Как да станем високи? | Стилове в живота

Имате ли желание да станете високи? Не се притеснявай! Ние сме тук, за да ви помогнем. Понякога някои деца изглежда са спрели да растат, което създава основна грижа за тях, както и техните бащинства. Трябва да знаете, че женските могат да растат до 21, освен мъжете, докато чакат да завършат 25. Ако отидете на училище или колеж, това е най-доброто време за постигане на вашата идеална височина. Вашата височина е решителна от вашите наследства, заедно с екологичните свойства. Ако искате да станете високи, можете да следвате начините да станете високи в тази статия.

как to Grow Taller Fast

За някои хора след 25 г. височината се превръща в застой. Хората в нормална височина трябва да полагат усилия за тренировка на храната и гърчове и т.н. Един нормален човек може да се издигне до най-малко вероятно от 2 до 4 инча по нормални начини. Има много начини, по които човек може да стане висок.

Най-добри съвети за да станете високи:

По-долу споменахме списък с най-добрите съвети, които са полезни, за да увеличите височината си. Те са както следва:

1. Добавки:

Заедно с правилните упражнения са важни и правилните добавки. Има много добавки за увеличаване на растежа, които включват основните съставки, които подпомагат растежа на по-високото отчитане на глюкозамин, мултивитамини и аминокиселини. След като приемате добавки, можете да растете с допълнителни 2 до 3 инча с правилните добавки.

2. Йога:

Йога играе важна роля за развитието на вашата височина, в допълнение към допълнителното време, което можете да посветите на подобреното. Йога ви благоприятства да възстановите много инчове без никаква болка или други странични ефекти. Повдигането, както и позата, опъват гръбначния стълб и след това развиват позата, като ви помагат да разпространявате възможно най-високата си височина. Много хора вярват, че дълбоките оплаквания могат да премахнат напрежението, да изчистят енергията, която ви позволява да узреете повече.

3. Упражнения:

Някои упражнения са отговорни за височината или увеличаването на височината. Има 3 нива на развитие възниква по време на упражняване и след тази височина се увеличава.

Те са като последователи;

• Ниво 1: Мускулно и тонално подобрение на гръбначните мускули.
• Ниво 2: Декомпресия на гръбначния стълб плюс Изправете се.
• Ниво 3: Разширено обновяване на гръбначния диск и кондензиране.

i) Скокове: Поставете по-рано пейка или темпо, което е крака с височина. Започнете с скок с 1 крак за 10 суми. Понастоящем събеседявайте с по-нататъшния крак. Повторете този набор 3 пъти. Всичко останало между масивите.

ii) Колоездене: Задвижете цикъла, където пепелите се разпространяват само от пръстите ви, а след това циклирайте от 10 до 15 минути. Извършвайте неподвижен цикъл. Скачането, за да докоснете педалите, ще натиска краката ви да се удължат.

iii) ритник: Позиционирайте се с краката си отделно и плавате бързо, за да увеличите скоростта си. Съкратете не по-малко от 20 изстрела на 1 крак, плюс след това променете до следващия крак. Съкратете тази тренировка 20 пъти. Тази тренировка е от полза за удължаване на гръдния кош, както и на бедрото.

4. Редовни хранения:

Шест хранения на ден планирате да подобрите метаболизма си, за да увеличите височината си с естествени средства. Приемането на изолиращи гостоприемни ястия ще осигури по-малко мазнини в тялото ви и по този начин ще ви помага да постигнете пълна височина логично. Той също така потвърждава цялото очарование на енергични витамини, както и минерали в тялото ви.

5. Вземете адекватно сън:

Според някои изследвания се наблюдава, че развиващите се младежи, както и младежите от предучилищна възраст, искат между 8,5 и 11 часа сън всяка нощ. Докато почивате, тялото ви развива и подмладява тъканите. Човешкият хормон на растежа или HGH се формира или подобрява естествено в нашите физика, особено по време на дълбок или спокоен сън.

