Как да направите бижута Стилове в живота

Beaded гривни са грабнали жизнено важно място в списъка с аксесоари на жените. Те също се носят от някои мъже и деца, за да се насладят на невероятна гледка. Широко използвани колани за приятелство, те също могат да бъдат направени у дома с няколко различни дизайна. Така че, нека да разгледаме разнообразна колекция с разнообразие от сексапил и цветове, за да обожавате ръцете си.

Гривна гривна Осъществяване:

Тук погледнете някои фантастични Гривни Гривна Making в различни дизайни. Изберете любимия човек и опитайте.

1. Гердана с еластичност:

мънисто bracelet with elastic

Мислейки как да направите дизайнерски гривни с помощта на мъниста и еластичност! Необходимо е само няколко кристални мъниста и еластичност. Просто свържете възел от едната страна и въведете всички мъниста в него. Присъединете се към двата края и се уверете, че възелът може да се скрие вътре в топчето.

2. Гривна от круша от мъниста:

струпване beads bracelet

За да направите гръцката гривна, вземете малка сребърна верига, камбанка и някои мъниста от любимия ви цвят. Прикрепете една закопчалка в единия край на веригата и започнете да въвеждате другите перли в нея, като ги свързвате с веригата. След като направите клъстерите, свържете кабела в края, за да оформите гривна.

3. Гривна от чардаче от кристално топче:

кристал bead charm bracelet

Гривната гривна от кристал и топаз от няколко дизайна и цветове. Вие също се нуждаете от брошка с подобен цвят, за да дадете предната част на гривната. Просто фиксирайте зърната в веригата и прикрепете веригата към брошката. Уверете се, че прикрепяте щифта за очи на единия край и закачете щифта в другия.

4. Гривна от скрап от плат:

плат Scrap bracelet

Имаш отпадъчна тъкан в къщата си! Използвайте ги, за да направите прекрасна гривна за себе си. Вземи гривна от пластмаса или дърво. Направете дълги тънки или средни ленти от плата. Нанесете лепило върху гривната и я покрийте с плат по кръгъл начин. Можете да украсите гривната с различни поклонки като перли, копчета, мъниста, перли и др.

Виж повече: Гривни с кристали

5. Amber Rose Bead Гривна:

кехлибар rose bead bracelet

Кристалният гривна от розово кехлибар се изработва със сребърни топчета, мъниста, стари мед, ръждиво злато и златни мъниста. Мъничките се вмъкват, като правят дизайни в сребърна тел. Завършете изработването на гривната с мъниста с омари, за да направите отваряне.

6. Гривна от мозайка от дантела:

маргаритка Chain bead bracelet

Тази гривна гривна вземане се извършва с помощта на игла и конец с мъниста от три различни цвята. Можете да използвате готовите цветни топчета, налични на пазара. Сега направете възел в единия край, като прикрепите държача на куката в него. Поставете всички перли, образуващи шаблон. Завършете фиксирането на куката в другия край.

Вижте още: Гривни с гръд

7. Слънцезащитен жълт гривна:

Слънчева светлина yellow bead bracelet

Тази привлекателна гривна е направена от формула за плетене e. Всичко, от което се нуждаете, е златисто жълто и слонова кост. С помощта на игла и тънка нишка влакна, плета всички мъниста, които образуват дебел гривна дизайн. В двата края фиксирайте куката за глава и куката за очи за отваряне. Уверете се, че правите здраво захващане при свързването на перлите.

8. Гривна от бонбони от памучен бонбон:

памук Candy bead bracelet

Тази лятна гривна е направена от кристални мъниста като светло сапфир, янкил, светла роза, перидот, цветна детелина и др. Всички мъниста се вкарват една в друга в еластична лента. Групата може да бъде отворена или да е направена проста кръгла. Просто вкарайте всички мъниста в еластичен и ги опаковайте с потвърдени възли.

Вижте повече: Многоцветна скъпоценност Гривна скъпоценен камък

9. Очарователна сърдечна топка Гривна:

очарователен heart bead bracelet

Тази стилна и все пак етническа мъниста гривна е направена с кръгли rondelle мъниста; цветни катарами и златни метални мъниста в сърцевидна форма. Гривната се изработва с помощта на струнен тел и превключвател за закопчаване и щифтове. Просто закачете закопчалката на единия край и влезте в зърната, завършващи с главни щифтове в другия край.

Много хора се чудят как да направят гривни с мъниста и това може да бъде прост метод, за да се направи атрактивен дизайн гривна гривна. Можете също така да добавите различни материали като скрап материал, копчета, кройка разфасовки, метал и тел и др.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

66 + = 75