Как да се справиш с косата си? | Стилове в живота

През целия ден косата ви минава през безброй проблеми и решения. Въздухът ли е прекалено горещ и косата му започва да се разпада? Просто го навийте в буца и забравете за него. Задължителна ли е учителската среща на майка ви да бъдете двете най-хубави във формалностите си? Просто хвърляй косата си в плитка плитка и нейните в две понита. Дали горещият човек от английската класа ще ходи покрай вас след няколко минути? Просто отворете косата и я разтъркайте за разхвърлян вид. Косата ни преминава през много решения и в края на деня се свежда до важните нитати.

Гребен your hair

Защо комби?

Добре ли е да почерпите косата си? Бабата винаги ви принуждава да привързвате косата си, докато удряте чувала, а зад мисълта си не е останала просто ортодоксална традиция, а по-скоро солидна наука. Докато хвърляме и сънуваме през нощта, косата изпитва триене с възглавницата, което води до слабост и счупване на косата. По същия начин косата се нуждае от подходящ гребен, преди да продължите около деня. След дълъг ден, преди да се пенсионирате през нощта, уверете се, че сте я сресали веднъж. Междувременно носете малка удобна четка за ежедневните настройки на косата.

Виж повече: Как да изберем коса

Комбинирането има много предимства, различни от обичайното уреждане на косата. Когато подстригвате косата, скалпа изпитва натиск от зъбите на гребена, което на свой ред стимулира кръвообращението. С подходяща циркулация, сега можете лесно да отглеждате дългите си закърнели коси, без да се притеснявате.

Знайте своя тип:

Първите основни неща за пениране на коса са да разберете типа, който е най-подходящ за вас и тук първо започваме с видове гребени. Ако имате по-тънка консистенция на косата и сте избрали къси пухкави слоеве, винаги се старайте да се придържате към зъбния гребен. Ако имате тънка, но дълга коса, използвайте зъбния гребен за скалпа, но се преместете на четка за коса, докато перете гривата си.

Когато гребете с дебела глава на косата, нищо не е по-добро от силна четка. Същото важи и за гривата. След като го срежете, използвайте зъбчат гребен, за да го установите.

Гребен your hair

Виж повече:  Как да използвате шампоана правилно

Как да си изгладите косата:

Ето списък на 5 важни съвета и трикове за правилното подстригване на косата, както следва:.

  • Когато започнете с пениране на косата си, уверете се, че сте се сплели първите. Ако се опитате да подрежете косата си скалпа надолу с възглавнички, не само ще дойде да загубите много коса, но също така ще изпитват болка и трудност.
  • Винаги започвайте от края. Отделете косата си от средата и събирайте едната страна с ръка. С четка или гребен започнете леко да се навивате през долните пластове. Не се колебайте да използвате ръката си, ако трудните заплитания не слушат гребените.
  • Бавно се задвижете до средата само след като долните краища са били сортирани. Последният раздел е скалпа. Ако имате косата си разделена по средата, следвайте линията на косата и я разстелете настрани.
  • След като сте сплескали двете страни надолу, използвайте гребен за разделяне, за да разделите косата на желаното ви раздяла. Можете дори да изпробвате метода на флип и почистване, където косата е обърната назад и след това направите подходяща преграда, предните ключалки се преместват настрани и се потапят. Това дава по-дефиниран обем и обем.
  • Винаги избягвайте да печете влажна коса. Ако имате мокра коса и разресване е необходимо, моля, следвайте горните правила, където сте гребели долните краища и се движите нагоре. В случай на мокри космически заплитания, използвайте водна сила, за да размажете косата си. След това го изсушете преди да се печете.

Виж повече:  Как да използвате гел в косата

Leave A Comment

40 − 36 =