Как да направя грим Стилове в живота

Има различни начини да се носят грим за зелено око. Те са доста лесни за създаване. Ако имате кафяви очи, тогава това е един поглед, който може да направи очите ви изглеждат по-треньорски. Зелените сенки или зелените лайнери са много бляскави. Можете да ги носите с повечето си парти, които носят онези, които са зелени по цвят. Ако искате да носите lehenga или тежък костюм, който има зелена и червена бродерия, този вид вид може да бъде доста бляскав. Затова трябва да опитате това. Трябва да имате поне няколко нюанса на зелено и черен нюанс под ръка, ако искате Smokey ефект. Вие също ще се нуждаят от тежка спирала и гелна облицовка, която е доста популярна и модерна в наши дни, отколкото водни лайнери. Можете допълнително да използвате блестящи и други блестящи облицовки.

как to do Green Eye Makeup

По-долу са стъпките, за да получите правилното поглед към грим:

1. За да започнете основния грим, трябва да почистите повърхността на кожата. Ако има натрупване на масло и мръсотия, гримът ви няма да седи правилно. Вие ще трябва да използвате дълбоко почистващо лице измиване и след това лека повърхност суха. Можете също така да използвате някои масло без почистване за това. В зависимост от вида на кожата си можете да изберете препарат за почистване, за да почистите порите.

2. Сега можете да поставите грунд. Това е важно, така че сянката или облицовката да не се сгъстяват. Ако искате това като експериментален вид, тогава не е нужно да прилагате грунд. Ако обаче това е за парти, където искате да носите това дълго време, трябва да използвате някакъв грунд върху капака и около очите. Ако не искате да отделите отделен грунд, можете да използвате един и същ грунд за лице.

Виж повече: Инструкция за грим за лилави очи

3. След това можете да използвате някаква форма на овлажнител, ако имате навика на кожата да се спука. Можете да избегнете това, ако имате мазна повърхност.

4. Вече можете да използвате някакъв коректор. Намажете корелатора на необходимите места, където имате петна или всякакъв вид петна или някаква друга пачуликане. За начинаещи те могат да използват някаква форма на стик concealer, както добре. Ако искате по-професионален външен вид, можете да носите крем за корекция. Можете също така да използвате минерален коректор.

5. Вече можете да използвате фондацията, за да изпълните основните стъпки. Използвайте гъба, за да използвате това. Това трябва да се смеси правилно. Можете да прилагате компактен и да направите грима за лицето си с необходимото червило и устни.

6. Вече можете да използвате сребриста сянка върху целия капак. Използвайте това от космите на ръцете и около окото.

Виж повече: Как да кандидатствате Eye Makeup за начинаещи

7. Вземете зелен линеен молив. Начертайте линията, за да направите формата на окото според формата на окото. Вече можете да попълните външната част на капака със същия зелен молив. Сега използвайте апликаторна четка, за да размажете цвета. Вече можете да използвате по-тъмен оттенък на зелено в средната част.

8. Използвайте малко жълто във вътрешната част и смесите цветовете. Вземете по-светлата сянка в апликатора и го използвайте по долния ръб за допълнителен ефект.

9. Използвайте малко тънка черна подложка, много близка до линията на ребрата, както за горната, така и за долната част на джантите. Използвайте тежка спирала и можете допълнително да използвате хлабав блясък за ефект на парти.

10. Можете също така да използвате блестящи лайнери в зелено за по-партиен и драматичен стил.

Виж повече: Как да направите грим за очите за сините очи

Leave A Comment

9 + 1 =