Най – новите дизайни на шорти Модели и изображения за жени в модата Стилове в живота

Поли са едно от тези дрехи, които момичетата обичат да носят като официално или като ежедневно облекло. Най-забележителната особеност е лекотата да носите полата и да продължите през натоварения делничен ден. Полата може да бъде направена от различен дизайн, което прави голяма разлика от обикновения прост дизайн. За да получите широки познания за видовете поли с дизайнерски модели на полата, които могат да бъдат много полезно ръководство с изображения на пола и ежедневен десен за млади момичета и дами!

Най-добри дизайни и шарки с пола с изображения за жени в различни стилове:

Нека видим първите 30 красиви модели и снимки на полите за жени в Индия за 2017 година.

1. Поли дънкови:

Дънков плат Skirts

В дизайна на нови потници джинсите са едни и най-често носят дрехи от момичетата, тъй като материалът на джин е доста дълъг и трайни, жените предпочитат да ги купуват. Дължината на роклята на полата се предлага по различен начин, например джинси с пълна дълга дръжка или джин.

2. Молива пола:

молив Skirt

Перлата молив е фигура, която допълва пола, която дамите харесват да я носят като обикновена и официална пола. В официална пола, модните поли, дамски поли, идват в смесен материал от памук. За ежедневно износване Палфетка с молив, която често се вижда от материала, е джърси. Материалът на Джърси е лесен за носене и е разтеглив.

3. Пола брошка:

дръжка за метла Skirt

Потниците с брошки за жени са много удобни износващи се поли, тъй като този тип пола не е модел за прегръщане на тялото. Дължината на полата обикновено е до дължината на коляното. Линията на талията има широка ивица и след това материалът се излъчва, което прилича на извита метла. Този модел на пола върви добре с тениска, която прегръща тялото, тъй като полата не е модел за монтаж на тялото, добре е да комбинирате здрава риза с издутина пола.

4. Bubble Пола:

мехур Skirt

Балонните поли са наистина сладки поли, които стават модерни сред малките деца, по-късно дизайнери извеждат същия модел за съвременните млади момичета и дами. Тази пола се състои от два материала, вътрешната облицовка и външната цветна тъкан, най-вече памучен или синтетичен смесен материал, който може да държи полата добре на място около бедрото. Полата е изработена от лента за талията, така че материалът на полата е зашит заедно, най-важната част е долният край на полата, където материалът е зашит вътре в облицовката и шевът няма да бъде видим. Когато пола, перспективата ще изглежда балон. Този тип пола върви добре за парти или ежедневно облекло с тениска.

5. Кръгла пола:

кръгъл Skirt

Кръглата пола стана популярна от страна на Холивуд. През 70-те години холивудската актриса често я носи, която по-късно става мода, а модата се разпространява по източните и западните части на света. Кръговите поли са изработени от единична тъкан, която има дебела талия, която е прикрепена към кръглия рамков материал на полата. Кръговият разрез е направен с помощта на прецизно измерване, което изисква добра практика. Полата също е подходяща за парти, облечена с тениска и чифт плоски обувки или обувки с високи токчета.

6. Gored Пола:

убол Skirt

Във вид на пола, наречен "Gored", в който горната част на полата е прегърнала тялото, а долният край на полата изпъква като извивки. Този тип пола е популярна сред дамите, които обичат да носят принадлежности за облекло, принадлежащи към тялото. Материалът, използван при проектирането на тази пола, обикновено е светъл синтетичен плат. Тази пола е снабдена с вътрешна облицовка, за да държи външната тъкан на място.

7. Dirndl Пола:

става дума за тиролските Skirt

Това е една от известните традиционни поли в европейските страни, носени по време на фестивал на бирата в Германия. Dirndl поли обикновено са коляно дължина поли, монтирани около кръста област. Обикновено се изработва от един тъкан и шевът се вижда отстрани или отзад.

