Най-новите алуминиеви портфейли в различни дизайни

Портфейлът е необходимо нещо за всяко човешко същество. Виждаш парите и картите си. Алуминиевият портфейл осигурява максимална защита на вашите карти, тъй като можете да държите всяка отделна карта. Алуминиевият портфейл осигурява много отделен държач, където можете да запазите картите си безопасно. Алуминиевият портфейл изглежда като малък куфар и дори се заключва с клипс. Можете да запазите всичките си неща в един държач и да ги държите в джоб за панталони. Дамите също могат да използват алуминиев портфейл и да го държат в чантата си. Всеки път, когато излизате, всичко, което трябва да съберете, е само един алуминиев портфейл.

Най-добрите алуминиеви портфейли за мъже и жени:

Тук ние предлагаме топ 9 алуминиеви портфейла за мъже и жени в тенденция. Изберете най-добрата от списъка по-долу на алуминиевите портфейли.

1. Проста алуминиева портфейла:

прост Aluminium Wallet

Това е обикновен алуминиев портфейл за вашите карти. Както е показано на изображението, можете да организирате всичките си дебитни и кредитни карти поотделно. Вашите карти няма да бъдат ударени един с друг и няма да се нулят. Този обикновен сребърен алуминиев портфейл.

2. Популярни алуминиеви портфейли за мъже:

Популярен Aluminium Wallet

Това са популярни мъжки алуминиеви портфейли в различни цветове. Ако не искате да запазите обикновен сребърен портфейл, имате и опции за цвят. Тези цветове също работят широко на пазара и имат хоризонтална подплата над портфейл от същия цвят.

3. Дизайнерски алуминиеви портфейли:

дизайнер Aluminium Walle

Всички те са дизайнерски алуминиев портфейл с различни понятия. Няколко портфейла са обикновени и малцина имат дизайн. Има точка дизайн, дизайн пеперуда и флорални модел на портфейла. Този вид портфейл изглежда фантазия и придобива непосредствено внимание на обществеността.

4. Dot Pattern алуминиев портфейл за жени:

точка Pattern Aluminium Wallet

Това е бебе розов цвят портфейл алуминий с черна точка дизайн. Този розов портфейл изглежда красиво в ръката на жените. Този алуминиев метал блести и е привлекателен за окото. Тя има малки размери точки на розов портфейл, който подчертава розовия цвят.

Виж повече: Стойка за стоманена карта

5. Zebra дизайн жените алуминиев портфейл:

зебра Design Aluminium Wallet

Това е сериозно опушен алуминиев картов портфейл. Тя може да се използва от мъжете и жените и двете. Портфейлът има зебра печат, който прилича на почти истинска зебра кожа. Този модел изглежда уникален в портфейла и ще предаде вашата силна природа.

6. Монета Форма Алуминиева Портфейл:

монета Shape Aluminium Wallet

Той е един от най-добрите алуминиеви портмонета и е кръгла форма като монета. Тази форма е нова за портфейла и изглежда и вкусна. Въпреки че портфейлът е кръгъл, но вътре има място за държане на карти. Има малък бутон, който трябва да натиснете, за да го отворите.

Виж повече: Верижни вериги за мъже

7. Цветна алуминиева портфейл от цветя:

Цветен Flower Aluminium Wallet

Това е колоритен алуминиев портфейл с цветен печат. Има малък и голям размер цвете с разнообразие от цветове. Основният цвят е черен, така че други отпечатъци блестят. Този дизайн ще цъфти като цветя и ще остави да миришат назад.

8. Алуминиев портфейл с пеперуда:

алуминий Wallet with Butterfly

Това е толкова красив алуминиев картов портфейл с голям брой пеперуди. На бял цвят на основата има малки и големи големи пеперуди. Това е великолепен печат върху портфейла. Този портфейл ще ви накара да сте пристрастени да го имате навсякъде.

Виж повече: Метални портфейли за жени

9. Печатни алуминиеви портфейли:

печатен Aluminium Wallet

Този алуминиев портфейл съдържа различни дизайни на птици, небе и изгрев. Този светъл нюанс на портфейла изглежда добре. Показано е, че птиците висят на дървета и изглежда страхотно. Момичетата незабавно ще вземат този тип портфейл. Това ще изглежда чудесно на ръката ви.

Е, основната цел на портфейла е да пазите парите и картите безопасно, докато излизате. Това е еднопосочен портфейл. Можете да използвате това навсякъде и той също е защитен. Понастоящем тези портфейли набира скорост и се използва от всички. Това е еднопосочен портфейл. Не е нужно да си спомняте отделно отделно и да държите в чантата си. В днешния живот хората бързат. Това ще направи работата им лесна.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

54 + = 61