Как да получите къдрава коса естествено Стилове в живота

Повечето от нас жени имат права коса в наши дни, като покер направо, за да бъдем точни. Къде е индивидуалността, ако всички от нас момичета трябва да изглеждат еднакво, така че защо да не се къдри, за да превърнете топлата тази година? Честно казано, ние не сме фенове на химикали и услуги или продукти от утробата му, а не когато майката природа има изобилие от естествени начини да ви къса косата. Така че нека да погледнем заедно на няколко стъпки, за да имаме тези смели къдрици (да се чете: не фризовата коса).

как To Get Curly Hair Naturally

Бъди търпелив:

Поддържайте спокойствие и нека косите да говорят скъпо. Това е рутинно, което трябва да се прави веднъж седмично за пухкави резултати, а ако ти харесваш голямо, тук отиваш. Има много TLC ака нежна любов и кола, която отива в прави вашата коса къдрава, за която се нуждаете от цял ​​товар на търпение. Не прескачайте и прескачайте стъпките, за които говорим, просто отидете с потока. Не забравяйте, че естествената коса, с която сме благословени, има собствен ум. Има много повече фактори, които биха повлияли на резултата, като например:

  • Времето
  • Продуктът, който използвате
  • Тренировки и др

как To Get Curly Hair Naturally

Стъпки за това как да получите къдрава коса:

1. Овлажнявайте косата си добре тази вечер, правете гореща турванна терапия в продължение на половин час. Използвайте някое от етеричните масла, като маслини, кокосови орехи, ойон и т.н. или комбинация от тях за по-добри резултати. Ако косата ви е естествено суха, направете това, или не.

Виж повече: Съвети за грижа за косата за къдрава коса

2. Получете лек кондиционер, за да премахнете заплитанията от сухата коса първо. Раздел мъдър, с помощта на пръстите си да получите detangling дон. Можете да изберете да изберете евтин lotion за разресване за същото, просто се уверете, че използвате билкови.

3. Проверете дали текстурата на косата ви е гладка и изпъкнала, важно е да разберете естеството на косата си, така че да изберете съответно продукти, които ще работят за последователни и най-добри резултати.

4. Разграждането е важно, за да не крещиш и да крещиш, когато изглаждаш косата. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да използвате пръстите си, тъй като гребенът може да издърпа редица нишки повече от нормалното

5. Сега използвайте лосиона, за да омазните и изплакнете с помощта на богат на сулфат шампоан. Вземете дълбокия балсам, приложен върху косата си, и седнете на открито слънце за естествено изсушаване, носейки топлинна капачка за половин час. Можете да изберете да използвате сушилня за по-бързи резултати, но сешоари за коса могат да убият корените на косата и да развалят резултата. Ако мразиш слънцето, щеше да направи душ с пара.

6. Сега се върнете в душ за студен изплакване, направете това окончателно изплакване, без да използвате кърпата. Не използвайте кърпа, просто нека косата да е намокрена и намокрена

7. След като изплакнете кондиционера, бъдете щедри с количеството на навиващото устройство. Не забравяйте, че продуктът е естествен, така че проверете съставките

8. Разделете косата на различни раздели, големи, само за да нанесете стила на мокра коса. Продължете да пръскате косата с вода, така че да остане мокра, докато използвате стила. Използвайте пръстите си, за да се уверите, че продуктът се прилага от корените до края на косата. използвайте повече зад главата и по-малко отпред за класически ефект.

Виж повече: Как да се грижим за къдрава коса

9. Сега е, когато за кратко време и при много ниска температура трябва да използвате сешоар, ако бързате. Или пък може да използвате кърпа, за да се увиете като тюрбан и да изчакате трийсет минути, за да може влагата да се накисва във фоликулите, космите и скалпа

10. След половин час свалете кърпата и обърнете косата си така, че да се избягва плосък връх.

11. Нека косата да бъде и изобщо не я докосвайте. Ако се докоснеш, ще донесеш оръжието

12. Изсушава се на въздух!!

Заключителни думи: Пригответе се да отоплявате нещата с тези горещи къдрици!!

Leave A Comment

17 − = 7