяма кръгла мангашка тика с фино текстуриран дизайн на висулка. Има голям кръг зелен камък в средата на висулка и един червен камък е прикрепен под висулка. Този кръг висулка изглежда изключително красива с червени и зелени камъни.

4. Биг Маанк Тика с перли:

голям MaangTikka with Pearl Strings

Това е красива мангак тика за голямото чело. Диамантът има цвете с дизайн с диамант. Една перла с форма на круша е висяща под висулка. От двете страни на висулка, на които са прикрепени три слоя перли, е свързано с вашите косми.

Вижте още: Пърл Маанк Тика

5. Голяма кристална мантия Маан Тика:

кристал Dangle Big Maang Tikka

Този голям maang tikka има невероятни дизайни с диаманти. Има висулка с цветя, изписана с големи кристални диаманти. Под висулка се крие един голям кристал. На двете страни на висулка са закрепени три линии кристален камък. Кристалните камъни блестят като истински диамант.

6. Биг Маанк Тика с цветно изкуство:

голям Maang Tikka with Flower Art

Това е прекрасна maang tikka с хартия арт цвете модел. Този дизайн на мангак тика е уникален и има три струни перли с розова перла между тях и бели от двете страни. Малките линии от бели и розови перли се носят по алтернативен начин.

Виж повече: Раджастани Маан Тика Дизайн

7. Голям диамант и перла Маан Тика:

диамант & Pearl Big Maang Tikka

Това е доста голям кръг maang tikka с диаманти и перли, прикрепени. На този кръг висулка има различни диамантени работи, направени за украса на дизайна му. Има една голяма перла между висулка и няколко перли висят под висулка. Има много тънка верига на косата.

8. Големият великолепен Маан Тика:

голям Gorgeous Maang Tikka

Това е кундан работа голяма maang tikka с голям камък. Има голям каменни триъгълни каменни камъни в средно покритие с малък триъгълен камък. Има три капки за скъсване на камъни под висящи. От двете страни има единична линия перлена нишка и линията на косата съдържа перли с минимални размери.

Вижте още: Пенджаби бижута Tikka

9. Биг Маанк Тика с няколко линии за коса:

голям Maang Tikka with Multiple Hair Line

Този мангак тика за голямо чело съдържа множество струни от перлена коса. Има голям диамантен огърлив висулка с една голяма перла между тях. Многобройните перлени струни са връхната точка на тази мангак. Перлите блестят повече от диаманти.

Големите maang tikka винаги са известни и в тенденция. Това ви дава очарователен и сладък външен вид. Само голяма мангак е достатъчна за бижута за лице. Нямате нужда от друг аксесоар за лице. Има толкова много разнообразие в дизайна на големите maang tikka. Но нещо, което често се среща в използването на диаманти и перли. Тя обхваща зашеметяващ дизайн с вечнозелено блестящо. Диамантите и перлите са обичани от дамите.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

83 + = 84