Най – добрите сребърни комплекти за лице и тяхното използване и ползи Стилове в живота

Среброто може да бъде най-добрият приятел на вашата кожа! С безброй кожни ползи като антимикробни, пречистващи и лечебни свойства, тя се използва в много кожни продукти и защо не. С способността да решават редица кожни проблеми, лицевите части използват сребърни частици и екстракти. Ето защо ние имаме най-добрите сребърни марки комплекти за лице, които можете да ги разгледате, за да получите здрава и красива кожа.

Как да използвате Сребърен комплект за лице:

  • Можете да приложите сребристото си лице според продукта и инструкциите му за употреба. Веднъж на всеки 4-5 седмици е идеален обаче. Вашият сребърен комплект може да се състои основно от почистващ препарат, скрубер, лицева опаковка, ексфолиант и овлажняващ препарат.
  • Ползите могат да бъдат бързи в действие или да отнемат време.
  • Преди да приложите комплекта, прегледайте ръководството за употреба.
  • Препоръчва се да се направи тест за кръпка преди 48 часа от прилагането на комплекта.
  • Приложете според инструкциите. Това ще отнеме 30-45 минути, за да завърши цялото лице.
  • След като процесът на комплекта приключи, внимателно потърсете лицето си.

Най-добрите сребърни комплекти за лице в Индия за 2018:

Сега нека разгледаме първите 9 марки за лице, които сме съставили за Вас.

1. VLCC Сребърен комплект за лице:

VLCC Silver Facial Kit

Изцедете мазна кожа с VLCC единичен сребърен комплект за лице, за да получите блясъка, който винаги сте искали. Тя осветява кожата ви и я прави мека и светла. С добротата на сребърната пепел комплектът улеснява тона на кожата след първата употреба.

Употреба: Комплектът се състои от 6 салати - Comfrey Cleanser cum Toner, Сребърно гел Скрубер - Сребърен Светещ гел, Сребърен Светещ крем, Сребърен блясък и без масла овлажняващ гел. Това е лесно приложимо, особено за бързо фиксиране у дома. Този комплект е идеален за 1-2 употреба.

Цена:Rs. 250

2. Aroma Magic Silver Facial Kit:

аромат Magic Silver Facial Kit

Арома сребърен комплект за лице включва 7 стъпки за здрава и добре хидратирана кожа. Подходящ за всички видове кожа, най-подходящ за суха кожа. Това прави кожата ви по-суха и поддържа влагата, идеална за зимата.

Употреба:

Aroma Magic Silver Kit съдържа - почистващ препарат за лице, ензимен гел, белтък за белтъчини, серум за кожа, сребърен Sheen Gel, хидратиращ гел и лицев пакет. Препаратът за почистване стяга кожата ви, докато специалният ензимен гел премахва излишното масло. Серумът на кожата и гелът помагат да се поддържа влагата на кожата ви.

Цена: Rs. 1100

3. Kulsum's Kaya Kalp Сребърен комплект за лице:

Kulsum's Kaya Kalp Silver Facial Kit

Направете лицето си блестящо като сребро със сребърния комплект за лице Kaya и ще получите сиянието, което винаги сте искали. Комплектът съдържа сребърни листа и бадемово масло, което помага за борба срещу стареещите признаци и процесите.

Употреба: Съдържанието на Veda Beautiful, сребърен гел, сребърен мозък и сребърен крем, комплектът ви помага да направите кожата си блестяща и да се бори със знаците за стареене. Докато заявлението може да отнеме време, струва си усилията.

Цена: Rs. 680

4. Есенция на природата:

природа's Essence Silver Facial Kit

С добротата на среброто, бойте се с акнето и дефектите със сребърния комплект за лице на Природата. Подходящ за всички типове кожа, съставките стягат кожата ви, като ви дават желания външен вид. Това е идеално за намаляване на тъмните петна и кръпки.

