Най – добрите комплекти за лице O3 в Индия за всички видове кожа Стилове в живота

O3 е комплект за лице, който основно се фокусира върху избелващия и пигментационния тип кожа от нормален до сух. Те повишават справедливостта, тъй като се състоят от избелващо пяна за почистване, избелващ тоник, избелващ крем, избелваща маска. Има различни видове o3 лицеви кит на пазара, някои от тях са O3 мини лицеви комплект и още много други най-добрите комплекти за лице за тяло O3 са на разположение във висококачествени.

Най-добър комплект за O3 за лице за суха, мазна и чувствителна кожа:

Ето някои Top 9 o3 Facial Kits,

1. O3 Diamond Facial Kit:

O3 Diamond Facial Kit

Диамантеният комплект за лице с диаметър o3 е уникална формулировка, която помага да освежите лицето си и да го направите бяла, намалява пигментацията, дава на лицето си ултра-блясък, което го овлажнява. Това лице ви дава гладък поглед към лицето си, което го хидратира.

УПОТРЕБА

Можете да използвате този комплект за лице веднъж на два месеца, като оставя гладък ефект върху лицето ви. Да го направиш справедлив и блясък от преди. Всичко, което трябва да направите, е да използвате инструкциите и да прилагате сашето един по един.

ЦЕНА

8500 INR за 50 мл

2. O3 Gold Facial Kit:

O3 Gold Facial Kit

Theo3 gold face facial kit е естествена златна формула, която има златни съставки в нея, дава нов аромат на блясък и блясък на мрачното лице, кожата става тон и има златна лющеща се маска, която прави кожата точна и блясък на лицето.

УПОТРЕБА

Можете да го използвате веднъж на два месеца, като всичко, което трябва да направите, е да приложите сашето един по един, както е указано на пакета.

ЦЕНА

4000 INR за 50 мл

3. D-Tan o3 комплект за лице:

D-Tan o3 Facial Kit

D-tan o3 плюс за лице за мазна кожа е формули за D-tan кожата ви, което означава, че премахва цялото тен от лицето ви, което го прави да блести, има някои добавки в него, които правят кожата ви обратно на свое място. Това премахва всички тен от лицето ви, които получавате на дневна база.

УПОТРЕБА

Можете да го използвате веднъж на 3 месеца, защото има високи съставки, които дават "калай ген ефект на лицето ви. Просто трябва да се приложи като посока и масаж добре, също го измийте добре.

ЦЕНА

5000 INR за 30 грама

4. Избелване на комплекта за лице:

избелване o3 Facial Kit

O3 plus whitening facial kit е формула за лице, за да изглежда кожата ви по-млада и по-бяла, вашият тен става справедлив и по-светъл. Това е гладка лицева част с по-чиста и тонер, която дава естествен ярък и справедлив вид на лицето ви, хората, които искат да увеличат тонуса на кожата, могат да използват този комплект за избелване на кожата o3.

УПОТРЕБА

Можете да използвате този o3 избелващ лицев комплект веднъж месечно, за да направите кожата си честна и ярка. Просто нанесете сашето в посоката на опаковката.

ЦЕНА

2500 INR за 50 мл

5. O3 комплект за лице за мляко:

O3 Milk Facial Kit

Тази формула за мляко е предназначена за хора, които имат чувствителна употреба, която дава на кожата си плавен ефект, без да има странични ефекти, и кожата ви лекува червените белези намаляват, правейки я справедливо и запълвайки празнината на кожата. Този комплект за лице за чувствителна кожа е естествена формула, която да излекува кожата ви от всички червени белези и пропуски на лицето ви.

УПОТРЕБА

Можете да го използвате веднъж на два месеца, защото дава гладък ефект върху лицето ви и има дълготраен ефект. Просто нанесете върху сашето.

ЦЕНА

3000 INR за 50 мл

6. водорасли o3 комплект за лице:

Морски водорасли o3 Facial Kit

Водорасли o3 комплект за лице за булчински е уникален формули за булката прави кожата блясък дава гладко въздействие на лицето ви е всичко в една формули, че една булка може да го направи кожата гладка червените марки се отстраняват и разликата е запълнена. А кожата изглежда по-свежа и по-справедлива от всякога.

УПОТРЕБА

Това се използва веднъж преди брака това се прави основно в салона от хората там, те го масажират добре. Те използват лицето опаковка тонер на почистващото средство един по един след масаж добре.

ЦЕНА

8000 INR за 100 мл

Виж повече: Билков комплект за лице за мазна кожа

7. Radiant o3 комплект за лице:

сияен o3 Facial Kit

Този комплект за суха кожа за очи за лице е естествена формула, която да озарява кожата ви, за да изглежда безупречна и блясък на лицето ви, помага да се направи сухата кожа по-гладка от всякога, тъй като тя помага да се отлее сухата кожа и цялата мъртва кожа излиза, това е много добра формула за сухата кожа, която я овлажнява и я прави гладка.

УПОТРЕБА

Можете да го използвате веднъж на два месеца, за да направите кожата си гладка и хидратирана. Това лице е направено в салона, тъй като те знаят техниката, но можете да го направите и според инструкциите на вашия комплект за лице.

ЦЕНА

2500 INR за 50 мл

8. Козметика за лице Meladerm o3:

Meladerm o3 Facial Kit

03 козметични комплекти за мазна кожа от Meladerm са формула за лице, за да направят кожата ви, да се възползват от нейната сила, това помага да се намали маслото и да се възстанови стойността му, също така помага за намаляване на пъпките и червените белези на лицето. Това има салицилова киселина, която помага да се намали нефта, като по този начин се намали подуването на лицето.

УПОТРЕБА

Този комплект за лице има дълготраен ефект, така че можете да го използвате веднъж на два месеца, защото има високо съдържание. Всичко, което трябва да направите, е да масажирате добре лицето и да се измиете добре.

ЦЕНА

1500 INR за 50 ml

Виж повече: Плодов комплект за лице за суха кожа

9. Volcano 03 комплект за лице:

Вулкан 03 Facial Kit

Комплектът за заздравяване на кожата на кожата е формула, която съдържа o3 скраб, който главно е за мазна кожа, за да измие сухите кожни клетки и премахва червените белези. Този комплект за лице за мазна кожа е формули за намаляване на маслото върху кожата и направете PH баланса на лицето си, така че той остава хидратиран.

УПОТРЕБА

Можете да го използвате веднъж на три месеца поради високото си съдържание и просто да масажирате добре съдържанието; обикновено получавате този вид лице в салоните.

ЦЕНА

3000 INR за 50 мл

В крайна сметка има много различни видове 03 комплекти за лице, налични на пазара, които можете да ги получите и в салон, което е по-добра идея. Те имат дълготраен ефект върху лицето ви, тъй като те помагат да направите кожата си по-светла и по-справедлива, а също така да накарате кожата ви да свети.

Виж повече: Ароматизирано избелване на лицеви комплекти за лице

Leave A Comment

17 − 9 =