Най – добрите дини Дизайнерски нощни дизайни | Стилове в живота

Лятният сезон носи безкрайно разнообразие от стилове и дизайн за любителите на ноктите. От плодове, цветя, пеперуди, животински щампи и други ярки цветове, няма ограничения за това, което можеш да направиш с ноктите си. Въпреки това, когато си мислите за топло лятно слънце и ден на плажа, какво би могло да бъде по-добре, отколкото получаване на диня ноктите изкуство прави. Това е забавно, колоритно и дори флиртуващо. Дивите нокти бързо се превръщат в най-горещата нова тенденция в изкуството на ноктите. Дизайнерите на дини за нотки изглеждат сладки и освежаващи, лесно се правят и не изискват твърде много практика. Те обикновено се правят във френски стил на маникюр с лекота и съвършенство. Базовият цвят диня се извършва в различни нюанси на розово и червено, докато външният слой се извършва в нюанси, вариращи от светло до тъмно зелено. Динята дизайн изглежда модерно сами или с друг стил. Без значение какъв дизайн, динята изкуство нокти изглежда привлекателен на забавно напълнени лятото ден.

1. Проста диня Диня:

диня nail art

Този дизайн включва трите основни стъпки на изкуството на динята ноктите. Базовото покритие се прилага първо в червен цвят. След като изсъхне, върхът на нокътя се боядисва в тъмно зелено, последван от петна от диня в същия зелен цвят върху основата. Това е най-простият дизайн, който все още изглежда хип и модерен.

2. Диня ноктопластика:

Най - добрите дини Дизайнерски нощни дизайни | Стилове в живота

Ако динята е вашият любим плод, оставете другите да знаят с този смел и изразен диня дизайн. Това е увлекателен и прекрасен изглед на плода с вътрешната сърцевина, направена върху индекса, средния и малкия пръст и кожата на плода, направен върху палеца и пръстена на пръстена.

Виж повече: Лесно розово ноктите

3. диня вдъхновена ноктите изкуство:

Най - добрите дини Дизайнерски нощни дизайни | Стилове в живота

Прост дизайн диня диня, вдъхновен в зелени, розови и бели точки. Тя има същността на диня, заловен в нея и изглежда смешен и хладен.

4. Летни плодове Ноктопластика:

Най - добрите дини Дизайнерски нощни дизайни | Стилове в живота

Дизайн на ноктите, който е идеален за летния сезон. Всеки пръст нокът е украсен с различните плодове на лятото. Дизайнът на диня се откроява на палеца, докато киви, ягоди, ананас и череши изглеждат привлекателни. Вкусен дизайн за любител на плодовете.

Виж повече: Дизайн на ноктите за ягоди

5. Цветна диня:

Най - добрите дини Дизайнерски нощни дизайни | Стилове в живота

Този дизайн на ноктите за нокти не е вашият класически вид диня, но все пак е рядък и елегантен. Дизайн, вдъхновен от диня, с едната си ръка, боядисана с червена сянка и оцветена със зелено, а другата - със зелена сянка, със слаб блясък. Това е чисто изящен външен вид.

6. Multi-Style диня ноктопластика:

Най - добрите дини Дизайнерски нощни дизайни | Стилове в живота

Този диня пирон е вариант на стилове на диня, заловен на всеки нокът. Индексът и малкият пръст съдържат кожата на плода, направена в жълти и зелени нюанси. Средният пръст отразява геометричния дизайн на нарязания плод, докато пръстена на пръстена показва вътрешната сърцевина. Заедно дизайнът изглежда моден в своята диня тема.

Виж повече: Плодове дизайн ноктите изкуство

7. Rust Диня:

Най - добрите дини Дизайнерски нощни дизайни | Стилове в живота

Този диня дизайн е божествено произведение на изкуството. Добре дошли от червените и розови нюанси на цветовете на динята. Цветът на ръжда добавя блясък и блясък на традиционния дизайн на диня.

8. Декоративна ноктопластика Диня:

Най - добрите дини Дизайнерски нощни дизайни | Стилове в живота

Жените са длъжни да бъдат очаровани от този иновативен дизайн. Дизайнерите на динята отстрани на върховете на ноктите създават този дизайн, различен от останалите. Това е сигурен тенденционер, създаден да създава вълни, където и да отидете.

9. Картини на дива коза:

Най - добрите дини Дизайнерски нощни дизайни | Стилове в живота

Украсете ноктите си с този хладен дизайнерски дизайн на дини, за да привлечете вниманието на всички. Това е вдъхновен от лятото облик и сравнително различен от обичайните дизайни на диня, които са толкова популярни в наши дни. Простата карирана конструкция може да бъде направена с помощта на различни цветови комбинации за пикотена визия обаче се придържайте към класическата зелена и червена цветова схема за пълен опит за диня.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave A Comment

39 − = 30