Употреба: Комплектът съдържа Сребърен почистващ гел, Сребърно покритие, Сребърен масажен крем и Сребърен пакет. Всички продукти в комплекта са лесни за употреба, особено у дома и за по-малко от час.

Цена:Rs. 500

5. Сара Сребърен комплект за лице:

Сара Silver Facial Kit

Sara сребърен комплект за лице е това, от което се нуждаете за този ярък и здрав тен. Също така добавените предимства включват: регенериране на клетките и отстраняване на излишното масло. Подходящ за нормална до мазна кожа.

Употреба: Комплектът се състои от - Сребърен почистващ гел, сребърен тен скраб, сребърен серум, сребърна маска, сребърен крем и сребърна маска за маска. Специалните съставки хидратират и подхранват кожата ви перфектно.

Цена: Rs. 545

6. Натурален билков сребърен комплект за лице:

Naturence Herbal Silver Facial Kit

С доброто на лимон, масло от гроздови семки и алое вера, този сребърен комплект може да подмладява кожата ви, като добавите повече живот към нея. Подходящ за всички видове кожа, тя избели кожата ви и е идеална за специални случаи.

Употреба: Състои се от почистващ препарат, почистващ препарат, гел, крем за лице и лицева опаковка, комплектът има добра опаковка и съставките се смесват правилно на кожата без никакви проблеми. Това е най-подходящо за чувствителна кожа.

Цена: Rs. 225

Виж повече: Lotus комплекти за лице

7. Astaberry Silver Facial Kit:

Astaberry Silver Facial Kit

Защитете лицето си от сурови климатични условия с невероятните качества на среброто, вместено в сребърния комплект за лице Astaberry. Подхранва кожата ви и я прави гладка и мека.

Употреба:

Комплектът включва Astaberry Silver Cleanser, Astaberry Silver Scrub, Astaberry Silver Cream, Astaberry Silver Gel, Astaberry Silver Mask и Astaberry Silver Cream за гладък, депресиращ ефект върху кожата. Като цяло това е продукт с висока цена.

Цена: Rs. 600

8. Сребърен комплект за лице Aryanveda:

Aryanveda Silver Facial Kit

Дайте на кожата си удоволствие с този най-добър сребърен комплект за лице. Със сребърни екстракти, жожоба, алое вера и много етерични масла, сребристият комплект Aryanveda прави кожата ви да диша и да я държи красива. Той се бори със свободни радикали, увреждащи кожата

Употреба:

Комплектът съдържа сребърен почистващ препарат, сребърна билка, Сребърен масажен гел, крем със сребърен масаж и сребърен пакет. Резултатите и цветът на продуктите може да варират, но въпреки това прави кожата ви невероятно мека и еластична.

Цена: Rs. 677

Виж повече: Шахназ комплекти за лице

9. Jolen Real Сребърен комплект за лице:

Jolen Real Silver Facial Kit

Сребърен комплект за лице на Йолен е идеален за кожата ви, тъй като премахва ежедневните нечистотии от кожата ви. С екстракти от алое, роза и бамбук комплектът е в състояние да ви даде желания вид, който винаги сте искали за вашата кожа.

Употреба: Сребърен ексфолиращ почистващ препарат, Сребърен масажен крем, Сребърен гел Активатор, Сребърен лицев пакет и Сребърен серум. Красиво опакован е комплект против замърсяване. Приятелски и лесно приложим, ние се обзалагаме, че ще харесате продукта.

Цена: Rs. 225

Освен многобройните употреби на сребро, една такава употреба е за ползата от кожата. Среброто е известно, че пречиства и охлажда повърхността на кожата, което води до красив и справедлив тон на кожата. Ето защо екстрактите от сребро се използват в продуктите за грижа за кожата, включително комплектите за лице, изброени тук. Включването на сребро в режима на грижа за кожата със сигурност ще е от полза за вашата кожа.

Виж повече: Комплекти за лице за мазна кожа

Leave A Comment

57 − 51 =