6. Човешки растежен хормон или HGH:

Едно от най-скъпите лекарства е синтетичен човешки хормон на растежа. Това подпомага повишаването на височината на индивида, способна да достигне 5 инча в рамките на много месеци. HGH инжекции, хапчета, прахове са на разположение, които се вземат под наблюдението на лекарите.

7. Подобрете вашата диета:

Един от най-добрите начини за увеличаване на височината е да имате определени храни, които подпомагат увеличаването на височината. Например, храни с висока хранителна стойност могат да помогнат за увеличаване на височината. Храната, която ще ви служи на тялото, със сигурност ще ви позволи да увеличите височината си. Така че е време да подобрите диетата си и да добавите някои основни неща, за да можете да осигурите на тялото си само най-доброто.

8. Незадължително окачване:

Освен да правят йога или упражнения, лесно може да се увеличи височината им чрез окачване. Ако видите бар, опитайте се да скочите върху него и да го вземете. Това може да се каже, че е един от най-добрите начини за увеличаване на височината. Очевидно ще останете за доста време. Това е забавен, но предизвикателен начин да се увеличи височината. Много хора са намерили това ефективно за тях и е време повече хора да започнат да се възползват от тази забавна техника за увеличаване на височината.

9. Спорт:

Как да станем високи? Участвайте в някаква физическа активност или спорт. Ако бяхте част от екипа на училищния баскетбол, трябваше да ви бъде лесно да увеличите височината. Един от най-добрите начини за увеличаване на височината е да се направи катерене или планинско катерене. Това е един от най-добрите начини да се повиши височината и да имат висок физика. Проблемите с височината се разрастват доста бързо и много хора страдат от проблеми с късата височина, тъй като те ги ограничават от извършването на някои дейности. Както бе обсъдено в този параграф, навлизането в някакъв вид спорт ще разшири адекватно тялото и ще позволи на мускулите да растат, което допълнително ще подпомогне увеличаването на височината.

Виж повече: Храни, които увеличават височината

10. Плуване:

Един от най-добрите начини да увеличите височината е да се потопите в плуване. Доказано е, че движенията, извършени по време на плуване, могат да увеличат височината и това е един от най-добрите начини да се увеличи височината доста лесно.

11. Направете някои супер удължения:

Има определени упражнения и стречинг, които разтягат тялото гъсто и позволяват мускулите да се простират. Едно от най-хубавите неща е упражнението за допиране на пръстите, което е едно от най-известните дейности в лагера за зареждане, които децата трябва да изпълнят, за да получат бонус. Очевидно много деца не могат да направят това. Но всички знаем, че с правилната практика някой ще може да го овладее.

12. Добро поза:

искате някои съвети да станат високи? Един от най-добрите начини да се увеличи височината и да стане доста висок може да бъде поддържането на добра стойка. Хората, които поддържат добра поза през целия ден, са по-малко склонни към проблеми с малка височина.

13. Поддържане на имунната система Добър:

Искате ли да знаете как бързо да ставате високи? Съхранявайте имунната система в тясна и активна форма. Това може да се каже, че е един от най-добрите начини да се намали това тегло и да се увеличи височината. Хората, които страдат от проблеми с имунитета, също страдат от проблеми с късата височина.

14. Вода:

"Как мога да стана висок?" Това е един от най-често срещаните въпроси на хората с малка височина. Един от най-добрите начини за бързо увеличаване на височината е правилното потребление на вода и поддържането на хидратирана вътрешна система.

15. Медицинска помощ:

Ако не ставате по-високи дори и след като практикувате и прилагате горните техники, тогава е време да се консултирате с медицинска помощ. Това вероятно е последното нещо в списъка ви, което означава, че имате право да посетите лекар, само ако сте опитвали предишните техники и те не са тренирали добре за вас.

в тази статия бяха обсъдени някои от най-добрите техники и съвети за увеличаване на височината. Тези съвети и трикове са напълно подходящи и са работили за повечето хора там, които са отчаяни да увеличат височината си. Можете да опитате тези и да увеличите височината си доста бързо.

Виж повече: Аюрведа медицина за увеличаване на височината

Leave A Comment

9 + 1 =