Най – добрите танцови упражнения за отслабване Стилове в живота

Танцът вече не е просто изкуство; това е един от най-търсените забавни изпълнени фитнес режим. Тъй като много от танцовите упражнения призовават за необходимостта от изключително високи енергийни нива, всеки, който е наистина запален и има очи за приключения и вълнение, може да влезе в танцов клас. Една изпълнена с удоволствие, интензивно висока форма на кардио тренировка, посочените по-долу танцови упражнения могат да ви помогнат да сте по-здрави и здрави, като ви тонизираме по правилния начин. Прочетете още за ...

Топ 9 танцови форми, които трябва да опитате

1. Танцуване на корема:

денс упражнения

Един от най-еротичните танци, жените могат да го прегърнат за тонизирана фигура, която усеща чувственост. Известна също като магическо разтърсване на корема, тази танцова форма включва доста разнообразни стрелки на гръдния кош и интензивни движения на бедрата. Тъй като фокусът е повече върху долната част на корема, това помага за укрепване и тонизиране на таза, корема и сърцевината. Уверете се, че се обучавате под професионален коремен танцьор за най-добри резултати.

Виж повече: Етажни упражнения за жени

2. Zumba:

Най - добрите танцови упражнения за отслабване Стилове в живота

Това е кардио тренировка с висока интензивност, която също е вълнуваща танцова форма. Този танц помага за тонизиране на цялото тяло и включва красива комбинация от бавни и бързи стъпки в страхотно хореографски ритъм. Тъй като темпото бавно се вдига, всъщност можете да почувствате топлината на пръстите на краката и тялото ви да се приспособява към ритъма. Наистина, вълнуващо изживяване за любителите на танците!

3. Фламенко:

Най - добрите танцови упражнения за отслабване Стилове в живота

Фокусът на тези танцови упражнения е върху силата, гъвкавостта и координацията на изпълнителя. Извисявайки се от Испания, типичните печати, в хармонично гратисен ритъм, правят това вълнуващо и енергично упражнение. Страхотен избор за тези, които обичат аеробни упражнения, ви дава със завидни бедра, корем, крака и глутети.

4. Салса:

Най - добрите танцови упражнения за отслабване Стилове в живота

Лека танцова форма, предназначена за тези, които искат да се отдадат на мека, но енергична форма на упражнения. Чувствате се, сякаш се плъзгате по пода, докато премествате краката си, за да посрещнете ритъма на музиката. Предвид необходимостта от танцуване на високи токчета, препоръчително е за жените само ако притежават изключително високи балансиращи умения с еднакво количество издръжливост. Чудесна опция за трениране на талията е препоръчително за тези, които искат да притежават форма на пясъчен часовник. Въпреки това, жените, които имат болки в гърба, трябва да се въздържат от тази танцова форма.

Виж повече: Упражнение за намаляване на теглото

5. Хип-хоп:

Най - добрите танцови упражнения за отслабване Стилове в живота

Извиквайки от улиците на Америка, това е по-скоро като кардио тренировка. Сърцето получава по-бързо бие и ви дава ползите, които можете да извлечете от аеробна тренировка. В същото време тази танцова форма може да се практикува, за да притежавате силни, тонизирани бедра, глутети, телета и ръце. За да извлечете максимални ползи от тази танцова форма, опитайте да практикувате хип-хоп танц два или три пъти седмично, заедно с правилното хранене и почивка.

6. Burlesque:

Най - добрите танцови упражнения за отслабване Стилове в живота

Това танцово упражнение може да бъде добро начало за начинаещите. Силно чувствена форма на танца, тя има за цел да осигури изключително високо ниво на увереност на изпълнителя, особено след като обличането е било доста минимално от време на време. Физическите ползи - ще имате люлеещо се сърце, дъно, ръце, гръб и не забравяйте краката.

7. Балет:

Най - добрите танцови упражнения за отслабване Стилове в живота

Включвайки множество елегантни, дълги движения, тази форма на танци е идеална за тези, които искат да се насладят на по-добра издръжливост и да укрепят мускулите си. Фокусът е върху точността. И тъй като има висока степен на точност в тази танцова форма, тя дава на изпълнителя по-добри нива на привеждане в съответствие, баланс и гъвкавост.

8. Swing Dancing:

Най - добрите танцови упражнения за отслабване Стилове в живота

Искате да работите заедно с партньора си? Тогава люлеенето на танци е правилният избор. Една енергично богата форма на танци е страхотна аеробна тренировка. Освен че ви дава по-добро дишане, това прави идеален избор за тренировка за цялото тяло. Това е безспорно най-добрият избор за извайване на тялото по правилния начин с партньора ви.

Виж повече: Упражнение на Зумба

9. Натиснете танци:

Най - добрите танцови упражнения за отслабване Стилове в живота

Това упражнение е полезно за подобряване на цялостната си издръжливост и сила. Плюс това, можете да направите една от най-добрите тренировки за изгаряне на мазнини за интелигентно, тонизирано тяло. Всеки може да го научи; това е просто и забавно. Тъй като танцът на танци включва много време и ритъм, той помага и за подобряване на вашите когнитивни способности. Докоснете си пътя веднага за по-добро коляно, бедрата и глезените.

И така, коя от изброените по-горе танцови упражнения е ваш избор? Започнете да танцувате за по-добро здраве.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

45 + = 48