Как да си направим дизайна на Мехнди – НАШАТА ТОП 3 | Стилове в живота

Мехнди играе решаваща роля в няколко случая по целия свят. Но тя има своето значение в индийската култура, за да отпразнува няколко функции, особено браковете. Различна церемония, наречена Мехнди Расам, се провежда там, където благородните мехнди проекти се прилагат върху ръцете, ръцете и краката за достоен вид. Някои булки също носят mehndi временни татуировки на гърба си, талията и врата част, за да даде своя дизайнер носят нова перспектива. Някои касти в Индия също имат традиция да направят мехнди дизайн на ръцете на младоженеца.

как to Make Top 3 Mehndi Designs

Приоритет, жените използват мехнди дизайн с помощта на пръчки, формиращи форми като кръгове, сърца, цветя и много други. Но с променящата се тенденция, дизайните също са уловили дизайнерското докосване. Мислейки как да направите мехнди дизайни, за да придадете на ръцете си блестящ външен вид? Как да приложите механджи дизайни, които му придават традиционен, но все още западен стил?

как to Make Top 3 Mehndi Designs -2

Как да направите Mehndi дизайни в дома:

Нека проверим някои дизайни и знаем как да направим дизайна на mehndi по три основни начина, но все пак по стилен начин.

как to Make Top 3 Mehndi Designs -3

1. Индийски дизайни Мехнди:

Индийската мехнди има своя собствена история. Също така, позната като къна, индийският mehndi широко включва красивите форми с невероятни криви като флорални дизайни, дизайни на манго, декоративни кръгове, форми на заоблени пъпки, форми на сърцето и много други. Индийските дизайни на Хена са най-малките, които запълват ръцете си напълно, без да оставят един празен ъгъл.

индийски Mehndi Designs

Търсите нова концепция за това как да направите mehndi в индийски дизайни с флорални мотиви! Ето какво можете да опитате за нов дизайнер mehndi дизайн с етническо докосване. Флоралните дизайни символизират щастието, радостта и цъфтящото бъдеще за най-добри пожелания, докато дизайна на лотос означава специално женственост, чистота, красота, благодат и чувственост. Сладък дизайн на пъпки са предназначени за плодородие и радост на новата булка за ново начало.

индийски Mehndi Designs -2

Друг дизайн, широко използван за декоративно мехнди е пауновият дизайн. Моделите се носят в едната ръка, заобиколени от малки очарование, за да дадат на паун нов дебют. Те също така се създават по разделен начин, където се създава пълен паун чрез комбиниране на две ръце. Някои булки също носят чифт паун и паяк, който е предназначен да бъде добър за новия си живот. Красивите дизайни на пенитална къна символизират изкуството, пристигането на добро време и много други.

Освен всичко това, други дизайни като врабчета, папагали, риби, пеперуди, водни дизайни са известни също така, че дават етнически вид.

2. Арабски дизайни на Mehndi:

Чудите се как да направите дизайна mehndi подходящ дори за малък повод! Търсите дизайни, които ще ви дадат стилен външен вид! Дизайнът на арабските мехнди е най-добрият за него. Тези видове проекти са подходящи за всякакъв повод или дори за получаване на временна татуировка върху тялото. Арабският мехнди е комбинация от няколко малки дизайна, които се носят предимно в центъра на ръцете. Арабските дизайни обикновено дават на ръцете ви прославен вид. Но това не покрива напълно ръката и по този начин не е идеален дизайн на булчински мехнди.

арабски Mehndi Designs

Дизайнът на арабски мехнди обикновено се прави от флорални идеи, прикрепени към лозята, за да придадат нарастващ вид от китката до върха на пръста. Проектите са също така благоприятни за правене на дизайни на гривни, гривни, пръстен и много други. Те са малки и широки с дебели рамки, които ви дават тъмни цветове. Някои също му дават дизайнерско докосване, като го прилагат с двойни конуси mehndi, черни и правилни. Границата на формите е направена с черни мехнди, докато пълненето на малки очарователни, точки, пъпки и т.н. е направено с редовни мехнди. Това дава неповторимо докосване на сърцето на арабския mehndi.

арабски Mehndi Designs -2

Моделите на арабските мехнди са широко символ на върховна реалност, женственост, благодат, красота, успех, жизненост и много други, които са от първостепенно значение за всеки повод. Тя дава грациозен външен вид не само на саре и рокли, но и на западни облекла.

3. Indo-Western Mehndi дизайни:

Търсите как мехнди дизайн, който е смес от древни и най-новите дизайни! Искате да дадете изключително внимание на ръцете си за специални случаи като сватби, karva chauth, религиозни функции, бебешки душ и много други! Ето един доста модерен дизайн, широко използван за всякакви цели.

Индо-Western Mehndi Designs

Дизайнът на Indo-western mehndi е перфектният мач за ловкото поколение, което всеки път търси нещо ново. Формите на този вид mehndi дизайни са вдъхновени от арабските дизайни mehndi, докато дизайна на пълнежа, очарованията и формите са вдъхновени от традиционните дизайни на mehndi. Също така носи подобни форми на цветя, сърце, паун, лози и т.н., но по различен начин. Те обикновено са отпечатани върху ръцете, за да украсят кривите части като дланите, ръцете, пръстите и т.н. Те също украсяват краката по глезените, горната част на краката и пръстите на краката.

Индо-Western Mehndi Designs -2

В индо-западната мехни също ви дава поглед към съвременните дизайни mehndi, арабски дизайни mehndi и индийски дизайни mehndi. Също така е известен дизайнерски дизайн, избран от булките в наши дни за техните сватби. Симетричните дизайн също оставят празнини на ръцете, които също са изпълнени с блестящи цветове. Може да се носи както в малки модели, така и в огромни модели според избора на кандидата.

Така че сега ще получите отговор на всички ваши запитвания, свързани с това как да направите mehandi дизайн за всякакъв вид възможност, нали? Освен горепосочените дизайни mehndi можете също да избирате от марокански дизайни mehndi, дизайни Glitter mehndi, дизайни Mughlai mehndi, дизайни Bridal mehndi, многоцветни дизайни mehndi и др. По ваш избор и възможност. Всички те почти носят същите форми и дизайн, но всички те имат своя собствена характеристика и дивергенция. Широкоразгледаният дизайн на Mehndi е този, направен с алто, което е вид къна, широко използвана в Бенгалия за украса на брачните ръце и крака. Това е добавка за тези, които страдат от алергии чрез къна или мехнди.

Leave A Comment

+ 6 = 8