8. Мини пола:

мини Skirt

Мини поли са популярно носени от млади до средна възраст момичета и жени. Този тип пола отговаря добре на тонизирана фигура на тялото. Полата има бод, който е важна за момичетата да купува. Миниските са определено неслучайно парти за износване на пола. Материалът, използван при проектирането на полата, се предлага в различни дизайни и модели.

9. Плъзгаща се пола:

цепка Skirt

Слитъчните поли са станали популярни още от 80-те години и все още е един от най-обичаните дизайни сред жените. Прорезът е проектиран обикновено отстрани на полата. Дължината на полата определя и дължината на процепа.

10. Завързана пола:

Pegged Skirt

Оформените поли са онези издути, изглеждащи поли, които се носят като полуформални или дори като парти, носещи пола. Материалът определя вида и поводът за носене. Поставената пола е с тесен колан, който следва от издухана гледка, достигаща точно над нивото на коляното или до средата на бедрото.

Виж повече: Дамски дизайнерски поли

11. Каучукова пола:

качулка Skirt

Този тип пола е станал известен сред тълпата на млада и средна възраст. Дължината на полата я прави по-привлекателна, а също и разфасовките на полата. Полата е здраво закопчавана около талията и става по-малко прегърнала тялото, докато се спуска.

12. Покритие от 8 панела:

8-Panel Skirt

Този тип облекло е непринудено облекло и може да бъде за парти, ако материалът е в сатен или жакард. Дизайнът на полата е уникален и съвсем прост. Талия е табло по протежение на панела, което го прави приличащ на сарееви плисета.

13. Godet Пола:

Годе Skirt

Този дизайн на Godet Skirt е много популярен в европейските държави, а също и в държавите, които вече са популярни и в азиатските страни. Полата е с прегръдка на тялото, която се вижда около талията и средната част на бедрото по-късно тя се излъчва точно под средата на бедрото.

14. Покрива пола:

мятане Skirt

Флике поли са доста популярни полу-официални, както и случайни пола, най-вече носени от средна възраст дами. Това е коляно с дължина на коляното, което върви добре с чифт официална блуза и чифт токчета.

15. Тръбна пола:

тромпет Skirt

При конструкцията на тромпет, която е подобна на дизайна на флейтата, единствената отличителна особеност е дизайнът на панталоните, който се вижда на дъното на полата. Полата е проектирана като прилепващо тяло, което пада точно над нивото на коляното и изпъква. Тръбата тромпет е най-подходяща с чифт ботуши, за да даде на страната износ.

16. Шапка с плисирана кутия:

Каре-плисе Skirt

Кухненската пола е типична официална пола, изработена от смесен материал от памук и бельо. Картонът се използва, за да се направи тази кутийка плитка пола обикновено се счита за официална пола, която може да се комбинира с чифт ботуши и ежедневна пола.

17. Prairie Пола:

прерия Skirt

Тази проста кутийка плътна пола дизайн е традиционен дизайн на пола, която обикновено се изработва от твърд плат материал с подплата вътре. Кутията е много изявена, което прави полата по-елегантна. Дължината на полата обикновено е до ниво на коляното.

18. Слоеста пола:

Layered Skirt

Счита се за случаен или за парти. С материал като бельо, полата изглежда по-модерна и полу-случайни да се носят. Този тип пола може да се носи заедно с обикновена блуза и чифт ботуши с високи токчета. Пластираната пола върви добре, когато партито носеше пола. Слоевете се образуват, като се изрязва тъканта в тънки слоеве и се съединяват заедно, за да се образува модел на полата.

19. Тюлска пола:

тюл Skirt

Материалът на полата дава специален дизайн на подписа, който дава кралски облик. Материалът, използван при проектирането на полата, е нетен и сатен. Нетният и сатенен цвят са подобни, които се допълват много добре.

Виж повече: Последни поли в дънки

20. Кръгла пола:

Кръгъл Skirt

Дизайнът на кръглата пола изисква точно нарязване на материала, което изисква добра практика и търпение. Дизайнът на полата е уникален, че това може да се носи както като случайно, така и като частно износване. Кръглата форма на полата е постигната благодарение на кръговата рязане.

