Как да се отървете от мъртвите клетки на кожата Стилове в живота

Раздразнено ли е от мъртва клетка на кожата? Знаете ли как да се отървете от мъртвите клетки на кожата? Добре изглеждащи плюс здравословна кожа изисква голямо количество грижи плюс грижи, които включват при редовно почистване плюс измиване на кожата, с подходяща диета плюс разбира се, елиминират мъртвите кожни клетки периодично, които натрупват и отнемат блясъка на вашата кожа.

Как да се отървете от мъртвите клетки на кожата:

Ето нашите топ 9 начина да се отървем от мъртвата кожна клетка, както следва.

как To Get Rid Of Dead Skin Cells

1. Лимон плюс мед:

Лимоновият сок има природни избелващи свойства плюс мед овлажнява кожата, предотвратява потъмняване на кожата. Направете това лекарство отново поне три пъти седмично, за да получите по-добри резултати. Вземете сока от един лимон и го разбъркайте с една супена лъжица мед. Налейте сместа от лимон плюс мед върху преувеличените райони и оставете сместа да издържи поне 20 минути. Почиствайте сместа с вода, за да получите освежената кожа.

2. Маслиново масло:

Отделно от различни други печалби на маслиново масло, той е широко използван за лечение на пилинг кожата. Сменете зехтина направо върху засегнатата кожа. Това ще ви предложи незабавно облекчение.

3. Кокосово масло:

Кокосово масло се използва за много цели. Ако имате суха кожа, разтривайте лицето си над другите части на тялото с кокосово масло. Това ще намали пилинг на суха плюс неравномерна кожа.

Виж повече: Лечение на бръчки у дома

4. Алое Вера гел:

Алое Вера намалява източника на увреждане на слънцето на кожата поради прекомерното излагане на лактите и коленете на слънцето. Също така овлажнява кожата и спира сухотата, която може да доведе до потъмняване на кожата. Получете свежи листа от Алое Вера плюс Свалете гела, като разкъсате плътното листо. Потопете свежия гел на коленете плюс лактите и го оставете за половин час, за да получите свежа кожа на лактите заедно с коленете.

5. Избелване Плодове:

Плодове като домат, лимон, плюс грозде имат избелващи свойства, освен това помагат да се изхвърлят черна кожа, която се използва често. Смейте сока на някои от избелващите плодове често на кожата. Можете да използвате различни плодови сокове в различни дни.

6. Избягвайте прекалената употреба на тежки абразиви:

По-силните абразиви (например твърди четки плюс пемза) могат понякога да са добри за елиминиране на трудолюбиви, изградени мъртви кожни клетки. Въпреки това, ако прекалявате (в противен случай, ако кожата Ви е прекалено чувствителна), грубото може да създаде кожата си сурово плюс червено, което я прави уязвим за дългосрочно дразнене плюс сухота. Несигурно забелязвате зачервяване на кожата, в противен случай болката е по-късно, отколкото да се излекува, да спрете това ежедневие за няколко дни, след това да контролирате по-меките абразиви.

Виж повече: Как да се отървете от бръчките на лицето

7. Oats Plus Sugar Scrub:

Заедно съставките имат плътен текстура. Сложете малко овес във вода още 10 минути, след това го комбинирайте с няколко гранули захар. Поставете меда в сместа, освен това я размажете на лицето си. Избягвайте района около очите. Имайте предвид; тя не трябва да бъде толкова тежка за кожата.

8. Плодова скраб:

Можете да направите свой собствен скраб, като добавите сок от папая, мед плюс портокалов сок. Смесете ги съвместно, освен това намажете с кожата си за 30 минути. Витамини, ензими, плюс киселини в папая, освен това портокалът ви помага да се отървете от мъртвите клетки и да направите кожата справедлива. Медът, който се съдържа в този пилинг, овлажнява сухата кожа, която е мека.

Виж повече: Как да тона на тялото

9. Използвайте меки четки за почистване на кожата:

Меки четки могат да се използват за отстраняване на мъртвите клетки от порите на кожата. Този метод на ексфолиране може да се използва за ръце, лице и крака. След като използвате почистващия продукт, вие получавате четка и го избършете до кожата. Това ще помогне да се премахне суха плюс мъртва кожа, изграждане на лицето ясно и плътен. Освен това не забравяйте да ексфолирате устните, за да придадете красота на лицето си. Можете да използвате четка за почистване на устните си и да го направите красива.

Изображения Източник: 1.

Leave A Comment

76 + = 86