Най – добрите идеи за листови занаяти с картинки за деца | Стилове в живота

Листът е хубаво занаятчийска дейност. Този плавателен съд изглежда красиво с падащи цветове, но може да се направи през всеки сезон, използвайки всякакъв вид листа. Подреждането на тези листа прави забавна дейност за децата.

Най-добрите идеи за кокосови, палмови и хартиени листа със снимки:

Тук има няколко листа занаяти, изберете от най-горните 9 листа занаяти за деца, предучилищни и малки деца,

1. Хартие листа занаятите:

хартия Leaf Craft

Приятен занаят, който може лесно да се направи с хартия с различни цветове. Нямате нужда от шаблон за листа. Вземете всяка форма на хартия и я изработете, за да направите красиви листа. Лист хартия може да бъде с всякаква форма и цвят Можете да се опитате да направите някои есенни листа с тях. Тя изглежда толкова естествена и красива. Нарежете химн, залепете го заедно, за да направите купчини от тях.

2. Palm плавателни съдове:

длан Leaf Craft

Изработването на палмови листа е забавно. Приятно листово платно за деца. Този сезон дава тропически грим за вашия дом с красиви палмови листа плавателни съдове. Изработва се с хартията и дава колкото се може повече остриета за избраното листче. Опитайте се да ги оцветявате, за да придадете прекрасен вид.

3. Кокосово оръжие:

Кокосов орех Leaf Craft

Страхотна идея да направите нещо полезно от кокосовите листа. Вместо да ги изхвърлите, опитайте тези красиви кокосови крила. Изглеждаше толкова хубаво. Не са необходими специални инструменти, които да ги правят. Той ви предпазва от слънчева светлина. Това също е забавно.

4. Fall Leaf Crafts:

падане Leaf Craft

Вашето дете ще се радва да направи някои плавателни съдове листа. Трябва да изберете рамка и да съберете няколко листа за падане. Трябва да изберете картина, за да създадете и използвате лепило тези листа може да се залепи заедно, за да направите някои големи стенописи.

5. Листни слънчогледови съдове:

листо Sunflower Craft

Падането е хубав сезон, за да се направят занаятите. Изберете някои хубави листа, които са дълги и остри. Накарайте децата си да създадат тези прекрасни слънчогледи. Получете хубава цветна кръгла хартия в центъра и залепете тези листа наоколо. Цветът на тези цветя ще ви даде хубава усмивка на лицето си.

6. Лист Маска плавателни съдове:

листо Mask Craft

Тази идея за създаване на маска от естествени листа е толкова забавна. Хубав листов занаят за предучилищна възраст. Те ще се радват да играят листа на човек, носещ такива хубави маски. Тя е лесна за създаване и децата ще имат последно да ги носят. Изчертайте маската и я изрежете до размера си и регулирайте съответно дупките за очи. Листата трябва да бъдат изсушени. Нанесете лепило и залепете листата, за да направите тази маска.

Виж повече: Идеи за хартиени занаяти

7. Лист фенер фенер:

листо Lantern Craft

Листните фенери са добра идея за леки плавателни съдове за малки деца. Необходимо е само есенни листа с различни цветове. Трябва да имате тел и електрическа крушка, за да направите фенера. Сложете тези листа върху хартията на занаятите и трябва да ги навиете на кутии за сирене. Закачете крушка в тях, за да свети фенерите. Децата биха обичали светлините, излизащи от листни фенери.

8. Leaf Monster Craft:

Най - добрите идеи за листови занаяти с картинки за деца | Стилове в живота

Проверете за забавна активност за вашите малки деца. Направете няколко листа чудовища. Децата ще ги харесат. Те можеха да изплашат майките си с тези чудесни листа чудовища. Децата ще обичат да придържат тези страшни очи към тези есенни листа, за да видят чудовище. Необходимо е само лепило и сушени листа.

Виж повече: Тоалетна хартия със снимки

9. Живопис Листа на занаятите:

живопис Leaves Craft

Падането е добър сезон за завладяване на този плавателен съд. Изберете много листа от вашия двор. Изберете вашия избор от акрилни цветове. Боите ги върху тези листа, за да се насладите красиво. Можете също да съберете всички тези боядисани листа, за да направите приятен колаж.

Лист плавателен съд добавя много забавно на детските дейности. Есента е сезонът, който можете да изберете, за да направите такива прекрасни занаяти. Опитайте се да направите тези прости занаяти като листови чудовища и маски за листата на вашите деца. Те биха искали да играят с тях. Фенери са добра идея за тези весели вечери.

Виж повече: Есенни падащи занаяти

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

28 − = 25