Как да направите грим за очите за начинаещи Стилове в живота

Ако сте начинаещ и искате да експериментирате с различни видове грим, тогава се опитвате да ги обличате основно. Има различни начини, по които можете да носите бляскав грим, но за да направите добър грим за очите, основното нещо, което много хора трябва да практикуват, за да го направят правилно, е лигавицата. Има различни методи, в които можете да рисувате правилна линия без да размазвате много.

Това е лесен за използване настойнически. Това може да се направи на стъпки от всеки начинаещ, който експериментира с тях. Основните неща, необходими за това, ще бъдат вашите основни съставки, а също и обикновена тъмна сянка, лека сянка и подчертаващо, което може да бъде сребърна подчертаваща сянка или молив. Ще ви е необходима подложка за водни очи или можете да използвате молив за молив. Гелът или върхът не се препоръчват, тъй като те са за тези, които са по-подходящи за рисуване на линии. Можете също така да вземете шотландска лента и ножица.

как to do Eye Makeup for Beginners
По-долу са стъпките, които можете да следвате, ако искате да научите:-

Как да направя грим за очите на начинаещия:

1. За да направите база за начинаещи, първо трябва да почистите повърхността на кожата. Това е много важно и трябва да използвате дълбоко почистващо лице измиване. Това също ще ви помогне да почистете добре. Ако имате мазна повърхност, тогава мръсотията и мръсотията ще са склонни да се залепят повече, отколкото на суха повърхност. Ето защо трябва да използвате малко промиване за почистване без масло. Изсушете кожата си и след това можете да използвате коректора.

2. Concealer е много важно, ако сте начинаещ. Вие ще трябва да покриете вашите дефекти и ще трябва да използвате и някои в зоната под водолинията. Можете да го използвате и на капака и отстрани. Това ще направи очите да изглеждат по-свежи.

Виж повече: Проста грижа за вечер и грим за зелени очи

3. Грундът не е от съществено значение за грим за начинаещи, ако се опитвате само да експериментирате с външния вид или практикуването на техниката на облицовка.

4. Приложете основата и за това можете да използвате апликатор за гъби. Можете също така да използвате фундамент за стик като стикер. Те са подходящи за начинаещи, отколкото за хора, които искат професионален грим.

5. Сега трябва да използвате някои компактни и натискайте някои на капака, както добре.

6. Вече можете да използвате някаква руша за бузите според изискването.

7. Използвайте по-светлата сянка като праскова или розово сянка върху целия капак. Използвайте по-тъмна линия от тъмночервено или въглен или прахообразен цвят върху гънката и външната част на капака.

8. Сега смесите тези цветове.

Виж повече: Грим за очите за сините очи

9. Сега можете да използвате сребърна маркировка върху областта на космите на веждите. Можете да използвате това и под долната водолиния.

10. Ако можете да начертаете правилната линия с водна риза, трябва бавно да започнете във вътрешната част на горния капак и след това да стигнете до външната част на огъване леко нагоре. Можете също да направите от външната страна и след това да продължите към вътрешната страна.

11. Ако не разполагате с подходящи ръце или сте размазали лигавицата, изрежете две парчета шотландска лента и използвайте едно парче, за да разграничите горния капак отстрани на окото. Начертайте облицовката върху това и след това извадете лентата. Ще получите подходяща подплата.

12. Използвайте kohl на долния ред. Използвайте някаква спирала за двете мигли.

Leave A Comment

53 − = 44