Най - добрите дизайни на ноктите за нокти със сянка Стилове в живота | progressivenewsdaily.info

Най – добрите дизайни на ноктите за нокти със сянка Стилове в живота

Ние всички обичаме модата и като да останем в стил. Дори когато става въпрос за модни нюанси за боядисване на ноктите, трябва да имате няколко цвята винаги във вашата колекция за полиране.

Ето нашите 9 най-добри дизайна и нюансите на ноктите, които мислим, че трябва да имате.

1. Истински сини нокти за боядисване с нюанси:

гвоздей paint designs

Синьото е кралски цвят. Когато става въпрос за лак за нокти, трябва да държите нюанс в синьото си колекция. Синият цвят изглежда съвсем великолепен. Можете да съчетаете ярки нюанси на синьо с летните си екипировки. Съществуват различни нюанси на сините бои за нокти, налични на пазара. Можете да изпробвате различни нюанси и да ги носите според цвета на вашата рокля.

Виж повече: Дизайн на ноктите за пръсти за начинаещи

2. Великолепна лилава ноктопластика:

великолепен Purple Nail Paint Design

Purple е много обичан цвят на много жени. Много сандали и костюми се носят в лилаво или в нюанси. Цветният лилав цвят най-добре отговаря на партито. Можете да настроите боя на виолетовите си нокти с вашето лилаво парти. Ако сте готови да избегнете лилаво в цвета на вашата рокля, тогава можете да носите лилав цвят на ноктите дори и с черен костюм.

3. Черно магически дизайн на ноктите:

Най - добрите дизайни на ноктите за нокти със сянка Стилове в живота

Черната магия звучи малко на вуду, но ни се доверявайте, ако все още не сте дали опити за черни лак за ноктите, след това ви липсва модата на ноктите. Черният цвят е един от най-прекрасните нюанси за боядисване на нокти, които можете да притежавате във вашата колекция. Опитайте този полски сянка и ще искате да опитате отново. Можете да носите това с вашите клубни, парти или вечерни облекла.

Виж повече: Дизайн на ноктите за деца

4. Доста розов дизайн на ноктите със сянка:

розов Nail Paint Design With Shades

Пинк е цвят на момичетата. Ако не сте прекалено томбоящи, тогава трябва да обичате розовите нюанси в лаковете си. Има различни нюанси на розов лак за нокти на пазара в наши дни. Можете да изпробвате различни нюанси за ноктите на пръстите си. Цветният розов има навика да ви накара да изглеждате по-весели. Така че, ако говорим за първа среща или за пазаруване с приятелите си, розовото е цветът, който трябва да носите.

5. Секси червена ноктопластика:

червен Nail Paint Design

Червеният цвят е елегантен. Винаги е било така. Това е кралски цвят без никакво съмнение. Никога не може да се обърка червената боя за нокти, ако се надявате на парти или сватба. Червеното може да върви добре и с черни облекла. Така че, ако планирате да носите тази малка черна рокля за следващото парти, опитайте да поставите някаква добра сянка на червена боя за нокти.

Виж повече: Прости ноктопластични дизайни

6. Silver Dazzler:

Най - добрите дизайни на ноктите за нокти със сянка Стилове в живота

Среброто е многофункционален цвят. Това е такъв цвят за боя за нокти, която може да седи лесно с почти всички видове и цвят на екипировката. Тези дни е задължително да има сянка на боя за нокти, която да има във вашата колекция. Можете да изпробвате различните блестящи сребърни нюанси, които се предлагат на пазара в наши дни.

7. Shimmery Golden:

Най - добрите дизайни на ноктите за нокти със сянка Стилове в живота

Точно като сребро, златисто е друг цвят, който е доста популярен нощен сянка в наши дни. Можете да видите как знаменитости в последно време са настроили този конкретен цвят върху ноктите си по един или друг начин. Те са използвали този цвят с деколте за нокти или близалки и са направили блясък златен оттенък, който изглежда още по-красив. Изпробвайте някои прости полка точки в черно върху златна боя за нокти и вижте разликата за себе си.

8. White Out:

бял nail paint

Бялото е много обичан цвят на много момичета. Особено, ако ви харесва да правите ноктите, тогава почти не можете да правите без този цвят. Бялото също върви добре с вашите ярки облекла или пикантни гащеризони. Бихте ли опитали бял?

9. Fun Жълт дизайн ноктите боя:

жълт Nail Paint Design

Жълтото е друг нетрадиционен нюанс на боя за нокти. Но тя се превърна в огромен хит с известни личности като Риана и други в последно време. Можете да спортувате различни нюанси на жълто, за да ги екипирате с ярките или черни облекла. Това трябва да има сянка във вашата колекция тези дни.

Виж повече: Японски дизайни за нокти

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 11 = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map