Как да направите копринена коса с вътрешни средства за защита Стилове в живота

Една от основните мечти за жените е копринената, блестяща и здрава коса. Нивата на доверие зависят от това колко е косата ви, ако косата е мека, черна и блестяща с подскачащи, което повишава самоосигуреността. Повечето от жените са изправени пред различни видове проблеми поради стрес, замърсяване и други причини, докато по-малко хора преодоляват тези проблеми с косата и имат красива коса.

как To Make Silky Hair

Има толкова много жени в света, които се борят с проблемите на косата всеки ден и ако сте един от тях, вероятно се свързвате с това, което казвам. Затова, за да се отървете от този проблем, аз дойдох с тази велика статия, която ще ви даде основна представа за това, което трябва да направите, за да получите копринена, мека и гладка коса само в рамките на няколко месеца. Следвайте долупосочените естествени вътрешни средства за копринена коса и някои допълнителни инструкции внимателно и ще получите този невероятен външен вид с копринена и естествена коса, която винаги сте искали.

Виж повече: Как да размрази косата

Как да направите копринена коса, като използвате вътрешни средства за защита:

1. Яжте здрави за копринената коса:

Яжте Healthy for silky hair

Хранене на хранителни храни ще помогне за подобряване на растежа на косата и качеството си много. Кълнове, зелени листни зеленчуци, цитрусови плодове и ядки са някои от основните храни, които трябва да добавите към вашата диета. Това също така ще пречисти кръвта ви, предотвратява сухата коса и пърхота и в крайна сметка ще ви покаже косата. Започнете да ядете супер здрави, тъй като е жизненоважно и също така пийте 3 литра вода всеки ден, за да получите блестяща и доста изглеждаща коса.

2. Как да направите копринена коса с помощта на мед:

как To Make Silky Hair Honey

Просто решение на проблема с лошото качество на косата е медът. Това е едно от най-добрите и ефективни домашни средства за коса с копринено, мекота.

 • Вземете една супена лъжица мед и го разбъркайте в четири чаши топла вода.
 • След като завършите шампоана и кондиционирането си, използвайте тази вода, за да изплакнете косата си старателно.
 • Това ще направи вашата коса прекрасна, копринена и много мека.
 • Въпреки това не следвайте тази рутина всеки ден, защото прекаленото е винаги вредно.

Виж повече: Как да получите гладка коса

3. Как да стигнем копринена коса с маслен масаж:

как To Make Silky Hair Oil Massage

Въпреки че сте чували този съвет няколко пъти, трябва да знаете, че това е доста важно. Овлажнявайте косата два пъти седмично и я масажирайте, за да укрепите корените си, да увеличите растежа на косата и да предотвратите увреждане. Това в крайна сметка ще доведе до копринена и гладка коса.

 • Вземете малко кокосово масло, затоплете го и направете масаж около петнадесет минути.
 • Оставете го да остане за 40 минути и след това го измийте с шампоан и балсам.
 • Ще се почувствате страхотно след това.

4. Как да комбинираме копринената коса:

как To Make Silky Hair Combing

Бъркането на косата ви е част от ежедневните дейности. Но ако ще го третирате като изкуство, то определено ще забележите увеличение на растежа на косата. Ако поставите лек натиск върху гребена, кръвообращението ви ще се увеличи и това ще доведе до по-добро и по-бързо нарастване на косата. Четкането и бръсненето на косата два до три пъти на ден ще ви помогне изключително в получаването на мека и копринена коса. Също така ще спомогне за разпространението на естествени масла от скалпа. Ако следвате върха ежедневно, косата ви ще стане като прическа на знаменитост само след няколко месеца.

Прочетете още: Правилният начин да изтъркате косата си

5. Използвайте студена вода:

Вземането на душ Woman for silky hair

Топлата вода има тенденция да отделя цялата влага от косата ви. Затова бъдете умни и използвайте студена вода, когато си миете косата. Това ще го измие напълно и ще го подреди. Влагата ще бъде задържана и косата ви ще бъде мека, гладка и много копринена.

6. Силата на белия оцет:

как To Make Silky Hair Vinegar

Това е едно от най-добрите и чудесни домашни средства за копринена, мека и гладка коса естествено.

 • За да използвате бял оцет, просто направете разтвор на оцет и вода.
 • Уверете се, че те са 50:50 в съотношение.
 • Изсипете го по главата и оставете да остане за десет минути. Измийте го след това.
 • Можете да проследите това с някои дълбоко подготвително лечение като яйчен жълтък или зехтин и масло от жожоба. Всеки друг агент, който е известен с добра подготовка, ще работи чудесно на косата ви.
 • Масажирайте скалпа и косата си за около една минута, след което можете да я измиете.

7. Как да направите косата копринено Използване на лимон:

как To Make Silky Hair lemon water

Друг велик елемент е лимонът, който може да бъде, за да получите гладка и еластична коса.

 •  Смесване на 7 капки лимонов сок и смесване в купа, пълна с яйчен жълтък.
 • Нанесете правилно върху всяка част от косата си и измийте след 15 до 20 минути.
 • Шампоан и състояние след.
 • Ако не сте доволни от това, можете да направите гладка паста лук и да добавите пресен лимонов сок към него.
 • Нанесете върху скалпа и оставете го да остане за половин час.
 • Измийте го с билков шампоан. Можете да използвате всеки друг шампоан, ако искате, но билкови би било най-доброто, тъй като използвате лук.

8. Подрязване и оборудване:

подстригване for silky hair

Важно е да подстрижете косата си веднъж месечно, за да я поддържате здрави и леки. Това ще повиши дължината, качеството и ще придаде повече красота на косата ви. Друго ценно нещо, което трябва да знаете, е да купите подходящия вид оборудване. Лошото качество на изправяне и навиване може да причини големи щети на косата ви.

Виж повече: Как да стигнем лъскава коса естествено

Някои други естествени съвети за това как да се копринено косата:

Вземете правилните продукти:

получавам the Right Products hair

Инвестирането в качествен продукт е важно нещо, което трябва да направите, за да запазите косата си гладка, копринена и красива. Стойте далеч от шампоани, съдържащи алкохол или други опасни химикали. Вместо това се придържайте към продукти, които са изработени от естествени елементи. Уверете се, че купувате продукт според типа коса. Използването на продукти, които са естествени, ще осигури чудесна храна за косата ви. Някои от страхотните продукти за коса са кокосово масло, ватика, шампоан L'Oreal и балсам. Също така можете да опитате Kutaj, Sunsilk и Biotique за най-добри резултати.

Някои основни съвети, за да получите копринено коса:

Преди да завършим статията, е важно да знаете някои основни съвети, които ще направят вашата коса управляема. Покрийте косата си с шал през цялото време, за да можете да стоите далеч от увреждане и замърсяване. Използвайте шампоани и балсами, които са маркови и билкови. Измийте косата си два до три пъти седмично. И накрая, стойте далеч от сурови химикали.

Leave A Comment

− 5 = 5