Най – добрите дизайни на Big Rangoli с картини Стилове в живота

Ранголи са форма на индийско изкуство, които се правят с живи цветове по различни поводи. Някои хора го правят за собственото си щастие, в своите къщи или общности и има хора, които са специално квалифицирани и те също го приемат като професия. Големите проекти на ранголи са доста отнемащи време и се правят предимно с помощта на експерти.

Красиви дизайни на Big Rangoli със снимки:

В тази статия ще предоставим различни проекти с големи ранголи с снимки за всички видове тържества, както със семейни функции, така и с ежегодни фестивали.

1. Големият ранголи с различни цветове:

голям rangoli designs

Можем да видим огромна открита площ, която се използва, за да се направи този ранголи. Изглежда като панаир, който е претъпкан с хора и те трябва да са били хипнотизирани от това красиво изкуство. Отначало е направен гигантски кръг с червено като граница. То е последвано от бяло и после тъмно синьо. Синята морска граница се състои от еднакви дизайни и след това са били направени различни цветове и модели за завършване на кръга.

2. Циркулярно Big Dot Rangoli Дизайн:

Най - добрите дизайни на Big Rangoli с картини Стилове в живота

Това е огромна кръгла област като точка, покрита с кърпа, така че хората да не могат да влизат. Тя е боядисана с ранголи цветове и дизайни с бели върху тях. Ранголи има господство на сините и са използвани различни нюанси. Границата е жълта, следвана от керемида, а след това оттенъци на синьо.

3. Получервен голям ранголи:

Най - добрите дизайни на Big Rangoli с картини Стилове в живота

Разполагаме с полукръгли ранголи, които изглеждат наистина цветни и ярки. За първи път това е очертано с "алпана". "Alpana" е форма на бяла креда, която се разрежда с вода и след това се използва за очертаване на ранголис. Те правят перфектната основа и правят цветовете по-лесни за смесване. Границите са направени по този начин и дизайна включва червеникавокафява, нюанси на синьо, зелено, жълто и вирмилион.

Виж повече: Ранголи за Деня на независимостта

4. Много големи дизайни Rangoli за поводи:

Най - добрите дизайни на Big Rangoli с картини Стилове в живота

Друг голям ранголи, направен на щастлив повод. Очертаната граница е пурпурна, заедно с бели дизайни, както обикновено. От вътрешната страна цялата област изглежда пълна с хромиран жълт. В средата има голям квадрат, заобиколен от полукръгли дизайни над него, а цялата площ в моделите е украсена много добре. Това е един от най-големите ранголи с красиви цветове и цветни мотиви за дивали.

5. Трудно Big Rangoli дизайн с цветове:

Най - добрите дизайни на Big Rangoli с картини Стилове в живота

Ранголи по-горе изглежда доста трудно да се проектира благодарение на добрата си работа, извършена с "алпана". Очертанията са много красиви и след това са смесени с цветове от различни нюанси, които ги правят да изглеждат така, сякаш се сливат помежду си. Сенките на запалките са малко размазани, за да изглеждат като пръски от цветове.

6. Автентични големи размери Rangoli дизайни:

Най - добрите дизайни на Big Rangoli с картини Стилове в живота

Това е прост голям дизайн на ролголи. "Alpana" отново се използва за създаване на автентичен дизайн на ранголи и те са направени на две части. Частта между тях е оцветена в оранжево, червено, черно, лилаво, розово и сенчести от зелено и синьо. Частта в средата е случайно смесена с цветовете, които всъщност добавят искра към дизайна. Можете да направите този тип голям размер rangoli дизайни с точки също.

Виж повече: Плаващи проекти на Ранголи

7. Diwali Big Rangoli Дизайн:

Най - добрите дизайни на Big Rangoli с картини Стилове в живота

Дивали е много важен случай, когато ранголистите стават по-скоро необходимост в сравнение с всички други случаи. Този голям ранголи е бил направен по време на Дивали, който изобразява божество в средата и е заобиколен от различни цветове и модели, обхващащи огромна площ.

Виж повече: Изкуствен ранголи на дърво

8. Дизайн на цветя от ранголи без точки:

Най - добрите дизайни на Big Rangoli с картини Стилове в живота

Цветята са общ дизайн за ранголи. На снимката имаме огромен ранголи, направен в ярки цветове и са в кръгла форма с две цветя, изтеглени един върху друг. Венчелистчетата са предназначени да изглеждат по-красиви и ранголи е направено доста добре.

9. Припокрит дизайн на Big Rangoli със светли цветове:

Най - добрите дизайни на Big Rangoli с картини Стилове в живота

С кръг в средата се раждат още две кръгови шарки, които приличат на форма на външна диаграма и са много фино боядисани с "алпана". Използват се ярки цветове и чистото докосване до толкова трудно ранголи го прави професионално направен.

Leave A Comment

− 3 = 3