Какво е Zumba Dance Workouts и неговите предимства Стилове в живота

Фитнес е много важна част от нашия живот. От всички тенденции, една популярна е Zumba. Това е страхотна тренировка за танци, която е пълна с ползи за здравето.

Какво е Zumba Dance Workouts и неговите предимства Стилове в живота

Оставете се свободно:

Зумба е много забавно. Това е танцова тренировка, така че няма нужда да сте твърди или сериозни. Трябва да се отпуснете и да се насладите на цялата процедура. По този начин ще изгорите повече калории и ще намалите по-бързо, отколкото си мислите. Не мислете твърде много докато правите Зумба. Колкото повече се забавлявате, толкова по-добре е за вас.

Виж повече: Упражнение на танци у дома

Преместете ръцете си:

Следващият важен съвет за Zumba е, че трябва да работите ръцете си колкото е възможно повече. Вие ще ангажирате мускулите по този начин да ги тона и да изгори много калории. Това изобщо не е трудно. Просто удължете, удължете и вдигнете ръцете си колкото е възможно повече.

Преместване нагоре и надолу:

Третото важно нещо, което трябва да помните, докато правите Зумба, е, че трябва да се движите нагоре и надолу. Това ще доведе до пожар на глутетата, талията и бедрата. Огънете коленете си и слезте колкото можете. Това ниво на промяна ще изгори много калории и ще ви помогне да постигнете целите си по-бързо.

Работа си бут:

Трябва да работите с тишина, за да направите тренировката на Zumba ефективна. Просто разклатете колкото можете. Това ще упражнява задника и ще го тонизира. Винаги акцентирайте на движенията, с които се чувствате най-удобно и уверете се, че се чувствате уверени.

Рок движенията:

Какво е Zumba Dance Workouts и неговите предимства Стилове в живота

Следващото нещо, което трябва да направите, е да разтърсите хода си. Може би сте усвоили класовете си за танц, но винаги можете да правите всичко възможно, като разтърсите всяко движение. Наблегнете, подчертайте и направете го очарователно. Всеки ход, който правите, направете като танцуваща дива.

Дай в сто процента си:

Даването само на 70% от вашата тренировка никога няма да бъде достатъчно. За да направите Зумба по правилния начин, трябва да дадете всичко. Когато направите това, ще забележите, че се чувствате много по-ентусиазирани и енергични. Не само ще потече много, но и ще изгори много калории.

Какво е Zumba Dance Workouts и неговите предимства Стилове в живота

Загрейте:

Преди да влезете в часовете по Zumba, не забравяйте да се затоплите. Това не трябва да бъде повече от две минути. Загряването ще предотврати всякакъв вид нараняване по време на тренировката.

Виж повече: Упражнения за отслабване

Яжте малки хранения:

За да направите тренировката на Zumba много по-ефективна, трябва да ядете шест малки ястия през целия ден. С това просто означаваме, че трябва да ядете в малки количества на всеки два часа. Включете много плодове, зеленчуци и парешко пиле или риба във вашата диета.

Пий много вода:

Трябва да пиете много вода през целия ден. Това не само ще ви помогне да останете свежи, но и хидратирани. Zumba изисква много усилена работа и усилия и за да се запази, ще трябва да консумирате три литра вода всеки ден.

Имате здравословни закуски:

Друго нещо, което трябва да имате предвид е, че трябва да консумирате много здравословни закуски. И с това означаваме плодове, варени зеленчуци, грейпфрути, бадеми или бисквити с бисквити. Ако имате нездравословни или твърде много мастни храни, ще се почувствате летаргични и непригодни.

Избягвайте нездравите навици:

За да получите най-доброто от вашата тренировка Zumba, трябва да се отървете от навици като тютюнопушене, алкохол или наркотици.

Избягвайте преработени храни:

Друго нещо, което трябва да направите, е да избягвате преработените храни. Това намалява метаболизма.

Имат салати:

По-здравословното ви яде по-добре за тренировката. Яжте салати и супи през целия ден.

Избягвайте транс мазнини:

Избягвайте нездравословни масла, масло и други транс мазнини, за да постигнете най-доброто в Zumba.

Здрава кожа:

Zumba е такава страхотна тренировка, която ви помага да получите здрава и красива кожа. Той консумира много енергия и време и генерира в много пот. Питейната вода измива всички токсини от тялото ви, а също така изчиства акнето и бръчките.

Увеличава имунитета:

Зумба помага за подобряване на цялостното здраве на вашето тяло и повишава имунитета. Това не е просто забавно, но и насърчава кръвообращението, което е добро за тялото.

Опаковка на вашата храна:

Вместо да ядете навън, трябва да опаковате храната си. Това ви предпазва от прищипване.

гъвкавост:

Zumba ви дава гъвкавост. Тя прави тялото ви да се простира много, като по този начин улеснява изпълнението на трудни упражнения.

Ендорфините:

Ендорфините са хормони, които ви карат да се чувствате щастливи. Zumba е едно упражнение, което повишава енергията ви, освобождава щастливи хормони и прави тренировката ви забавна.

Намалява стреса:

Zumba е чудесна форма на упражнение, която ви помага да намалите стреса и тренировката по-добре. Той подобрява съня ви по-добре и проправя пътя за по-дълъг и щастлив живот.

Отслабване:

Най-доброто предимство на Zumba е, че ви помага да загубите много тегло и да изгаряте мазнини.

Увеличава метаболизма:

Друго голямо нещо за Зумба е, че той увеличава метаболизма. Ще изгорите около 600 до 1000 калории на час.

Изваяно тяло:

Зумба помага да дадеш на човек много подходящо и изваяно тяло. Вие ще се оформите само в рамките на няколко месеца с това.

Виж повече: Плуване Упражнение за Отслабване

Бърз бегач:

Какво е Zumba Dance Workouts и неговите предимства Стилове в живота

Зумба ви прави бърз бегач. Той изгражда издържливост и бързина и не се фокусира върху никакви намаления на място.

По-бързи рефлекси:

Zumba също помага при разработването на светлинни рефлекси.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4.

Leave A Comment

+ 33 = 35