Как да увеличим размера на гърдите естествено след няколко седмици? | Стилове в живота | progressivenewsdaily.info

Как да увеличим размера на гърдите естествено след няколко седмици? | Стилове в живота

Мислите ли, че мъжете забелязват само жените, които имат големи размери и твърди гърди? Дали вашите по-малки гърди причиняват сложност на малоценността? Били ли сте някога пожелали, че гърдите ви са чаша или два размера по-големи, докато носите плътна риза или да облечете вечерна рокля? Много е естествено да искате по-пълна гръдния кош за всяка жена с по-малки гърди. За жените, чувството за сексапилност и самоувереност идва естествено.

Гърдите са една от областите на женското тяло, което не само има важни функции за изпълнение, но и има силата да влияе позитивно или отрицателно върху привличането. Независимо дали знаете това или не, мъжете са привлечени от жени, които имат добри размери на гърдите, а не тези, които имат малки. Въпреки това, всяка жена се ражда с различен размер и някои от тях имат по-малки, отколкото всъщност би трябвало да са.

как To Increase Breast Size Naturally At Home

Ако имате по-малки или помрачени гърди, трябва да направите нещо допълнително, за да стигнете до гърдите на правилния размер или по-големите гърди. Изкуствените методи за увеличаване на гърдите не са добри, тъй като идват с много странични ефекти и увреждания на здравето. Някои методи за изкуствено увеличаване на гърдите изискват изливане на много пари и изгаряне на дупка в джоба ви. Така че, най-добре е да потърсите естествените начини да увеличите гърдите си. Ето защо решихме да ви дадем най-новите методи, които наистина помагат да увеличите размера на гърдите си естествено и бързо.

Нараства Breast Size At Home

Как да се увеличи размера на гърдите естествено Бързо у дома:

Добрата новина е, че с някои прости домашни средства и упражнения може да се осигури увеличаване на размера на гърдите естествено. Разгледайте идеите по-долу и следвайте редовно, за да постигнете най-добри резултати.

1. Правилната диета може да помогне за увеличаване на размера на гърдите у дома:

Диетата не увеличава директно размера на чашите, но добре балансираните ястия могат да излекуват всеки хормонален дисбаланс. Понякога хормонален дисбаланс е основната причина за недоразвитите гърди. Въпреки това, този диета подход работи най-добре за момичета, които са в юношеска възраст или жени, които са в тяхната бременност. По време на етапа на бременност, нивата на естроген в организма се увеличават и по този начин водят до увисване на гърдите. Така че, трябва да консумирате храни, които са богати на естроген.

как To Improve Breast Size

Също така трябва да избягвате ястия, които произвеждат мъжки хормони, включително тестостерон. Някои прекрасни източници на естроген са грах, дарения, боб, ябълки, кафяво зърно, овес, ечемик, соеви продукти, млечни продукти и пълнозърнести продукти. Винаги се консултирайте с професионалист в подготовката на подходяща диета.

Включете ги във вашата дневна доза диета или алтернативно, консумирайте дати, ябълки и други млечни продукти след хранене.

Някои от най-добрите храни, които помагат да се подобри размерът на гърдите.

2. Храни за ядене, за да получите по-големи гърди Естествено:

Храните са винаги естествени начини за увеличаване на размера на гърдите, но правилното използване играе ключова роля за постигането на по-добри резултати. Нека да ги видим как да ги използваме стъпка по стъпка.

1. Ленени семена:

лен Seed To Increase Breast Size Naturally

Един от хранителните продукти, които помагат за подобряването на естрогена в организма и по този начин увеличаването на размера на гърдите е този на ленените семена. Той осигурява на организма и омега мастни киселини 3.

 • Прах семена на лен в смесителя.
 • Съхранявайте ги в херметически затворен контейнер.
 • Добавете чаена лъжичка, докато добавяте другите подправки в къри.

Можете също така да ги добавите към ежедневните си корнфлейкс за допълнителен хрупкав вкус. Лен семена е известно, че работят за увеличаване на гърдите.

2. Tofu:

Тофу To Increase Breast Size Naturally

И все пак, включително тофу в ежедневната диета в малки порции само ще гарантира правилната секреция на хормоните в женското тяло и по този начин ще помогне за подобряване на размера на гърдите без никаква трудност. Това е една от храните, които имат добри хранителни вещества за допълнителни предимства.

 • Вземете тофу като пиле или пайнер.
 • Опитайте се да заместите пилето си с тофу, след като леко плитко ги пържите.

Тофу е млечен продукт и съдържа богатството на протеини.

3. Сминдух семена:

тилчец To Increase Breast Size Naturally

Чрез включването на семена от сминдух в храната можете да си осигурите по-големи и по-пълни гърди. Семките от сминдух са известни в много култури, които са най-добрият усилвател за размера на гърдите. Той помага за постигането на правилния баланс на производството на хормони в тялото за тази цел.

 • Добавете ги, когато подклаждате храната си заедно с малко масло и люта.
 • Добавете леки дози към храната, тъй като тя може да придаде горчив вкус.

Това е друг начин за увеличаване на размера на гърдите естествено.

