Как да се справяме с проблемите на Приятелството? | Стилове в живота

Всеки има проблеми в живота и нека да се изправим пред фактите, без значение колко силни си мислим, че можем да бъдем, има моменти, когато се разпаднем и искаме някой да ни чуе, дори и да ме прегърне. Това е познат случай с повечето от нас и затова е важно да имаме приятел, приятел, който се грижи, обича и не осъжда, за да ни помогне да преодолеем мрачните и мрачни дни. Нуждаем се от някой, който ще бъде нашето слънце в дъждовен ден, нали? Въпреки това, поставете себе си веднъж на обратното, какво ще стане, ако сте "приятел", от който се нуждаят? Как ще управлявате проблемите си? Бихте ли могли да им дадете правилния съвет? Ще бъдете ли там в момента и на сцената, за да им помогнете? Понякога не е възможно да се намирате там физически и това е, когато можем да се обадим и да подкрепим и дори това да не е възможно, може да изпрати текст или съобщение на един от сайтовете за социални контакти, имейл или whatsapp, просто отдаване под наем скъпи приятели знаете, че сме там в дух.

Съвети on Managing Their Problems

Съвети за управление на техните проблеми:

1. Вашият приятел има нужда от помощна ръка, рамо, за да плаче и някой, на когото могат да се доверят, затова не бъдете гадаене бавачка и не пейте "ти казах така". Това не би помогнало, всъщност това щеше да ги постави в оправдание, нещо, което щеше да ги накара да се чувстват ниско, недостойни, необичани и така нататък. Това не е причината, поради която той или тя или те са дошли при вас, и трябва да сте съпричастни, но безпристрастни по същото време, когато консултирате

2. Вие също трябва да бъдете много добър слушател, някой, който не прекъсва. Не забравяйте, че сегашната ситуация е много нестабилна и те трябва да изнесат и да говорят. Това също ще помогне да започнете с прегръдка, защото прегръдката е физическо лекарство, което успокоява нервите и позволява на ума да се отпусне. След това седнете с лицето, предлагайте им малко вода или успокояваща напитка, пресен плодов сок. Моля, не предлагайте кофеин или газирани напитки, които, както се доказва, могат да направят човек хипер. След това дръжте внимателно ръцете си, погледнете ги в очите, докато говорят. Позволете им да знаят, че ви е грижа за това, и това би позволило сърцето да се разтопи на лицето в беда, което ще им улесни да ви вярват и да говорят с вас.

Как да се справяме с проблемите на Приятелството? | Стилове в живота

3. Ако това е ваш приятел и знаете, че това ще се случи с тях, спрете да отглеждате миналото. По-скоро това, което трябва да направите, е просто да ги чуете, да сте там за тях и да им позволите да плачат толкова, колкото искат. Плачът помага, било то мъж или жена, спомага за успокояване на нервите и отстраняване на негативната енергия отвътре. Предложете им тъкан и нека ви прегръщат, ако е възможно, когато плачат.

Виж повече:  Как да подобрим приятелството

Бъдете съпричастни, но познайте ограниченията си:

Как да се справяме с проблемите на Приятелството? | Стилове в живота

Не правете нищо по-лошо чрез кръстосана проверка с другата страна, дори ако имате разрешение да го направите. Това е техен проблем и двамата трябва да го решат, но ако сте много сигурни в ситуацията, само тогава ще направите крачка към умереност и на двата края или пък просто ще бъдете там с приятеля си и ще ги помолите да седят и да говорят. Не се впускайте на следващото парти, не поемайте и не слушайте само една част, има две страни на монетата, но не пречат на другия край, освен ако те идват при вас с версията си или сте поискали за помощ.

Виж повече:  Как да се справим с приятелство след битка

Leave A Comment

63 + = 72