Най – добра 8 – та годишнина от сватбата и идеи със снимки | Стилове в живота

8-ата годишнина на сватбата бележи още една страхотна година в живота на една двойка. Опитайте се да дадете нещо сладко и секси в този ден, за да я маркирате и да го запомните.

Най-добра 8-та годишнина от сватбата и идеи за него и нея с изображения:

Нека намерим тук с споменатите 9 най-добри 8-ти сватбени юбилейни снимки, които да го изненадат.

1. Твърд бронзов ключ:

твърд Bronze Key Ring

Този солиден бронзов 8-ти сватбен рожден ден е чудесен дар, който да даде на вашия съпруг. В бронзовия ключ има гравиран месец на вашата годишнина. Датата ще бъде заобиколена, за да ви покаже датата на брака. Това, което трябва да персонализирате по ваш избор.

2. Heart Charm:

сърце Charm

Тук имате персонализирано сърдечно очарование, направено в бронз. Малкото сърце може да бъде отпечатано с думи, които сте избрали. Този подарък представлява вашата любов към вашата скъпа, помага да се направи емоционален грижовен допир на този 8-ти ден от сватбата. Това прави чудесен подарък за 8-та годишнина на съпруга ви да пази.

3. Бронзов часовник за него:

бронз Watch for Him

Накарайте го да се чувства специален с бронзовия часовник, който изглежда зашеметяващ. Подаръкът от 8-та годишнина е полезен и може да се носи и при специални случаи. Можете дори да изрежете малки думи в задната част на часовника. Този подарък ще бъде подходящ и изглежда много красив за всякакви дрехи, които съпругът ви ще носят на юбилеен ден.

4. Сватбени подаръци:

сватба Tree Gift

Ето един персонален подарък за сватба, изработен от бронз. Дървото има две малки любовни птици и красиви линии, отпечатани на дъното. Това е добър подарък за 8-та годишнина от сватбата, за да дадете на съпруга си. Това прави прекрасен спомен. Можете да персонализирате цитати според вашите чувства.

5. Бронз гривна:

бронз Bracelet

Тази удивително красива бронзова гривна е направена специално за идеята за подарък от 8-та годишнина. Гривната е широка и е гравирана с линии от стихотворение. Направете това специално, като гравирате някои линии от клетвите на вашия брак. Това изглежда доста и то привлича вниманието на вашите приятели или роднини в вечерта на осмия ден от сватбата.

6. Карти на Wallet:

портфейл Cards

Направете на съпруга си тази хладна карта на бронзов портфейл, за да я държите в портфейла си. Тези 8-ти подаръци за годишнина от сватбата са просто специални, както можете да изрежете думи, които ви харесват. Опитайте се да добавите в романтични линии, които могат да го накарат да се чувства обичан и обожаван. Това е добър и прост подарък за вашата скъпа.

Виж повече: 7-ти сватбен юбилей изображения на подаръци

7. Персонализирани чаши:

Персонализиран Mugs

Тези персонализирани чаши са чудесен начин да кажете щастлива годишнина. Направете идеите за подаръци за 8-та годишнина за него, като имате специална чаша персонализирана. Добавете някои формулировки и имената си и на това дъно. Украсете чашата с прости модели. Тази бяла чаша винаги ще бъде хубав избор.

8. 8 Пръстен висулка:

8 Rings Pendant

Това е страхотен и елегантен подарък, който да даде на съпругата си. 8-те висящи пръстени символизират 8-годишния брак и затова е чудесен подарък от 8-та годишнина. Пръстените са взаимно свързани помежду си, за да се наслаждавате на секса. Изглежда по-хлабав и дава по-блестящ, получи този подарък за любимия ви.

Виж повече: Идеи за подаръци за 6-та годишнина за него и нея

9. Солени карамели:

солен Caramels

Декадент подарък за Вашата годишнина ще бъде сладки солени карамели, изработени от занаятчийски шоколади. Тези шоколадови карамели се поставят в сложна кутия и се увиват. Това са идеалните подаръци за 8-та годишнина за нея.

Идеите за подаръци за 8-та годишнина за нея и него могат да се основават на бронз или керамика или дори на бельо. Можете да изберете от тези готини подаръци, изброени по-горе.

Виж повече: Идеи за подаръци от 5-та годишнина

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 7 = 1