Как да tweeze вежди? | Стилове в живота | progressivenewsdaily.info

Как да tweeze вежди? | Стилове в живота

Познавате ли процеса на дрънчене на веждите? Изключването на идеалните вежди, за да се постигне тази безупречна крива на лицевата рамка може да бъде скучен процес (освен това боли!). Трябва да знаете, че веждите ви са очертанията на очите ви, както и на лицето. Ако искате да помогнете на тази рамка да изглежда най-добре, тогава направете най-приятната форма заедно с елиминирането на бездомни косми. Сгъването на веждите може да бъде евтин и бърз начин да запазите веждите си в правилната форма.

Tweeze eyebrows

Понастоящем по-пълните, по-дебели вежди са мода, която може (и се предполага, че) да използва много по-малко време от пинсети. Перфектната вежда е като новия размер 0 - всъщност невъзможно, освен ако сте знаменитост. Така че, в тази статия ви разказвам за процеса, по който да се усъвършенстват веждите.

Метод за обновяване на веждите:

1. Изберете подходящите пинсети:

Подходящи пинсети са необходими за остър, наклонен стил. За разлика от бодната версия, те се съединяват много бързо и няма да стискат кожата ви заедно с космите.

2. Tweeze по-късно от вашия душ:

Топлата вода отваря фоликулите плюс омекотява космите, подпомага ги да излизат извънредно лесно.

3. Форма:

Разберете формата си - кръгла, леко наклонена, права и по друг начин висококачествена като канал за оформяне на челото ви. Един път, когато сте се ориентирали към формата, можете да откриете където и да е главата, опашката и дъгата, иначе веждите ви трябва да започнат и да завършват за лицето ви.

4. Да облекчи болката на отблъскване:

Ако това е толкова болезнено за вас, след това помнете върху изтръпващ гел като или пък можете да опитате да поставите куб за лед.

Виж повече:  Как да разкъсам веждите си

5. Подрязване:

С нанасянето на четката за вежди, извивайте нагоре. Чрез ножица отрежете краищата на веждите си косми, разположени под ъгъл. Изпълнявайте го бавно и действайте малко по едно и също време. Четкайте друг път, след което се върнете. Тази стъпка е подходяща само за хора с много дълги косми за вежди. В състояние, космите ви са къси, както и да попаднат в линия във формата на челото ви, след това не се отрежете.

Tweeze eyebrows

6. Издърпайте магнитното огледало:

Този инструмент е много полезен, тъй като може да доведе до смачкване. Като алтернатива използвайте нормално огледало в добре осветена стая. Ако не можете да видите бездомни косми в тези условия, нито някой друг. След няколкото tweezes направете няколко крачки, за да видите по-добрата картина.

7. Разграничаване на ограниченията на арката:

Хванете молив за напътствие. Веждите ви трябва да започват направо над слъзния ви канал, връх по линията до външната страна на ириса ви, както и да завършат в точка, която пада на 45 градуса от външния ъгъл на окото. Бъдете сигурни, че няма да огъвате веждите си твърде високо, в противен случай те ще изглеждат неестествени.

Виж повече:  Съвети за красиви мигли

8. Насочване на пътя:

С молив за вежда, очертайте желаната форма на челото като шаблон. Това ще ви позволи да видите къде да не се изтривате. Всички косъмчета, които са извън желаната форма, трябва да бъдат подстригани. За тези с къса коса можете по-късно да слеете моливчетата на челото и да почистите.

9. Направете вашата форма:

Скицирайте идеалния си завой, като използвате мек, богат молив за мода. След това елиминирайте само космите, които попадат надолу под иначе под твоя собствен шаблон.

Съвети:

  •  Можете да използвате наклонените пинсети. Плъзнете плътно плътната и плюшена коса в същата посока като растежа. Подгрявайте първо под арката си. След това отгоре. Бъдете предпазливи, за да не стигнете твърде близо до линията на косата си.
  •  В противен случай ще почерпите космите между веждите си. Не прекалявайте тук - сега към външния ъгъл на очите си. Дръжте главите на вашите вежди извити или квадратни, а не наклонени.

Виж повече:  Облечи коляното

Източник на изображението: 1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map