Как да направите маникюр и педикюр у дома

Ние като момичета можем да си представим какъв тип караница прекарваме веднъж месечно, когато трябва да подновяваме ноктите в салона. От натоварения график и скъпите оферти, за нас е почти болка да резервират време в ръка и да седят в салона, чакащи нашият ред да дойде, когато най-накрая отново можем да ги накараме да вършат ноктите, само за да преминат дългия процес отново през следващия месец. Не би ли било по-лесно да можем да направим всичко това у дома в неделя след обяд, когато имаме много свободно време? Често не би било забавно да носите сън през нощта, когато вашите приятелки правят гвоздеи и вие сте блестящият, който може да предложи на вашите приятели безплатни пари, платени без много проблеми. Не е удобно само за вас да направите красивите си нокти у дома, но също така е чудесен начин да прекарате известно време в качеството си,.

как To Do Manicure And Pedicure At Home

Преди да продължим нататък, ето кратка бележка от книгата за красотата на момичета, които все още са объркани за неотдавнашната статия и нейното съдържание. Маникюрът е едно от най-разпространените процедури за красота, които се фокусират върху ръцете ви, особено върху ноктите ви, и работи за тяхното усъвършенстване. Това е просто козметично лечение, подобно на лицева, където ноктите се подават, изравняват, полират и се връщат обратно до форма с помощта на сложни инструменти и техники.

Някои от съдържанието му включват неравномерно подаване на ноктите, отдръпване на кожичките, отрязване на ноктите, за да се постигне желаната форма, отрязване на страничната кожа около ноктите, полиране на ноктите, така че те да блестят и да изглеждат здрави. много такива. Сложните умения за рисуване на модели и снимки на ноктите също са част от маникюрния процес. Това понякога включва bejeweling, където скъпоценни камъни като подпори се добавят към ноктите, за да им даде ослепителен ефект.

Сега, когато се грижат за ръцете, малките крака се чувстват сами и затова имаме и решение за краката си. решението се нарича педикюр, където краката на бебето се полират, почистени напълнени, оцветени и блестящи. Целият процес на изплащане на пари може лесно да се извърши у дома с помощта на тази статия.

За твърд маникюр и педикюр в неделя следобед, тук са стъпките.

как To Do Manicure And Pedicure At Home

Готови оръжия:

Преди да влезете в света на ноктите, готов е да си приготвите всичките си запаси и да ги държите удобни. Необходимите основни продукти ще бъдат кремове за омекотяване на кожата, крем за ръце, тютюнев тютюн, пили за нокти, три основни лепила за нокти - базовото покритие, цветът и горната козина, буферите за ноктите и ножът за нокти. Ще се нуждаете и от някои памучни топки и Q-съвети.

Препарати:

Задайте работното място, кърпа или мек картон, за да получите твърда основа, като използвате лакочистител, премахнете предишните си покрития за ноктите правилно. Използвайте ръчно измиване и крем, за да омекотите ноктите. Използвайте един от q съвети, за да стигнете до кътчетата и краищата на ноктите, за да изкорени предходния цвят. Ако имате акрил или добавяте ноктите, уверете се, че нокътният дух не разхлабва лепилото върху ноктите.

Срязване и настройка:

Започнете с рязане на ноктите в страхотна форма. най-секси маникюр може да се приближи само ако ноктите ви не са прекалено дълги и не са твърде къси, а само страхотна дължина. Също така най-добрата форма не е подходящият овал или квадрат. "Целувката" трябва да бъде целта. Започнете с отрязване на ноктите и след това използвайте нокътника, за да получите необходимата форма. като за горната част, огледайте основата на ноктите си и продължете. Един от най-добрите върхове за подаване на ноктите е лекото използване на filer на ноктите, а не силно да го използвате. Също така завъртете ръката си под ъглите, които съответстват на хода. Вместо да използвате върха на ноктите, използвайте филето върху долната част на върха на ноктите. По този начин ноктите могат да бъдат изстъргвани или отрязани, докато могат да бъдат предотвратени.

Виж повече:  Дизайн на ноктопластиката

Запалете го:

Следващата стъпка изисква да използвате буфери за нокти, а също и прах за полиране. За бръсненето използвайте буфер за буфер или буфер за стил на подложка, който можете да получите правилно сцепление сега. Използвайки шприцовия прах, изглаждайте повърхността, за да се отървете от неравномерност или тъга; Никога не преминете на бръснене, тъй като изтъняване на ноктите ще го направи крехък.

Потопете се и почистете:

Може да е необходима топла купа с вода от Лука и някои лимони. Затова напълнете малка купа достатъчно, за да се поберат ноктите и в двата случая за ръце и пръсти. За пръстите може да се нуждаете от по-голяма купа, която да се потапя в краката. Стиснете в лимон или вар и добавете малко течно измиване на ръцете. Почистете, ако желаете. Потопете ноктите за известно време. Лимонът и сапунът заедно с топлата вода разхлабват мръсотията и мъртвите кожи от ноктите. Лимонът действа и като средство за изсветляване, за да избледнее някои петна, ако се намират на върха на ноктите.

Кутикула Cure:

Ние всички знаем как един перфектен нокът може да бъде унищожен от неприятна котка в другия край, блестяща към теб, и следователно потулва тези ръце сухи и веднага се оставя на лечението на кожата. ще получите кремови кремове в близкия магазин за наркотици. Нанесете крем върху ноктите и ноктите и след това използвайте тласкач за кожички, за да отстраните внимателно кожичките. Не използвайте ненужна сила. Оранжевият стик или козметичен тласък се нуждае само от нежно усилие, така че не прекалявайте.

Виж повече:  Магазини за нокти в Индия

Процесът завършва:

Сега, тъй като всичко е необходимо, трябва да използвате крем за ръце и лосион, за да изгладите ръцете или краката заедно с ноктите. Използвайте крем за ръцете така, че ноктите да получат малко влага и да се чувстват еластични. Нека кремът се накисва за известно време.

Боядисай червеното градче:

Сега идва забавната част, ноктите цветове. За това започнете с основен слой, който обикновено е прозрачен или цвят на кожата, така че цветът на горната част да не се манипулира. След като изсъхне, използвайте желания цвят, червено-зелено синьо жълто. След това използвайте прозрачен гланц, за да запечатате цвета и да защитите нокътя от откъсване.

И воала, вие сте готови с ноктите си.

Виж повече:  Как да направите френски педикюр

Leave A Comment

44 + = 52