Най – добрите меден месец места в Индия през зимата Стилове в живота

Зимата е брачният сезон, повечето от хората се женят през ноември и декември и обикновено медените месеци са непосредствено след брака. "Докосването на любовта, всеки става поет." - Затова е много важно двойките да изнесат поетичната си страна в тях, което няма да се случи, ако дестинацията, в която отиват, не е приятна. Невероятната Индия има много красиви места, за да отиде, но за меден месец през зимата, двойките трябва да планират мъдро.

Красиви меден месец места в Индия през зимата:

Андаман и Никобар:

Меден месец places in india in winter

Разхождайки се до плажовете, кристално чистата вода, пребиваващи в курорт в островите Андаман и Никобар, са всичко, което двойките ще искат за медения си месец. Те могат да ходят по трекинг, гмуркане с шнорхел, дълбоководен риболов и много повече. Двойките дори могат да поискат палатки и лагер на плажа. Зимите са най-приятното време, когато температурата не надхвърля 30 градуса.

Ooty:

Най - добрите меден месец места в Индия през зимата Стилове в живота

Ooty е една от популярните дестинации за меден месец в Южна Индия. Ботаническите градини в Ooty имат хиляди сортове растителни и невидими цветя. Езерото Ooty е идеално място за пикник, но за любителите има романтична разходка с лодка. Къмпингът край водопадите на река Пикара може да бъде добър изглед за двойките. За романтични разходки двойките трябва да посетят района на пасищата в Нилжирис и малките хълмове, покрити с гори, наречени Wenlock Downs.

Виж повече: Най-доброто място за меден месец в Индия през декември

Nainital:

Най - добрите меден месец места в Индия през зимата Стилове в живота

Nainital е подножието на гамата Kumaon. Езерото Naini предлага великолепни водни спортове, като каране на кану, яхтинг, гмуркане с шнорхел и романтична разходка с лодка, има ли начин за двойки. Двойките могат да станат свидетели на планинските планини от връх Наина, крайната земя или седалката на Дороти. Кабелните коли са също един транспорт, който дава красив изглед към двойките.

Дарджилинг:

Най - добрите меден месец места в Индия през зимата Стилове в живота

Дарджилинг е една много красива станция на хълма, разположена в Североизточна Индия. Kanchenjunga може да бъде свидетел от Дарджилинг, той е известен със своите чаени имоти и повечето от тях са започнали по време на британското царуване. Преминаването през влака за играчките, въртене, посещение на националния парк Singhalia, са няколко неща, които двойките могат да прекарват времето си в студено време.

Kovalam:

Най - добрите меден месец места в Индия през зимата Стилове в живота

Ковалам е известен като "Райският юг". Идеалният климат в Керала привлича нови женени двойки от цяла Индия, както и от чужбина. Тук има три плажа, а най-големият е Лайтхаус Бийч. Двойките обичат да седят на плажа и да прекарват спокойно време с любимия си, тъй като звукът от вълни удари ушите им. Наскоро те започнаха да въвеждат аюрведически салони, които също са причина за нарастващия брой туристи.

Виж повече: Най-добрите меден месец места в Индия през февруари

Шимла:

Шимла-меден месец

Шимла по време на зимата пада под нулата, което желаят двойките. Има красиви места за разглеждане на забележителности, най-важното е гледката към величествената хималайска граница. Хотелите са сравнително разумни, поради което двойките обичат да идват тук, още повече. Prospect Hill, Chadwick Falls, Jakhoo Hill и др. Са няколко места за посещение в Шимла.

Pondichery:

Най - добрите меден месец места в Индия през зимата Стилове в животаPondicherry е добра дестинация за меден месец в курортите, край морето. Плажовете като Paradise, Serenity и Lighthouse са основните атракции. През зимата времето е много по-хладно от останалото време. Двойките трябва да посетят Aurobindo Ашрам и Ботаническата градина там.

Виж повече: Най-добрите меден месец места в Индия през юли

Аули:

Най - добрите меден месец места в Индия през зимата Стилове в живота

Аули е място за приключения като каране на ски в снега, преходи и забавления на закрито. Това е по-малко обладано място от снежните места в Индия, което дава малко време на двойката. Храмът Бадринат, кабинковите лифтове, минаващи през планините, гордо на Горско, са място, което си заслужава да се види.

Leave A Comment

36 − 31 =