Как да направя Стилове в живота

Културата на Телугу включва много простота в цялостната сватбена култура. Центърът на вниманието на сватбата, т.е. булката, също се облича много просто. Що се отнася до нейния грим, бижутата, косата и костюмите са много богати и елегантни, затова гримът за лице трябва да е много лек, за да се предотврати много блестящ и над горния вид.

Ето основните стъпки, с които можете да направите булчински грим на Телуги сам вкъщи.

телугу bridal makeup

1. Почистване:

Преди да започнете грима, почистете правилно лицето и шията си. Това е важно, за да се премахнат замърсяванията и замърсяванията от лицето и да се получи гладка основа. След почистване разтъркайте кубчета лед върху лицето, за да затворите отворените пори. Нанесете много лек овлажнител, който не съдържа SPF.

Виж повече: Южен индийски булчински грим

2. Коректор:

Втората стъпка е да използвате коректор на места и места като под и отстрани на носа, под долната устна, под очи, капаци за очи, челюстна линия и скули. Нанесете удари на коректора, фокусирайки основните проблемни области.

3. Фондация:

Използвайте точки на основата по цялото лице и се слейте добре с коректора. Използвайте чиста и влажна подложка за гримиране и леко потупване, за да придадете гладка основа на лицето. Използвайте фундамент и коригиращ елемент, който отговаря на вашата кожа, а не тон по-лек. Също така имайте предвид, че те не съдържат SPF, тъй като основата се допълва с SPF, ще направи външния вид на снимките светлина.

4. Compaq:

Накрая поставете основата с насипен прах. Нанесете го в подобно движение. Използвайки голяма четка, премахнете екстрактите от лицето и шията, за да предотвратите появата на торта.

5. Сянка на очите:

За да започнете с грима за очите, нанесете насипен прах върху клепачите и под очите. Нанесете първи основен цвят върху капачките. Използвайки по-дълбока сянка върху външния ъгъл, добавете дълбочина към очите, като го смесвате навътре. След това нанесете блестящ цвят върху костите на веждите и ги размесете добре. Ако е необходимо, използвайте друг цитат на маркиращото устройство, за да подчертаете очите.

Виж повече: Тамил булчински грим

6. Kohl, очна линия и спирала:

Обикновено прахообразната обвивка на очите се използва за подчертаване на очите. С тънка четка нанесете прахообразна обвивка на капака на очите и под очите. След това с течен линеар, нанесете тънък контур върху капачките за очи. Използвайте спирала върху горните и долните мигли на окото и завършете грима за окото с последното докосване на Kajal.

7. Коректор на очите за окото:

Има различни опции, за да избирате по начина, по който бихте искали да подобрите очите на веждите. Можете да използвате прахообразна облицовка, черна сенки за очи, която има малко блясък, молив Kajal или молив за очи за вежди, за да задълбочите окото на миглите. Това прави очите по-видни и ярки.

8. Blusher:

На бузите на костите, използвайте гол руж или тези с много светло розово или праскова нюанси. Избягвайте използването на тъмни нюанси; те правят външния вид по-тъмен. Това е просто само за подобряване на черти на лицето. Използвайте няколко удара върху носа, под брадичката и на челото. Това прави лицето да свети, когато сте фотографирани.

Виж повече: Крала булчински грим

9. Устни за устни, червило и гланц:

За устните единственото най-важно нещо е точният сянка. Използването на много тъмни нюанси не е за предпочитане, така че използвайте този, който върви добре с екипажа и отговаря на тона на кожата. Нанесете основата на устните, използвайте устните, за да очертаете устните. След това базово покритие от червилото, използвайки четка за устни, за да постигнете дори резултати. Използвайте много малко блясък, за да направите устните визуални.
Тези лесни стъпки изискват основни познания за грим и вие сте сортирани с гримната част за вашия голям ден. Опитайте се да не използвате смели и тъмни цветове, защото булките на Телугу са идеалният пример за простота в най-добрия случай.

Leave A Comment

− 1 = 1