Най – добра Дженифър Анистън без грим Стилове в живота

Дженифър е популярна актриса, модел и успешна бизнес жена, която спечели световно признание, докато играе известната роля на Рейчъл Грийн в телевизионния сериал, наречен "Приятели". Всеки иска да бъде като Дженифър Анистън. Неговата несравнима красота е вдъхновение за много жени да останат годни и красиви.

Несъмнено тя е една от най-красивите актриси, които Холивуд някога е имала. Дженифър Анистън е икона, марка. Защото е Дженифър Анистън, тя трябва да е в най-добрата си форма всеки път, когато се вмъква в студиото. Някои може да мислят, че Дженифър е в грим през цялата година. Но ако погледнете внимателно, тя много рядко носи грим.

1. Така че пресни и толкова чисти:

Дженифър Aniston without makeup 1

На снимката по-горе Дженифър не носеше грим и не се срамуваше да се усмихва на камерата. Нейната небесна природна красота е толкова невероятна, че не е нужно да носят нищо, за да скрие бръчките си или вените си, тъй като няма нито една от тях. Тя обича да се държи подредена и просто.

2. Без грим. Наистина ли?

Дженифър Aniston without makeup 2

Това е доста стара картина на Дженифър Анистън, където тя изглежда толкова красива без грим. Тази снимка е направена на снимачната площадка, където е стреляла за приятели. Нейният естествен цвят на косата и спиращите дъха очи я водят винаги готови да откраднат шоуто.

3. Бъди себе си:

Дженифър Aniston without makeup 3

Хората, близки до Дженифър, винаги заявяват факта, че колко забавна е тази жена. Нейната игрива природа и ясното сърце правят живота й толкова проста. Същото нещо се отнася и за нейната красота. Тук Дженифър спортува шарена шапка, чиито коси остават свободни. Кожата й и русата коса я карат да изглежда още по-привлекателна.

4. Нека сравним:

Дженифър Aniston without makeup 4

Вляво има картина на Дженифър Анистън без грим, а вдясно има картина на нейната с грима. Просто я погледни. Тя едва се нуждае от грим. Тя може просто да хвърли сивия си връх, да оформи косата си малко и да бъде най-красивата жена някога.

5. Feel The Breeze:

Дженифър Aniston without makeup 5

Тази картина на Дженифър Анистън е кликнала, докато е била на снимане за филм. Нейната руса коса вървеше ръка за ръка с модерното палто и ботуши. Тя изглеждаше изключително красива през този ветровит ден.

Виж повече:  Кендъл Дженър без грим

6. Прекъсване Правилата:

Дженифър Aniston without makeup 6

Кой казва, че не можеш да спориш голото си лице. Нямате нужда от грим, за да изглеждате красиво. Погледни Дженифър. Макар да изглежда уморена, но лицето й изглежда заредено. Тъмните й нюанси не са скучни след изморителния ден от изстрела и все още блести като звезда.

7. Това е за недвижими?

Дженифър Aniston without makeup 7

Това е картина на Дженифър Анистън в сцена без грим във филма "Торта". Тук Дженифър изглежда различно поради възрастта си. Но тя все още е способна да бъде шоуто, което винаги е била.

Виж повече:  Ким Кардашиан без изображения за грим

8. Не се страхувайте да разкриете:

Дженифър Aniston without makeup 8

Най-доброто нещо за Дженифър Анистън е нейният стил, с който е родена. Не е нужно да копира някой, а по-скоро обича да го държи истински. Тук Дженифър е забелязана на снимачната площадка на новия й филм, където тя не носи грим.

9. Жертвите на тютюнопушенето заради красотата:

Дженифър Aniston without makeup 9

Преди няколко дни заглавията бяха заети от проблем, свързан с изоставянето на пушенето от Дженифър. Тя каза, че не пуши и никога няма да докосне цигара в живота си. Дженифър носеше бял връх и сиво платно върху нея, докато тя се вкарваше в колата си, след като завърши снимките си. Тя е на повече от 40 години и все още изглежда толкова очарователна без грим.

Виж повече: Вяра Хил Не грим

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 45 = 49