Как да си направим Amla коса пакет Стилове в живота

Амла е много богат плод, който има редица доброта. Това е много лесен за използване и полезен плод. Amla може да се използва по няколко начина, за да се извлече полза от нея. Това е естествено и е добро нещо, защото това има витамин С..

Това може да се използва, за да направите няколко опаковки и маски, които могат да бъдат доста полезни, за да направят косата блестяща и лъскава. За онези хора, които не обичат да използват изкуственото оцветяване, които се предлагат на пазара и които се предлагат в пероксидни или прахообразни форми, това може да бъде добро естествено нещо за тях.

Amla hair pack

Прахът от този амала плод може да бъде закупен или те могат да бъдат използвани пресни. Това обаче не е налице през всички сезони. Това е сезонен плод и следователно това трябва да се купи и след това да се използва прясно, когато това се предлага на местния пазар от местните продавачи.

Виж повече: Сватбени клипове за сватба

Как да си направим сурова Amla Hair Pack:

Има редица начини, по които човек може да използва прясната паста върху нишките и това може да даде тласък на витамин С и също така може да помогне за облекчаване на нишките. Ето защо това е добро за онези хора, които искат да получат избелен ефект, и тези, които искат да се отърват от пърхота.

Лицето може да вземе купа с пресни амали и след това да ги измие внимателно под чешмяна вода. Тогава те могат да бъдат нарязани на дълги разстояния, за да излязат от това твърдите семена. Те никога не трябва да се използват в мелница със семена, защото това може да повреди остриетата на мелницата. Семената са много трудни и също така не правят добра паста, ако не са отделени.

Тогава те трябва да бъдат смлени в паста. Добавянето на вода не се изисква. Човек може да използва топло зехтин около ½ чаша толкова, колкото и дебелината или дължината на секциите. Тогава те трябва да бъдат правилно смесени и след това главата може да бъде разделена и това може да бъде приложено. Това може да се запази за около 30 минути, а пластмасовата капачка може да се носи около 30 минути. Тогава това може да се измие.

Amla помага за насърчаване на нов растеж на косата и също така да се отърве от люспите на косата. Това може да се направи веднъж седмично до няколко пъти в месеца. Това е доста полезно за повечето хора, тъй като това помага и да се отървете от гъбични инфекции.

Виж повече: Сватбени аксесоари за коса сватба

Суха Amla прах пакетчета за коса:

Amla Powder Hair Packs

  • Може да има смеси, които могат да бъдат направени с доброкачествен прах от амла. Те са добри за онези времена, когато това не е на разположение в прясно. Човек може да закупи около килограм прах и да го пази за редовна употреба. Това може да бъде доста скъпо. Около 4 чаени лъжички от това може да се смеси с топла вода, за да се направи паста, която може да се нанася върху главата с разрез за около 30 минути.
  • Няколко супени лъжици кисело мляко могат да бъдат смесени с това, ако човек има извънредно голям проблем с люспи. Това също съдържа антибактериални свойства.
  • Скъпа е друго нещо, което може да се смеси за тези, които имат сухота като тези условия.
  • Човек може също така да използва минерално масло с това и кокосово масло, за да направи това по-добро за използване.
  • Шикакай на прах със същата пропорция и рета може да се използва за лечение на шампоан. Тези със сухата смес ще придадат блясък, сила и също ще се отразят на нишките. Това също може да премахне или да намали гравирането и да придаде черен нюанс на тези, които искат естествено оцветяване.

Виж повече: Патанджали продукти за растежа на космите

Изображения Източник: Shutterstock

Leave A Comment

− 1 = 6