Как да получите момче да ви мрази? | Стилове в живота

Въздишайте, момчетата и техните странни начини! Със сигурност повечето от вас, жените, могат да имат това "странно момче или човек" във вашия живот, които просто няма да се откажат, да ви обичат. Дори и да не го искате наоколо, разговорите му или маниерите му, както и клюките, които стоят зад него, ви подбуждат. Още по-лошо, когато той разказва всичко и разни за любовта си към теб. Това е, когато искате да го хванете с яката му, да го разбиете с чантата, обувката или кожения колан от Гучи и да сте сигурни, че той ще бъде изтрит от лицето на тази планета. Но това е просто още един сън, тъй като не искате да бъдете санкционирани от юридическите власти за неправомерно поведение. Сега, ако този човек не е сталкер и знаете, че напредването му е безобидно и невинно, все още има начини да го спрете, като го накарате да ви мрази. Ето защо, моля, прочетете как да получите момче, което да ви мрази?

как to Make Him Hate You

Как да го накарам да те намрази:

1. Докато говорите с него, не свързвайте окото с окото. Дори и да се свързвате с него с очи и да говорите с отвращение, мъжете го приемат като предизвикателство или като начин жените да кажат на мъжете, че са готови да бъдат с тях, следователно нямат очен контакт, период.

2. Поддържайте разстоянието възможно най-много и когато го видите, се приближавайте към някого и започнете да говорите или да се смеете на висок глас. Направете това особено с мъжки приятел, защото мъжът ви его ще се появи в почитателя ви и той би искал да ви мрази повече, защото го игнорира и говори с друг мъж в негово присъствие.

Виж повече:   Как да действаме около един човек

как to Make Him Hate You

3. Престанете да приемате повикванията си постепенно, без да отговаряте незабавно на съобщенията му, какво правят, имейли, социални мрежи и др. Постепенно го правете и не го карайте да се чувства неудобно или избягващо, незабавно мразя не се случва, правете го хубаво и бавно това ще отнеме време, но със сигурност ще започне да ви мрази повече всеки ден.

4. Флиртувайте с друго момче, дразни момичето любезно, дръпнете косата му и играйте наоколо, но уверете се, че този план е известен и на играча, и правете всичко това, докато почитателят ви гледа как го правите. Това отново ще изведе мъжкото его, което ще го накара още повече да ви мрази.

5. Сега, когато знаете, че той има чувства за вас и ако някога излезе с тримата кошмари, нека знаете, че вече имате гадже. Ако имате гадже, представете ги и ако не го направите, по-добре ще бъдете с историята, или ще бъдете в грешна позиция, когато разбере

6. Не бъди прекрасен с него; не се усмихвайте прекалено много. Не предлагайте му да му помогнете с домашното му досие; Говорете само, когато сте говорили, не е нужно да отидете за него. Ужасното и гадно ще го накара да ви обича повече, помнете, че хората са хищници от незапомнени времена и те приемат като предизвикателство да осигурят всичко, което искат.

Виж повече:  Как да станете приятели с момчета

И накрая:

как to Make Him Hate You

Ако мъжът или момчето все още не получават съобщението и иска да стане прекалено близко за комфорт, потърсете го. Ако е необходимо, понякога трябва да се изправите пред вас и ако е на обществено място, достатъчно добро за вас и лошо за него. Само защото сте приятелски и очарователни, това не означава, че никой човек няма право над вас. НЕ ОЗНАЧАВА НЕ!! Направете това много ясно и вижте как се чувства повече омраза към вас.

Виж повече: Как да разговаряме с сладки момчета

Изображения Източник: 1, 2 и 3.

Leave A Comment

+ 44 = 45