4. Соеви продукти:

соя Products To Increase Breast Size Naturally

За повишаване нивата на естроген в организма, можете също да използвате соя и всички соеви продукти в храната всеки ден. Това също ще ви помогне да постигнете точния размер на гърдите по идеалния начин. Той има много протеини като допълнителна полза за здравето на тялото.

Можете да добавите продуктите в ежедневната си салата или да я добавите в ежедневното меню. Соевите продукти са друг известен начин за увеличаване на размера на гърдите.

5. Плодове:

Горски плодове To Enlarge Breast

Плодовете са изключително богати на фитоестрогени и наистина могат да работят добре върху хормоналния дисбаланс в женското тяло и по този начин да увеличат размера на гърдите. Това важи особено за малини и ягоди. Уверете се, че ги имате ежедневно за желаните резултати.

Консумирането на плодове всъщност не е нужно да се притеснявате, защото те са вкусни. Ягодите и малините са доста често срещани на пазара и биха могли да бъдат вашата отлична доза терапия за увеличаване на гърдите.

 • Вземете купа с плодове.
 • Убедете ги сутрин с млякото си.

Виж повече: Начало средства за разширяване на гърдата

3. Направете редовно упражнения, за да увеличите размера на гърдите:

Кръвните тренировки са една от най-добрите решения за увеличаване на размера и оформяне на цялостната структура. Можете да изпълнявате простите упражнения във вашия дом безплатно. Тези упражнения помагат на гърдите ви да се подобрят. Те тенят мускулите, които лежат под гърдите. След като втвърдите и развиете мускулите, то ще се тонизира и ще ви помогне да вдигнете бюста и да подобрите формата.

А. Гръден кош, който увеличава размера на гърдите:

лицева опора To Enlarge Breast

Можете да изградите мускулите на гръдния кош, като правите гръдни преси и бутате. За да получите ръцете си на успешно преместване, трябва да сте на четири крака.

 • Ръцете трябва да се поставят върху матката за упражнения по такъв начин, че да са по-широки от обхвата на раменете.
 • Пръстите трябва да бъдат събрани и коленете трябва да бъдат повдигнати добре от земята. (Както е показано на изображението) това използва контракциите на мускулите на ръцете, краката, ръцете и гърдите. Той също така оказва натиск върху корема, като по този начин ви помага да тонизирате и коремните мускули.
 • Тялото трябва да се спусне в това положение и след това на инча нагоре.
 • Повторете това в правилната форма толкова пъти, колкото можете, че наистина гърдите растат.

Б. Преса упражнение за преместване на гърди:

гира Press Exercises To Improve Breast Size

 • Трябва да легнеш
 • на гърба на упражненията топката и огънете коленете си, за да поддържате ходилата на пода. Дръжте две дъмбела във всяка от ръцете си и огънете лактите с деветдесет градусови ъгли. Заедно с две гири в ръка, се нуждаете от тежест, за да пренесете този стил на упражнение успешно.
 • Легнете на гърба на пейката или топката и гирите трябва да бъдат взети във въздуха с ръце и ръце напълно право. Дъмбелите трябва да се докосват до край и лактите да се наведат отстрани, като ги насочват към правилните ъгли.
 • Горните рамене ще бъдат успоредни на земята и лактите в съответствие с раменете. Мускулите на гръдния кош трябва да се свиват по такъв начин, че гирите да се върнат на мястото си.
 • Повторете 15 пъти. Трябва да повторите всеки комплект три пъти.

Правенето на това три до пет пъти седмично със сигурност ще помогне за увеличаване размера на гърдите естествено.

Виж повече: Увеличаване на размера на гърдите чрез натискане

4. Някои други съвети за увеличаване на размера на гърдите у дома:

A. Увеличете теглото, за да уголемите зоната на гърдата:

Гърбните мускули се състоят предимно от мастни съединителни тъкани. Ако имате елегантна структура, поставянето на допълнителни килограми със сигурност ще запълни чашите. Ако имате тенденция да наддавате, тогава след здравословна диета със сигурност ще увеличите размера на чашата.

Б. Вземете природна добавка, за да получите по-големи гърди:

Можете да вземете натурални билкови добавки, за да увеличите размера на чашата. Много от тези добавки съдържат билки, които функционират като естроген, като по този начин помага да се получат по-големи гърди. Някои популярни билки за това включват копър, див сладкиш и сминдух. Въпреки това, трябва да се консултирате с Вашия лекар и да се уверите, че тези добавки не представляват проблем за вашето здраве.

В. Крем за масаж на гърдата за подобряване на размера на гърдите:

Кремовете за гърди работят за увеличаване на размера на гърдите. Можете да изберете всеки популярен крем, за да увеличите растежа на мастните клетки и да увеличите обема на тъканите в областта на бюста.

Виж повече: Как да използвате кремове, за да получите по-големи гърди

Как да се увеличи размера на гърдите сега е достатъчно отговор с набор от упражнения, хранителни добавки и други кремове. Макар че целият процес може да отнеме време, включително и да види резултатите, то все пак ще доведе до положителни и значими резултати. Не забравяйте да инвестирате време, за да направите тези упражнения и да използвате малките добавки за храната, която предложихме. Само когато ги следвате стриктно и редовно, ще видите ли резултати. Е, благодарим ни по-късно!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

28 + = 30

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map