Как да се отървете от обриви под гърдите Стилове в живота

Кожните обриви са доста често срещан сценарий сред хората, който може да се появи във всяка част на тялото. За жените, обриви под гърдите са преобладаващи и честият проблем е да се справят особено през лятото. Прекомерното изпотяване е една от основните причини, причиняващи проблема с кожните обриви, включително и под гърдите. Всеки лош тип сутиен, който се втурва срещу тази пот, води до по-лесно кризата. Идеята е да започнете да търсите предложения и съвети, които всъщност могат да ви помогнат да се отървете от проблема.

как to Get Rid of Rashes under Breasts

Списъкът по-долу съдържа някои от най-важните идеи, които са безопасни и лесни за проследяване, когато се отнася за лечение на гърди. Следвайте ги с дължимата грижа за постигане на максимални резултати.

1. Използвайте Cold Compress:

Използването на торбичка за лед или студен компрес е един от добрите начини за успокояване на кожата под гърдите и по този начин да се лекуват проблемите с обривите. Това трябва да се направи за 10 минути в една сесия и може да се направи няколко пъти на ден. Той намалява сърбежа и подуването и също така предотвратява инфекциите. Студеното обезмаслено мляко може да се използва вместо вода за студена компресия. Също така затваря порите, които намаляват потта и по този начин обривът.

Виж повече: Начало средства за подмладяване на тъмно

2. Бебешки прах:

Използването на бебешки прах след душ помага за предотвратяване на пот и поддържа сухата област на гърдите. Това помага да се отървете от обривите по лесен и лесен начин. Той абсорбира съществуващата влага и за ползата.

3. Базил листа:

Това е един естествен продукт, който е известен със своите успокояващи свойства. Направете гладка паста от босилек листа и я приложи добре под гърдите и обриви. Това трябва да остане известно време преди изплакване. Използвайте хладка вода за измиване. Това е добро средство за отстраняване на обривите.

4. Отстраняване на царевично нишесте:

Сърбежът и изгарянето на обривите могат лесно да бъдат намалени с използването на царевично нишесте, което също ще доведе до постепенно лечение на обривите. Леко прах, добро качество на царевично нишесте в района след душ и след боядисване изсъхне добре. Това трябва да се остави за 10 минути преди почистване на праха. Това трябва да се прави два пъти на ден.

Виж повече: Подути корекции на стомаха

5. Използвайте памук:

Поставете памук между гърдите и долната част, за да поемете потта и влагата от района и да го поддържате сухи. Този навик не само ще осигури лечение на обривите, но и ще предотврати проблема в по-късните етапи. За тази цел могат да се използват и меки хартиени салфетки.

6. Предимство на каламинови лосиони:

Почистете добре областта на гърдите с антибактериален сапун и вода и след това я почуквайте суха. Сега използвайте каламинов лосион върху обривите с памучна топка. Това трябва да остане известно време, за да се отървете от сърбежа и бодлив усещане, че обривите донасят. Той също така ще осигури естествено отношение към проблема.

7. Използване на чесън:

Чесън 1

Анти гъбичните и антибактериални свойства на чесъна му придават много ползи за различни кожни инфекции, включително и проблемите с обриви. Подгответе прясна паста от скилидки чесън и я нанесете добре в засегнатата област. Това трябва да се прави 3-4 пъти на ден за правилното излекуване от гърдите.

8. Лимонов сок:

Лимоновият сок се екстрахира с вода и може да се приложи върху обривите за цялостно излекуване и да се предотврати увеличаването на инфекцията. Трябва да се прави всеки ден.

Виж повече: Кафяви пачове на кожата

9. Масло от чаено дърво:

Добре отново, масло от чаено дърво има противогъбични свойства, които могат да помогнат при лечението на обривите. Всичко, от което се нуждаете, е няколко капки от тази течност върху памук, които трябва да се поставят след душ. Това също трябва да се прави, докато си лягате. Опитайте и масажирайте малко, така че маслото да се абсорбира и да се наблюдава бързо лечение.

Източник на изображението: Shutterstock

Leave A Comment

2 + 1 =