Как да се приберат вежди? | Стилове в живота | progressivenewsdaily.info

Как да се приберат вежди? | Стилове в живота

Имате ли притеснения за изтръгване на веждите си? Малък брой неща създават, че изглеждате по-добре поддържани от добре оформените вежди. Веждите са добре изглеждащи, тъй като всички те са изключителни. Ще изпитате малко щипка; все пак чрез правилната техника ще се намали болката. Много жени имат веждите си восък, tweezed по друг начин професионално, както и тенденцията е толкова горещо, вежди бутици се пръкват в големите градове напречно страната.

как to Pluck Eyebrows

В тази статия научете как да изтръгвате, както и да оформяте веждите си като професионалисти. Така че, прочетете внимателно тази статия.

Най-добрият начин за привличане на вежди:

Време за основно: 10 минути

1. Получете превъзходен чифт пинсети. Нанесете фини, хигиенични пинсети, за да изпълнявате задачата. Ако пинсетите, които използвате, са прекалено тъп, иначе неприятни, процедурата на отрязване може да отнеме много повече време, както и да причини болка, която може да бъде избегната. Трябва да сте в състояние решително да хванете отделните косми и да ги извадите лесно.

2. Намалете кожата около веждите си. След като кожата е мека и еластична, космите се изплъзват много по-просто. Примамката на кожата, която е суха и твърда, ще създаде преживяното допълнително болезнено.

3. Не забравяйте да извадите веждите си точно след като сте получили душ. Топлата вода, както и парата ще ви липсват, влажна и гъвкава.

4. Изплакнете кожата си с кърпа, за да ексфолирате кожата. При условие, че искате да излезете навън, използвайте лицеви търкания. Нервен за болка? Можете наистина да приложите Anbesol, или Orajel или всеки гел за зъби за бебета в зоните, които планирате да tweeze.

5. Четка четка нагоре и навън с помощта на чиста четка за зъби, или пък пръстите си.

6. Поставете се близо до прозореца, като излеете светлина в иначе под ярка светлина с добро огледало (магнитните огледала са най-добри, но не забравяйте да го обърнете, за да видите цялостния си ефект в нормалното огледало).

Виж повече: Как да стимулираме веждите

7. Обърнете внимание, че имате по-добър чифт пинсети по наклонен ръб (любимите ми, ръцете надолу, са Tweezerman наклонени пинсети (купете Tweezerman онлайн) .Те продължават завинаги, тъй като компанията ще ги изострят безплатно.

8. Повдигнете космите по начина, по който те растат. Опитвате се да хванете една коса наведнъж. Можете да съедините кожата опъната, докато изтръгвате.

9. Можете да започнете навсякъде; въпреки това обикновено можете да tweeze областта под арката ми първо, след тази промяна над челото и почистване в остана между веждите последно. Това е една приказка, че косата на върха на веждата никога не трябва да се докосва. Вие желаете както дъното, така и краят да сте равномерни.

10. Най-великите вежди обграждат лека дъга. За да откриете твоята, вземете дълга сянка за четка, в противен случай молив и хванете я паралелно на външния край на цветния елемент на окото (ириса). Където четката отговаря на челото, където е най-голяма част от челото ви. Повдигнете космите под арката.

Виж повече: Съвети за красота за мигли

11. Уверете се, че дръжките са увити между веждите. Разликата между веждите ви трябва да е равна на, в противен случай малко по-широка от очите ви. За да откриете къде трябва да отиде челото, вземете четката, в противен случай я вземете и я вземете като еквивалентна на повърхността на носа. Навсякъде, където четката отговаря на вашето вечно е мястото, където трябва да започне челото ви. Дръжте тъмниците между тях.

12. Престанете на всеки няколко косми да отстъпите, както и да погледнете работата, която вършите. В състояние, в което изтръгвате, сте готови. За разлика от болшинството косми по тялото ви, веждите ви няма да отслабнат завинаги, след като бъдат издърпани.

13. Преди това сте завършили скубането; можете да размажете гела от алое вера, който веднага ще успокои блясъка.

Виж повече: Боливуд Женска актриса

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map