Как да отслабнете за 10 дни

Мога ли да отслабна в 10 дни? Това е най-често срещаният въпрос сред хората, страдащи от затлъстяване в целия свят. Ние всички обичаме храната и затова не предпочитаме диета да отслабвам. "Хранене здравословно" и "упражняване на повече" са велики думи, но понякога хората просто искат да кажат какво могат да направят без да пренасочат твърде много начина си на живот. По този начин, днес в тази статия ние казваме някои от най-добрите начини да отслабнете за 10 дни.

Докато има много диети, които могат да ви помогнат да отслабнете, те също така ви оставят гладни и лишени от храна. За всички хора, които нямат време или чувство да приемат катастрофа или дори да ударят фитнес залата, имаме прекомерни новини. Ако гладувате, за да отслабнете силния и лесен начин, опитайте следващите планове. И накрая, това не е това, което ядете, но по какъв начин ядете. Като следвате това, дори ще доведе до много бърза, интензивна загуба на тегло.

най-доброто Tips to Lose Weight in 10 Days without Dieting

Най-добри съвети за отслабване за 10 дни:

Сега, тук ви казваме някои най-добри съвети за отслабване само за 10 дни. Те са както следва:

1. Задайте реалистични цели:

Броя those calories

Вместо да се съсредоточите върху общата сума, която искате да загубите, постигнете постижими цели за 10 дни в момент, който знаете, че може да се постигне. Помислете за тренировката ви. Колко калории се стремите да изгорите един ден? Ако изгаряте 400 калории на ден, това е 2800 калории на седмица. Един паунд е 3500 калории.

2. Дъвчете повече, яжте по-малко:

Яжте healthy food

Проучванията показват, че по-дългото време, през което харчите дъвче, по-малкото калории, което ядете. Дъвченето за по-дълги спирания над хранене, като дава на мозъка повече време, за да получи сигнали от стомаха, че е пълен. Това е не само безброй за обработка, но също така е от полза при контролирането на вашия размер. Опитайте да ядете храната си 35-50 пъти за всяка хапка.

3. Пийте вода:

пиене water woman3

Увеличаването на приема на вода ще доведе до загуба на тегло. Той запазва глада ви в залива и ви предлага по-малък шанс да поглъщате тези захарни напитки, които са толкова привлекателни. Всъщност, това увеличава метаболизма ви почти мигновено. Следователно се препоръчва всеки човек да пие около 8 до 12 чаши вода всеки ден.

4. Теглилки:

гира Stiff Legged Deadlift

Сила обучение е жизненоважно за контрол на теглото, тъй като хората, които имат повече мускулна маса имат по-голяма метаболитна скорост. Мускулите са енергични тъкани, които поглъщат калории, докато депозираните мазнини използват много малка енергия. Сила обучение може да осигури до 15% увеличение на метаболизма, което е изключително полезно за загуба на тегло и дългосрочен контрол на теглото.

5. Плодове преди хранене:

плодове and veg

Желателно е да се консумират плодове най-малко 30 минути предварително всяка тежка храна. По този начин плодовете ще се усвояват бързо. Яденето на плодове на празен стомах детоксифицира вашата система и ви доставя много енергия за отслабване.

6. Не мисли за закуска:

имам Your Breakfast

Избягвайте липсата на закуска, защото се нарича най-значимото хранене за деня. Вашето тяло (леко мозъка ви) смята, че трябва да се презарежда няколко пъти всеки ден, така че, когато скачате закуска, се чувствате толкова гладни, че когато се приближи времето за обяд, предразполагате или може би изберете храни, които не са най-силните решения. Липсата на закуска намалява скоростта на метаболизма ви. По същество, постоянно консумирате закуската си след час на събуждане, тъй като тялото ви е отишло без храна през цялата нощ.

Виж повече:  Как да направя пилатес за отслабване

7. Имате по-малки хранения, по-често:

Храна plan

Перфектно, трябва да ядете пет до шест пъти всеки ден, с две до три часа почивка между всяко хранене и закуска. Хранене по-редовно получава вашия метаболизъм върви и го поддържа наети на повишено ниво непрекъснато през целия ден.

Така че, това са някои полезни съвети за отслабване за 10 дни и се надявам да ви хареса тази статия и да я намерите кооперативен, както и информативен!

Виж повече: Как да отслабвам след доставка

Изображения Източник: Shutterstock.

Leave A Comment

8 + 2 =