21. Покривало на кърпичката:

носна кърпа Skirt

Носна кърпичка е много формален аксесоар за облекло. Нарязан и използван материал е това, което прави дизайна на полата много привлекателен за окото. Страничните стени на полите се спускат като V-образна форма, което я кара да изглежда сгъваема кърпа.

22. Покривало:

Обгърне Skirt

Обвийте полата е много често износена пола тип от всички жени от всички възрастови групи. Полата е много лесна за носене, което може да ви даде удобно усещане през целия ден. Материалът, използван при проектирането на полата, обикновено е синтетичен, а също и суелов материал.

23. Pareo Пола:

Парео Skirt

Този тип пола обикновено се носят от малайзийските момичета, които също са станали известни в други части на света. Материалът на полата е обикновено Район, който дава гладко покритие. Този тип пола е типичен аксесоар за плажно облекло.

24. Плик с права плоча:

направо Slit Skirt

Този тип пола е много подобна на ризата на молив, но правите полици са по-малко стегнати и попадат в права линия надолу, което я прави свободна около областта на коляното. Правите поли са монтирани в областта на тазобедрената става и падат свободно около коляното, което го прави по-удобно за ходене. Счита се за случаен или за парти. С материал като бельо може да се използва като официално облекло. Този тип пола може да се носи и от дънни тежки или големи стомашни дами, тъй като не е здраво около кръста.

25. Sarong Пола:

саронг Skirt

Това е лист от плат обикновено синтетичен материал, който не се нуждае от специален тип шевове. Обикновено се увива около талията и се зацепва, за да се стабилизира. Този тип пола обикновено е плажно облекло.

26. Специална лятна пола:

лято Special Skirt

Това е един от известните летни поли в западните страни, това е кратък стил в колекцията от модели на поли. Момичета, които са удобни и лесни за управление с поли през летния сезон, тогава това винаги ще бъде добър избор. Тази пола може да се носи като обикновена носена пола и просто носена по време на празничен сезон. Този тип пола върви добре с маратонки или с ботуши.

27. Bias Cut Maxi Пола:

отклонение Cut Maxi Skirt

Напретната пола е подобна на стил русалка, която е снабдена с тяло, изрязано от талията до коляното и се излъчва като рокля. Този тип пола върви добре с риза за тяло. Използваният материал обикновено е синтетичен материал. Износената пола се върви добре с риза с пълни ръкави и чифт плоски ботуши, както и със сандали с висок ток.

28. Лале за рязане на лалета:

Tulip Cut Skirt

Лампата, изработена от лалета, е модерен дизайн на пола, който е подобен на обвивката около пола. Основната разлика е центърът на цепнатината, който се вижда в центъра, който дава обгръщащ дизайн. Дължината на полата обикновено е над нивото на коляното.

29. Шампоан за акрорей:

акордеон Skirt

В тип акордеон на полата, плитките, които се виждат на полата, я правят различна от дизайна на другия тип пола. Материалът, използван при проектирането на полата, обикновено е синтетичен. Полата е изцяло проектирана като плисирана пола. Този тип пола върви добре за високите момичета като цяло с пълната си дължина тяло фитинг функция.

30. Русалка пола:

морска сирена Skirt

Този тип пола е типично облекло за сватба или парти. Материалът, използван при проектирането на полата, е шифон, жаржене или друг висококачествен материал. Русата русалка върви добре за добре тонизирана фигура на тялото. Русалката пола върви добре с добре закопчана горна част или с безкомпромисен горнище.

Политата ще бъдат винаги на мода, като се задържат на най-износените дрехи и намират списъка с приоритети от дамите за пазаруване и място за това в гардероба си. Тъй като полите с пълна дължина вървят добре, дори и с обикновен връх или блуза с балета или плоски сандали или мини пола, която върви добре с върха на реколтата и чифт ботуши с висок ток, дамите обичат да носят поли на дневна база. Удобството, осигурено от полата, е твърде добро, че носенето на дънки се счита за отнемаща време задача.

Виж повече: Макси полите за жени

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Leave A Comment

6 + 3 =